Trampoline Trapjes

Een trapje helpt de kinderen gemakkelijker de trampoline op te komen en af te gaan als de trampoline boven de grond geplaatst is. De trapjes zijn van hoge kwaliteit, bevatten een anti-slip laag en zijn makkelijk te bevestigen aan het frame trampoline.

De trampjes zijn alleen geschikt voor de trampolines op poten, ook wel opbouw trampolines. Voor een ingraaf trampoline heb je geen trapje nodig. De beste trampoline trapjes vind je bij Avyna!

Onze trampoline trapjes

3 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Trampoline trapje kopen

Trampoline trapje kopen

Waarom een trampoline trapje?

Trampoline trapjes kennen veel voordelen. Een trampoline trapje maakt het voor kinderen makkelijker om op de trampoline te komen en om er vanaf te gaan. Zo wordt de kans op ongelukken en verwondingen kleiner. Ook wordt de toegankelijkheid tot de trampoline verhoogd met een trampoline trapje. Voor jonge kinderen of mensen met beperkte mobiliteit maakt dit het een stuk makkelijker om op de trampoline te komen. Daarnaast helpt een trapje te voorkomen dat mensen op de rand van de trampoline klimmen, dit kan de beschermende rand beschadigen. Tot slot biedt een trampoline trapje een comfortabele en handige manier om de trampoline te betreden en te verlaten.

Waarom Avyna?

  • Veiligheid en kwaliteit staan altijd voorop

  • Snelle klantenservice

  • Jarenlange ervaring

  • Snelle levering van jouw product

Trampoline trapje van Avyna kopen

Trampoline trapje kopen

Dit zeggen anderen over Avyna

Veelgestelde vragen

Waarom heb ik een trampoline trapje nodig?

Een trampoline trapje maakt het gemakkelijker en veiliger om op en af de trampoline te komen. Dit is vooral belangrijk voor kleine kinderen of mensen die moeite hebben met de hoogte van de trampoline.

Hoe kies ik het juiste trapje voor mijn trampoline?

Bij het kiezen van een trapje moet je rekening houden met de hoogte van je trampoline. Het trapje moet lang genoeg zijn om gemakkelijk op en af te stappen, maar niet zo lang dat het instabiel wordt. Ook is het belangrijk om te letten op het materiaal (bijvoorbeeld metaal of kunststof), de duurzaamheid, en of het trapje weerbestendig is als het buiten wordt gebruikt. 

Zijn trampoline trapjes universeel?

Nee, trampoline trapjes zijn niet universeel. Ze variëren in grootte, hoogte en ontwerp. Sommige trapjes zijn specifiek gemaakt voor bepaalde merken of modellen trampolines. Controleer de specificaties van het trapje om te zorgen dat het compatibel is met jouw trampoline.

Hoe installeer ik een trampoline trapje?

De installatie van een trampoline trapje varieert per model, maar over het algemeen is het proces eenvoudig. Meestal klem je het trapje vast aan de trampolinerand of frame zonder dat er gereedschap nodig is. Volg de instructies van de fabrikant voor de beste resultaten.

Hoe zorg ik voor mijn trampoline trapje?

Om de levensduur van je trampoline trapje te verlengen, moet je het regelmatig schoonmaken met water en een milde zeep, vooral als het buiten wordt gebruikt. Controleer ook regelmatig op roest (bij metalen trapjes) of scheuren (bij kunststof trapjes) en behandel of vervang indien nodig.