Trampoline tuin

Veilige trampoline voor in de tuin: levenslange garantie

Een trampoline in de tuin is voor je kinderen de ideale manier om te ontladen en hun energie kwijt te kunnen. Trampolines van Avyna zijn beschikbaar in tal van vormen en maten, maar ze hebben één ding gemeen: ze zijn allemaal zeer veilig. Daarom worden ze met levenslange garantie op het frame geleverd. Als je voor 15:00 uur bestelt, staat de trampoline morgen bij jou in de tuin.

Producten 1-12 van 204

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Uiterst veilige trampoline voor in de tuin

Met de trampolines van Avyna hoef je je geen zorgen te maken om de veiligheid van jouw kind. Alle trampolines voor in de tuin voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Zo leveren uitsluitend trampolines met een veiligheidsnet. Het veiligheidsnet bevindt zich rondom de trampoline en voorkomt dat overenthousiaste springers van de trampoline vallen. Zo kunnen je kinderen zo druk doen als ze willen, terwijl jij met een gerust hart toekijkt. Een uitzondering hierop zijn de FlatLevel trampolines. Dit zijn trampolines die volledig worden ingegraven en dus gelijk zijn met het maaiveld. Deze zijn met en zonder net beschikbaar. Voor de allerkleinsten raden wij aan ook deze trampoline met een veiligheidsnet aan te schaffen. Wanneer er geen net wordt gebruikt, kan je het beste voor de zekerheid minimaal één meter zachte ondergrond naast de trampoline leggen.

Trampoline voor in de tuin kopen

Keuze uit een groot aantal trampolines voor in de tuin

De trampolines van Avyna komen in allerlei formaten, kleuren, soorten en vormen. Zo heb je de keuze uit rechthoekige of ronde trampolines. Kies de vorm die het beste aansluit bij jouw tuin.

Jouw tuin in het achterhoofd houdend, is natuurlijk ook het formaat van de trampoline van belang. Sommige trampolines kun je simpelweg niet kwijt in de tuin. Daarom biedt Avyna trampolines zo klein als 215 x 155 cm, maar ook zo groot als 520 x 305 cm. Zo kies je gemakkelijk wat voor jou het beste is. De ronde trampolines hebben een diameter tussen 200 cm en 430 cm.

Heb je al de perfecte plek in de tuin voor de trampoline in gedachten? Dan is een trampoline die je in de tuin kunt ingraven misschien iets voor jou. Op dit gebied zijn er twee keuzes: een InGround trampoline of een FlatLevel trampoline. Een FlatLevel trampoline wordt in zijn geheel in de tuin ingegraven. De trampoline ligt dus gelijk met de grond. Een InGround trampoline ook ingegraven, maar komt nog ongeveer twintig centimeter boven de grond uit.

Daarnaast kun je kiezen uit verschillende kleuren voor de rand, zoals:

  • Groen
  • Grijs
  • Zwart
  • Camouflage

Waarom een trampoline van Avyna in de tuin?

✓ Voor 15:00 besteld, morgen in huis

✓ Klanten beoordelen ons met een 9,5/10 

✓ Levenslange garantie op trampoline frames

✓ Enige producent van het merk Avyna

✓ Vraag of probleem? Direct een medewerker aan de lijn!

Kwalitatief hoogwaardige trampolines voor in de tuin

Het mooie aan het hebben van een eigen fabriek, is dat we de allerhoogste eisen kunnen stellen aan onze eigen producten. Zowel onze trampolines voor in de tuin als onze springkussens en doelen zijn gemaakt van kwalitatief hoogwaardige materialen. Vooral op onze trampoline frames zijn we ontzettend trots. Deze zijn geproduceerd van drie millimeter dik staal van uitmuntende kwaliteit. Daardoor is een absolute stijfheid gegarandeerd. Alvorens verzinkt te worden, zijn de robot-gelaste frames perfect afgewerkt. Daardoor kunnen alle trampolines in de tuin belast worden tot wel meer dan duizend kilo. Daarnaast wordt het zware staal tweemaal gegalvaniseerd. Dat maakt roest nagenoeg onmogelijk. Wij zijn dus behoorlijk trots op onze frames. Daarom kunnen we levenslange garantie op onze trampoline frames aanbieden. Onze klanten denken hetzelfde over onze trampolines voor in de tuin. Klik hier voor reviews van klanten over de kwaliteit van onze trampolines. 

Trampoline in de tuin ingraven

Een trampoline is nogal aanwezig in je tuin. Daarom kan het mooier zijn om de trampoline in te laten graven in je tuin. Daarvoor zijn twee varianten ideaal: de InGround trampoline en de FlatLevel trampoline. Beide trampolinesoorten graaf je in, waardoor de trampoline een verlenging van je tuin wordt en er minder uitspringt. Niet alleen vallen deze typen trampolines minder op, maar ze zijn ook veiliger omdat ze zich dichter bij de grond bevinden. Zeker wanneer je ze combineert met een veiligheidsnet, kun je de kinderen met een gerust hart laten ravotten op de trampoline.

Laat je de trampoline liever door een andere partij ingraven? Dat kan. Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die met plezier de trampoline voor jou in de tuin ingraven.

Veelgestelde vragen

Wanneer leveren jullie de trampoline?

Als je de trampoline voor 15:00 uur bestelt op een doordeweekse dag, kan je de trampoline de volgende dag al verwachten. Bestel je na 15:00 uur? Dan moeten je kinderen nog een dagje extra wachten. We doen er alles aan om de nieuwe trampoline zo snel mogelijk te leveren.

Waarom kan ik bijna geen trampoline zonder veiligheidsnet meer krijgen?

Sinds 1 januari 2021 is vanwege veiligheidsredenen een veiligheidsnet verplicht voor bijna alle soorten trampolines. Alleen FlatLevel trampolines vormen een uitzondering op deze regel en zijn nog zonder een vooraf gemonteerd veiligheidsnet te verkrijgen. Maar ook voor deze trampoline is het monteren van een los veiligheidsnet een mogelijkheid.

Kan ik een fitnesstrampoline ook in de tuin gebruiken?

Is het lekker weer buiten en wil je buitenshuis fitnessen op een fitnesstrampoline? Geen probleem, ook dat is mogelijk. Het compacte design maakt de trampoline zeer draagbaar. Zo kun je ook in de zon je oefeningen doen.

Waarom zijn jullie zo zeker van de kwaliteit van jullie trampolines?

Avyna heeft een eigen fabriek in Vietnam. Doordat we zelf de trampolines maken en ontwerpen, hebben we controle over het hele productieproces. We werken iedere dag hard om trampolines van de beste kwaliteit te produceren. Daardoor kunnen we zelfs levenslange garantie bieden op de frames. Meer weten over ons? Je leest het hier.

Hoeveel kinderen kunnen springen op een Avyna-trampoline?

Officieel mag er vanwege veiligheidsredenen één kind tegelijk op een trampoline springen. Je bent zelf verantwoordelijk om zo verantwoord veilig en verantwoord mogelijk om te gaan met je product.

Contactinformatie

Is jouw brandende vraag nog niet beantwoord, of wil je graag een helpende hand bij het uitzoeken van jouw trampoline? Neem dan contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail!