Avyna Trampoline Rand InGround 380x255 (238) – HD Plus

SKU
AVBG-238-333-I
Breedte
255 cm
Lengte
380 cm
Op voorraad
€ 459,00

Avyna trampoline rand voor InGround trampoline 380x255 (238) – HD Plus

Kan jouw rechthoekige InGround trampoline wel een nieuwe rand gebruiken? Deze trampoline rand is geschikt voor de rechthoekige InGround trampolines met een de afmeting 380x255 cm. De InGround randkussens hebben speciale open roosters aan de zijkant, zodat lucht tijdens het springen kan ontsnappen. Dit biedt een optimaal springcomfort. Deze HD Plus rand is nóg steviger en dikker dan onze standaard Avyna trampoline randen.

Een passend trampoline randkussen is een essentieel onderdeel op een trampoline, omdat deze veiligheid biedt tijdens het springen en het vallen tussen de veren. Het gebruik van een passende rand kan bovendien ook de levensduur van jouw trampoline verlengen.

Avyna randen worden gemaakt van hoogwaardige kwaliteit en weerbestendig materiaal. De kussens bevatten foam en een stevige pvc laag voor extra stevigheid. De trampoline randkussens nemen geen vocht op en kan je dus gewoon op de trampoline laten liggen. Avyna trampoline randen voor de rechthoekige trampolines van Avyna gaan jarenlang mee.

Bij bestelling van losse randen worden standaard elastiekjes meegeleverd om de rand mee te bevestigen aan het frame en springmat.

Deze rand past niet op een FlatLevel trampoline.