Trampoline rand 430

Het vinden van een geschikte rand voor je trampoline kan een lastige klus zijn. Bij Avyna – trampoline.nl hebben we allerlei beschermranden in verschillende afmetingen en kleuren. Onze trampoline randen zijn altijd na te bestellen. Trampoline rand 430 nodig? Lees hieronder dan snel verder.

De rand voor trampoline 430 is de grootste rand in ons assortiment. 430 cm of ook wel 4 meter 30 is een gangbare maat. Bij Avyna hebben we zoals je vast weet verschillende type trampolines. Voor ieder type trampoline hebben uiteraard een geschikte trampoline rand van 430 cm. Controleer altijd wat voor soort rand (opbouw, inground of FlatLevel) je nodig hebt. Op die manier ben jij zeker verzekerd van de juiste rand trampoline 430. Heb je geen Avyna trampoline? We hebben ook universele randen van 430 cm. Deze passen op iedere trampoline van 430 cm.

Producten 1-12 van 16

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom een trampoline rand 430?

De trampoline rand 430 is een super belangrijk onderdeel van jouw trampoline. Trampoline randen beschermen tegen het vallen tussen de veren. Veiligheid tijdens het trampoline springen is super belangrijk. Het gebruik van een beschermrand trampoline 430 maakt het een stuks veiliger om te springen op een trampoline. Het niet gebruiken of plaatsen van een trampoline rand vergroot de kans op ongelukken. Als ouder zijnde wil je natuurlijk niet dat je kinderen zich bezeren of vallen tussen de veren of het frame. Voorkom ongelukken en plaats dus een veiligheidsrand op de trampoline. Spring nooit zonder trampoline rand op de trampoline.

Avyna Top Safe trampoline randen zijn gemaakt van hoogwaardig weerbestendig materiaal en hebben een dikke foam vulling. Kortom, alles voor de veiligheid van jouw kinderen en daar is een rand trampoline 430 uiterst geschikt voor. Een goede rand zorgt voor optimale veiligheid tijdens het springen.

Wat zijn de voordelen van een trampoline beschermrand?

Met een trampoline beschermrand 430 waarborg je de veiligheid van de springertjes op de trampoline.

Zonder trampoline rand is trampoline springen veel minder veilig, omdat kinderen zich kunnen bezeren aan of tussen de veren en misschien wel vallen tussen het frame. Het gebruik van een beschermrand waarborgt dus de veiligheid van kinderen. Mocht er tijdens het springen onverhoopt toch wat mis gaan? Een trampoline rand biedt in ieder geval extra bescherming. Een ander voordeel van een beschermrand is dat kinderen dichter langs de zijkant kunnen springen of lopen. Ze hoeven niet bang te zijn om per ongeluk iets uit te wijken van het midden.

De beschermrand zal geen belemmering zijn voor kinderen om te springen op de trampoline. Sterker nog, de Avyna Top Safe randen zijn zo ontworpen dat ze niet klapperen of herrie maken. Zo hebben de kinderen er geen last van, maar jij als ouder ook niet.

Bij Avyna – trampoline.nl heb je keuze uit verschillende kleuren 430 randen zoals groen, grijs, camouflage en zelfs een trampoline rand 430 zwart. Zo zit er voor ieder wel een passende rand trampoline 430 in ons assortiment.

Meer hulp bij de keuze voor een beschermrand?

Beschermrand kopen

De beste trampoline beschermranden 430

Zoals je waarschijnlijk al hebt gelezen bestaan er veel verschillende soorten trampoline randen waardoor je misschien het overzicht kwijt bent. Onderstaand omschrijven we de voor jou beste rand voor trampoline 430.

Het is van belang te weten dat je bij Avyna – trampoline.nl keuze hebt uit Top Safe trampoline randen en universele randen. De Top Safe randen hebben we in elke afmeting en passen op alle Avyna Pro-Line trampolines. Voor ieder type Avyna trampoline hebben we dus een passende rand in ons assortiment. Alle Avyna Top Safe randen, zoals wij ze noemen, hebben dezelfde goede kwaliteit.

De universele randen zijn er ook in andere afmetingen dan onze trampolines. Een universele rand kan handig zijn als je een ander merk trampoline hebt dan een Avyna. Heb je wel een Avyna Pro-Line trampoline? Dan kan je het beste kiezen voor een Top Safe beschermrand trampoline 430 cm. Op die manier ben je verzekerd van de beste kwaliteit.

Wat zijn de voordelen van de Avyna beschermranden? Avyna trampoline randen behoren tot de beste qua kwaliteit en veiligheid. Al onze Top Safe randen zijn gemaakt van de beste materialen en zijn perfect afgewerkt. Onze randen zijn extra breed (wat zorgt voor extra veiligheid) en zijn nog eens extra dik (2,5-3,5 cm). De randen zijn gemaakt van hoogwaardig en weerbestendig pvc/vinyl materiaal. In de randkussens zit een dikke foam vulling welke geen vocht op neemt. Avyna heeft zelfs een eigen veiligheidssysteem ontwikkeld waardoor de rand niet klappert of verschuift. Tijdens het springen merk je er niets van dat er een rand op de trampoline ligt. Nog een voordeel is dat de beschermrand trampoline 430 randen er in allerlei kleuren zijn, waardoor er voor iedere tuin wel iets passends bij zit.

Het maakt dus niet uit wat voor soort Avyna trampoline je hebt, voor elk type is er een juiste beschermrand beschikbaar, allen van dezelfde super kwaliteit. Kortom, de beste beschermranden van 430 cm vind je bij Avyna. Ga jij voor een groene, grijze, camouflage, zwarte of HD Plus (grijs, beste kwaliteit) rand?

Beste trampoline rand 430 bestellen

Bekijk hier het aanbod van 430 cm beschermranden