Trampoline Afdekhoes

Een afdekhoes is een goede aanvulling voor jouw trampoline. Doordat een afdekhoes over de hele trampoline gelegd wordt, bescherm je alle onderdelen en kun je de levensduur verlengen. De Avyna afdekhoezen zijn er in allerlei soorten en maten.

  • Snelle klantenservice
  • Groot aanbod 
  • Levenslange garantie op trampoline frames

Op zoek naar een trampoline afdekhoes? Bekijk ons aanbod!

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Soorten trampoline afdekhoes

Er zijn verschillende soorten afdekhoes trampoline beschikbaar. Zo kun je kiezen voor een normale afdekzeil trampoline, of een flatlevel afdekhoes, afhankelijk van het type trampoline dat je hebt.

De voordelen van een afdekhoes trampoline

Het gebruik van een afdekhoes voor een trampoline biedt tal van voordelen die bijdragen aan de levensduur, veiligheid en onderhoudsgemak van de trampoline. Hier zijn enkele belangrijke voordelen:

Bescherming tegen weersomstandigheden

Een afdekhoes beschermt de trampoline tegen regen, sneeuw, zon en wind. Dit voorkomt roest en slijtage van het frame en de veren, en vermindert de kans op verkleuring en degradatie van het springdoek door UV-stralen.

Verlengende levensduur van de trampoline

Regelmatige blootstelling aan weersomstandigheden kan de materialen van een trampoline snel doen verslijten. Een afdekhoes verlengt de levensduur van de trampoline door deze elementen buiten te houden.

Veiligheid voor kinderen en huisdieren

Een afgedekte trampoline kan voorkomen dat kinderen of zelfs huisdieren de trampoline gebruiken wanneer deze nat of onveilig is, wat het risico op ongelukken vermindert.

Benieuwd naar ervaringen van onze trampoline hoes? Bekijk onze reviews!

Trampoline hoes kopen bij Avyna

Trampoline hoes kopen

Veelgestelde vragen over trampoline hoes

Waarom zou ik een afdekhoes voor mijn trampoline gebruiken?

Een afdekhoes beschermt je trampoline tegen weersinvloeden zoals regen, sneeuw, en UV-straling, en houdt vuil en puin buiten. Dit verlengt de levensduur van je trampoline en kan onderhoud aan de trampoline verminderen.

Hoe kies ik de juiste maat afdekhoes voor mijn trampoline?

Meet de diameter van je trampoline van buitenkant frame tot buitenkant frame. Kies een afdekhoes die past bij deze afmetingen. Veel afdekhoezen zijn specifiek ontworpen voor standaardmaten trampolines.

Hoe bevestig ik een afdekhoes op mijn trampoline?

De meeste afdekhoezen worden geleverd met elastische banden, haringen of koorden die je onder de trampoline kunt vastmaken. Zorg ervoor dat de hoes stevig vastzit om te voorkomen dat hij wegwaait bij harde wind.