FlatGround trampoline

FlatGround trampoline: trampoline gelijk met de grond

De flatground trampoline heeft veel verschillende benamingen: de flatground, flat to the ground of FlatLevel zoals wij deze soort trampoline noemen. Je hebt ruime keuze uit verschillende vormen en maten flatlevel trampolines. Bestel je voor 15:00 uur? Dan heb je je nieuwe trampoline morgen al in huis. De FlatLevel/FlatGround is volledig gelijk met het maaiveld en heeft een super strakke uitstraling.

Producten 1-12 van 56

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Gegarandeerde veiligheid op flat to the ground trampolines

De FlatLevel trampoline graaf je compleet in, in de grond. Hiermee is het springoppervlakte gelijk met de grond. Dit maakt het op- en afstappen heel eenvoudig en nog veiliger. Het zware staal waarmee het frame van de trampoline gemaakt is, is dubbel gegalvaniseerd. Dit houdt niet alleen in dat roest nagenoeg onmogelijk is, het frame is ook ultra stevig.

De flatground trampoline is de enige trampoline waarbij je niet verplicht bent een veiligheidsnet te plaatsen. Sinds 1 januari 2021 is dit namelijk verplicht voor alle InGround en opbouw trampolines.

Springplezier is heel belangrijk, maar veiligheid staat uiteraard voorop. We raden je daarom wel aan om minimaal 1 meter zachte ondergrond, zoals gras, rondom de trampoline te leggen. Zijn de kinderen nog jong? Dan is het misschien toch verstandiger om een FlatLevel trampoline met veiligheidsnet aan te schaffen.

Flatground/Flatlevel trampoline kopen

Waarom een FlatLevel trampoline van Avyna?

✓ Voor 15:00 besteld, morgen in huis 

✓ Klanten beoordelen ons met een 9,5/10 

✓ Levenslange garantie op trampoline frames 

✓ Enige producent van het merk Avyna

✓ Vraag of probleem? Direct een medewerker aan de lijn!

Flatground trampolines van uitstekende kwaliteit én altijd leverbaar

Onze Avyna trampolines worden in Vietnam gefabriceerd. Hier staat onze 3000m2 grote fabriek. Doordat we onze eigen fabriek hebben, zijn we in staat de hoogste kwaliteitseisen te stellen aan onze producten. Het ultra sterke frame, een zachte rand en de beste springmat worden uitgebreid getest in de fabriek. De Avyna FlatLevel trampolines kunnen makkelijk belast worden tot wel meer dan 1000 kilo. Maar belangrijker nog voor jou: onze trampolines zijn altijd leverbaar. Ook onderdelen en accessoires voor jouw flatground trampoline zijn altijd verkrijgbaar. Omdat we een eigen fabriek hebben, zijn we altijd in de mogelijkheid om trampolines en onderdelen te leveren. We hoeven nooit ouders en/of kinderen teleur te stellen.

Geloof je ons niet?

Lees dan eens deze reviews van tevreden klanten.

Soorten FlatGround trampolines

Je hebt de keuze uit verschillende maten en vormen trampolines.

Bij de rechthoekige FlatLevel trampolines heb je de keuze uit:

  • 305x225 cm (223)
  • 340x240 cm (234)
  • 380x255 cm (238)
  • 520x305 cm (352)

De ronde FlatLevel trampolines hebben we in verschillende diameters:

  • 245 cm (08) 
  • 305 cm (10)
  • 365 cm (12)
  • 430 cm (14)

Daarnaast heb je de keuze uit een groene, grijze of zwarte rand. Onze springmatten zijn altijd zwart van kleur.

Verschil FlatGround trampoline en InGround trampoline

Ben je op zoek naar een trampoline die je kan ingraven? Dan heb je twee keuze: de InGround trampoline of de Flatground trampoline. Maar wat is het verschil?

Een flatground komt in zijn geheel in de grond en is dus gelijk aan het maaiveld. Een InGround trampoline komt 20 cm boven de grond uit. Een ander verschil is dat je bij de flat to the ground trampoline niet verplicht bent om een veiligheidsnet te plaatsen. Voor andere typen trampolines is dit sinds 1 januari 2021 wel verplicht. Daarnaast worden de trampolines op een andere manier ingegraven. Wel is het (laten) uitgraven van een kuil voor beide trampolines noodzakelijk Het frame van de flat to the ground trampoline komt gelijk aan de grond in de kuil. Hier wordt vervolgens de springmat aan gemonteerd.

We bieden twee verschillende springmatten: normale springmatten en de Air X-TREAM springmatten. Speciaal voor de FlatLevel trampoline hebben we een ‘Air X-TREAM’ springmat ontwikkeld. Deze Air X-TREAM springmat is tot 70% meer luchtdoorlatend. Wil je dus de beste springkwaliteit garanderen op jouw FlatLevel trampoline? Ga dan voor een Air X-TREAM springmat.

Voor de InGround trampoline hoef je alleen maar een kom uit te graven onder de trampoline. Hoe diep de kuil moet worden, hangt af van de gekozen soort trampoline.

FlatGround trampoline in laten graven

Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die je graag helpen met het ingraven van jouw nieuwe FlatGround trampoline. Bovendien graven we zelf ook trampolines in. Neem hier voor contact met ons op.

Uiteraard kan je ook aan de hand van dit filmpje de trampoline zelf monteren en ingraven.

Veelgestelde vragen

Wat is het verschil tussen een InGround en een FlatGround trampoline?

Een flatground trampoline wordt geheel in de grond gemonteerd. Deze is dan ook gelijk aan het maaiveld. Een InGround trampoline wordt ook deels ingegraven, maar komt 20 cm boven de grond uit. Beide soorten trampolines gaan mooi op in de tuin, anders dan een opbouw trampoline.

Hoeveel verschillende soorten Avyna FlatLevel trampolines zijn er?

We bieden je zowel ronde als rechthoekige FlatLevel trampolines van ons eigen merk Avyna Pro-Line. Van beide vormen hebben we vier maten beschikbaar, verschillend van 245 cm tot 520 cm. Voor elke tuin hebben we een geschikte trampoline.

Waarom hoeft er geen veiligheidsnet bij de FlatLevel trampoline?

De flatground/FlatLevel trampoline is de enige uitzondering op de regel die sinds 1 januari 2021 geldt. Het is namelijk voor alle andere trampolines verplicht om een veiligheidsnet te hebben. Omdat de FlatLevel geheel in de grond zit, hoef je hiervoor geen veiligheidsnet te hebben. Kies je later toch voor extra veiligheid? Onze veiligheidsnetten zijn ook los verkrijgbaar.

Ik heb na 15:00 uur besteld, wanneer leveren jullie mijn bestelling?

Wanneer je voor 15:00 uur besteld, is de nieuwe trampoline flat to the ground morgen al in huis. Bestel je na 15:00 uur, dan moet je (of eigenlijk de kids) nog één extra dagje wachten. Wij doen ons uiterste best om jouw bestelling zo snel mogelijk te leveren. Meer weten over ons? Je leest het hier.

Kan ik de flat to the ground trampoline in mijn tuin met tegels (laten) monteren?

Alles kan, maar we raden wel aan om voor minimaal één meter zachte ondergrond rondom de trampoline te zorgen. Dat is wel zo veilig! Wil je de flat to the ground zelf monteren? Lees het uitgebreide stappenplan.

Contact

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een trampoline? Neem contact met ons via de chat, telefoon of e-mail!