Betaalmethoden

Bij trampoline.nl bieden we u verschillende betaalmethoden aan zodat u op een 100% veilige en gemakkelijke manier uw bestelling kunt afronden.

iDEAL

iDEAL is de meest populaire betaalmethode in Nederland. U betaalt direct met uw eigen bankrekening via uw vertrouwde internetbankieromgeving, zoals ABNA AMRO, ING of Rabobank. De betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Credit Card

Je kunt uw bestelling ook betalen met een creditcard. Wij accepteren Mastercard en Visa. Heel simpel, je wilt je creditcard gegevens in en de betaling wordt in gang gezet. Aankopen per creditcard worden op een later moment afgeschreven van de gekoppelde bankrekening.

PayPal

PayPal is een online betaaldienst waar je veilig en gemakkelijk online mee kunt betalen. Door in te loggen met je PayPal account kun je de betaling in werking zetten.

Bancontact

Bancontact is de meest populaire betaalmethode in België. U betaalt direct met uw bankrekening via uw vertrouwde internetbankieromgeving. De betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Klarna

Je kunt bij ons ook betalen met Klarna Pay Now en Klarna Pay Later. Met Klarna kun je ervoor kiezen om achteraf te betalen. Wanneer je klaar bent om te betalen, selecteert u Klarna als betaalmethode tijdens het afrekenen. Volg de instructies op het scherm om uw aankoop te voltooien. Je hebt hier wel een Klarna-account voor nodig.

Apple Pay

Apple Pay is een veilige en gemakkelijke manier om online en in winkels te betalen met uw iPhone, iPad of Apple Watch. Je kunt je aankomen gemakkelijk betalen met Apple Pay. Om Apple Pay te gebruiken dien je wel Apple Pay te installeren op je Apple-apparaat.

Sofort Banking

Sofort Banking is een online betaaldienst die vergelijkbaar is met iDEAL. U betaalt direct met uw bankrekening via uw vertrouwde internetbankieromgeving. De betaling wordt direct verwerkt en uw bestelling wordt direct in behandeling genomen.

Welke betaalmethode is het meest geschikt voor mij?

De beste betaalmethode voor jou is afhankelijk van je persoonlijke voorkeuren. Wil je snel en makkelijk betalen? Dan is iDEAL of Bancontact een goede keuze. Wil je meer flexibiliteit, dan kun je kiezen voor PayPal of Klarna. Wil je de aankoopbescherming van een creditcard, dan kun je uiteraard beter kiezen voor een creditcardbetaling.

Hoe betaal ik?

Je kunt je bestelling betalen tijdens het afrekenen van de winkelwagen. Selecteer de betaalmethode die je wilt gebruiken en volg de instructies op het scherm.

Vragen?

Heb je nog vragen over onze betaalmethoden? Neem gerust contact met ons op.