Betaalmethoden

Bij trampoline.nl kun je door middel van de volgende manieren 100% veilig betalen:

iDEAL

Deze betaalmethode is mogelijk voor bestellingen binnnen Nederland. Met deze betaalmethode kan je tijdens het bestel proces de betaling afhandelen via je eigen bank, bijvoorbeeld ABN AMRO, ING of Rabobank. Je rekent af in een vertrouwede internet betaalomgeving op basis van specifieke beveiligingsmethoden van jouw eigen bank. 

Credit Card

Bij trampoline.nl kan je ook veilig en snel betalen met een Credit card van MasterCard of Visa. Tijdens de betaling worden je gegevens gecodeerd en veilig verstuurd en wordt er om een beveiliging gevraagd worden, zoals een verificatiecode of wachtwoord. Het bedrag wordt niet direct afgeschreven, maar aankopen per Credit card worden op een later moment afgeschreven van de gekoppelde bankrekening.

PayPal

Met PayPal kun je gemakkelijk en veilig online geld overmaken én ontvangen. Het is een eenvoudige (internationale) betaalmethode.

Sofort Banking

Sofort Banking is een Europese betaalmethode waarmee betalingen en donaties gedaan kunnen worden, zonder dat consument extra accounts aan hoeft te maken. Voor het inloggen kun je je eigen gegevens gebruiken zoals je normaal ook doet. Sofort is TÜV gecertificeerd, wat garandeerd dat het een veilige methode is om betalingen mee te voldoen.