Fitness trampoline

Trampoline springen heeft een enorme aantrekkingskracht op zowel jong en oud en is ook zeker geschikt voor alle leeftijden. Zelfs fitness trampolines zijn super populair. Onze Fitness trampoline bevatten elastieken en zorgen voor een goede demping. De Fitness trampolines nemen weinig ruimte in beslag en kunnen gemakkelijk verplaatst worden. Verkrijgbaar in verschillende afmetingen en met of zonder hendel om je aan vast te houden tijdens de workout.

Onze fitness trampolines

4 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Waarom Avyna?

 • Levenslange garantie op trampoline frames (met uitzondering van fitness trampolines)

 • Snelle klantenservice

 • Bijna 25 jaar ervaring in het produceren van veilig en hoogwaardig buitenspeelgoed

Een fitness trampoline van Avyna kopen?

Avyna fitness trampoline kopen

De voordelen van trampoline fitness

Sporten op trampolines is afgelopen jaren uitgegroeid tot een hype. Mensen van alle leeftijden zijn van fan deze manier van bewegen. Fitnessen op een trampoline zorgt voor een hoge trainingsintensiteit zonder dat spieren en gewrichten te veel belast worden, ideaal als jij blessuregevoelig bent! Trampoline fitness heeft veel voordelen:

 • Kan bijdragen aan gewichtsverlies en een verbetering van de condatie

 • Verbeterde stabilitiet en coördinatie

 • Versterking van je been-, buik- en rugspieren

 • Zuiverend voor je lymfeklieren

Naast deze fysieke voordelen is ook de kans op blessures door de zachte landing op de trampoline klein. Trampoline fitness is een geweldige combinatie van lichamelijke activiteit en heel veel plezier!

Voor wie zijn sport trampolines?

Sport trampolines zijn geschikt voor alle leeftijden, van jong tot oud. Fitness trampolines zijn de laatste jaren ook steeds vaker te zien in sportscholen, fysiotherapiepraktijken en revalidatiecentra door hun bewezen effectiviteit. Doordat de sport trampoline klein is, kan deze bijna overal neergezet worden en door iedereen gebruikt worden. Zet hem bijvoorbeeld voor je tv en zet een jumping workout aan op YouTube. Of kies voor motiverende, opzwepende muziek en leef je uit op de trampo!

Sport trampoline kopen?

Avyna sport trampoline kopen

Wat vinden anderen van Avyna?

Fitness trampoline met veren of elastieken

Er zijn verschillende soorten fitness trampolines. Bij trampoline.nl verkopen we sport trampolines met elastieken. De trampolines met elastieken zijn soepeler en vangen klappen beter op, wat beter is voor het lichaam. Deze zijn ook zeer geschikt voor fitness oefeningen.

Fitness trampoline met of zonder hendel

Een ander verschil tussen de trampolines is de aanwezigheid van een hendel op de trampoline. Wanneer je kiest voor een sport trampoline met hendel, kies je voor extra stabiliteit omdat je je aan de hendel kunt vasthouden. Dit geeft extra zekerheid tijdens je work-out. Ook kan je op een fitness trampoline met hendel andere oefeningen doen.

Waarom kiezen voor een sport trampoline van Avyna?

 • Unieke expertise: 25 jaar ervaring

 • Direct van de maker: wij zijn zowel ontwerper als producent van onze producten

 • Persoonlijke klantenservice: een groot team van deskundigen staat voor je klaar

 • Hoogwaardige materialen: wij gebruik de beste materialen in onze eigen fabriek

 • Veiligheid is een van onze top prioriteiten

Een Avyna fitness trampoline kopen?

Avyna sport trampoline kopen

Veelgestelde vragen

Wat zijn de voordelen van oefenen op een fitnesstrampoline?

Oefenen op een fitnesstrampoline biedt meerdere gezondheidsvoordelen, waaronder verbetering van de gezondheid, versterking van spieren en verbetering van balans en coördinatie. Bovendien biedt het springen op een sport trampoline een low-impact workout wat goed is voor je spieren en gewrichten.

Is een fitnesstrampoline geschikt voor gewichtsverlies?

Ja, regelmatig oefenen op een fitnesstrampoline kan helpen bij gewichtsverlies. Trampolineoefeningen verbranden calorieën en stimuleren de stofwisseling, wat bijdraagt aan gewichtsverlies en vetverbranding, vooral als het wordt gecombineerd met een gezonde leefstyle. Een fitnesstrampoline is natuurlijk geen garantie voor gewichtsverlies, maar kan er wel aan bijdragen.

Hoe kies ik de juiste fitnesstrampoline?

Bij het kiezen van een fitnesstrampoline moet je letten op de grootte, het draagvermogen, de kwaliteit van de veren of elastische banden, stabiliteit, en of het een opvouwbaar ontwerp heeft voor gemakkelijke opslag. Het is ook belangrijk om te kiezen voor een model met een duurzaam springoppervlak en veiligheidskenmerken zoals een handvat voor balans.

Kan iedereen oefeningen doen op een fitnesstrampoline?

Fitnesstrampolines zijn geschikt voor mensen van alle leeftijden en fitnessniveaus, maar het is aan te raden om met een arts te overleggen voordat je met een nieuw oefenprogramma begint, vooral als je gezondheidsproblemen hebt. Kinderen moeten onder toezicht staan om ongelukken te voorkomen.

Wat voor soort oefeningen kan ik doen op een fitnesstrampoline?

Je kunt een breed scala aan oefeningen uitvoeren, waaronder basis springen, joggen ter plaatse, high knees, jumping jacks, squats, en balansoefeningen. Er zijn ook veel online video's en klassen beschikbaar die speciaal ontworpen zijn voor fitnesstrampoline workouts.