Trampoline kopen

Trampoline kopen? Maak kennis met het ruime aanbod

Kunnen je kinderen niet wachten om een trampoline in huis te halen? Met de trampolines van Avyna is springplezier een garantie. De trampolines zijn er in allerlei vormen, maten, soorten en kleuren. Als je vandaag voor 15:00 uur bestelt, wordt jouw fonkelnieuwe trampoline morgen geleverd.

Producten 1-12 van 202

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Welke trampoline kopen?

Er is enorm veel keuze als het gaat om trampolines. Het is dan ook niet gek om je af te vragen welke trampoline je moet kopen. Er zijn diverse trampolines op de markt, zoals:

 • Opbouw trampolines: Een opbouwtrampoline staat op poten en bevindt zich daardoor ongeveer een halve tot een hele meter boven de grond. Je kiest dit model bijvoorbeeld als de trampoline geen vaste bestemming heeft. Deze trampoline is namelijk gemakkelijker op te tillen, te verplaatsen en te demonteren.

 • InGround-trampolines: Dit is een trampoline die je deels ingraaft, maar komt nog zo’n 20 cm boven de grond uit. Daardoor valt de trampoline minder op in de tuin en het maakt deze direct ook een vast onderdeel van je tuin. Doordat de trampoline deels ingegraven is, is de opstap makkelijker. Dat maakt het een geschikte keuze voor kleine kinderen. Trampolines in de grond zijn al jarenlang razend populair onder trampolinefans. 

 • FlatLevel-trampolines: Deze trampolinesoort graaf je volledig in. Het mat en de trampolinerand staan dus gelijk met de grond. Daardoor wordt de trampoline echt een onderdeel van je tuin. Dit ziet er bovenal erg strak uit aangezien de trampoline volledig wordt ingegraven. Ook kunnen kleine kinderen de trampoline gemakkelijk betreden. Onze FlatLevels zijn de laatste jaren erg populair! Goed om te weten, deze trampoline staat ook wel bekend als de FlatGround trampoline.

Welke trampoline je het beste kunt kopen, hangt dus af van je persoonlijke voorkeur en wensen.

  Trampoline kopen

Welke maat trampoline kopen?

Avyna trampolines zijn er in veel verschillende maten. Om vast te stellen welke maat trampoline je het beste kan kopen, kun je met meerdere zaken rekening houden.

 1. Ruimte in de tuin. Een grote trampoline neemt vanzelfsprekend meer ruimte in dan een kleine. Tevens is een rechthoekige trampoline makkelijker te plaatsen dan een ronde trampoline. Als je heel weinig ruimte in de tuin hebt, is een kleine rechthoekige trampoline wellicht de beste keuze, omdat deze minder ruimte in beslag neemt.
 2. Meeste plezier uit je trampoline halen. Uit veiligheidsoverwegingen raden wij aan om maar één kind tegelijkertijd op de trampoline te laten springen. Dit geldt niet alleen voor onze trampolines, maar voor alle tuintrampolines op de markt. Toch leert onze ervaring dat wanneer u meerdere kinderen heeft die er hun hele jeugd op willen springen, een grotere trampoline de beste keus is.
 3. Veiligheid. Aangezien het springvlak op een grote trampoline groter is, is er minder kans op een ongelukje. Dat maakt een grote trampoline veiliger dan een kleine variant. Daarnaast is het verplicht een veiligheidsnet om de trampoline heen te plaatsen, waardoor het springen zeer veilig is. Een uitzondering hierop is de FlatLevel trampoline. Daar mag op gesprongen worden zonder veiligheidsnet, maar ook voor deze trampoline raden wij aan een veiligheidsnet te plaatsen.
 4. Prijs. Doorgaans zijn grotere trampolines duurder dan trampolines met kleine afmetingen. Als het budget voor jou belangrijk is, ben je wellicht beter af met een kleinere trampoline.

Trampoline online kopen: waar let je op?

Waar moet je op letten bij het kopen van een goede trampoline?

 1. Wil je een vaste trampoline die je ingraaft, of liever een verplaatsbare opbouwtrampoline?
 2. Past de trampoline in je tuin?
 3. Voldoet de trampoline aan de laatste veiligheidseisen?
 4. Mag de trampoline ook in het openbaar geplaatst worden?
 5. Is de trampoline bedoeld voor sport, of voor recreatief gebruik?
 6. 6. Hoe zit het met de garantie op de trampoline?

Veilige trampoline online kopen

Naast springplezier is veiligheid een zeer belangrijk punt om mee rekening te houden. Een ongelukje zit in een kleine hoek, maar wil je het liefst natuurlijk voorkomen. Daarom staat veiligheid voor Avyna op nummer één. Avyna-trampolines voldoen aan de laatste veiligheidseisen en zijn gekeurd en gecertificeerd volgens WAS (Wet Attracties- en Speeltoestellen) en mogen hierdoor ook openbaar gebruikt worden.

Een veiligheidsnet verplicht is bij vrijwel alle trampolines. Een veiligheidsnet is een net dat om de trampoline heen gemonteerd is. Dit voorkomt dat kinderen in hun enthousiasme van de trampoline afvallen. Alle Avyna-trampolines die niet gelijk zijn met de grond, worden geleverd met een veiligheidsnet. Zo kunnen je kinderen lekker druk doen op de trampoline zonder dat jij je zorgen hoeft te maken.

Maak je liever de keuze voor een FlatLevel-trampoline (een trampoline die gelijk is aan de grond)? Dan kun je alsnog een veiligheidsnet bij de trampoline bestellen. Dit raden wij aan voor het kleine grut. Daarnaast is het altijd aan te raden om zachte ondergrond naast de trampoline te plaatsen. Zo wordt een mogelijke val alsnog gedempt.

Professionele goedgekeurde trampoline kopen bij Avyna

Een professionele trampoline is een trampoline die ook in het openbaar geplaatst mag worden. Dat houdt dus in dat de trampoline ook geschikt is om op bijvoorbeeld campings, speeltuinen, gastouderopvang en bij basisscholen te gebruiken. Alle Avyna-trampolines groter dan twee meter zijn uitvoerig getest en goedgekeurd volgens de laatste veiligheidseisen. De trampolines voldoen aan de WAS (Wet Attracties en Speeltoestellen) en hebben een EN1176 certificaat. Deze modellen mogen in het openbaar geplaatst en gebruikt worden. Testrapporten zijn opvraagbaar. Een professionele trampoline kopen bij Avyna is dus mogelijk.

Waarom een trampoline van Avyna?

✓ Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis

✓ Gekeurd en gecertificeerd volgens WAS 

✓ Klanten beoordelen ons met een 9,5/10 

✓ Levenslange garantie op trampoline frames

✓ Enige producent van het merk Avyna

✓ Eigen fabriek van 3000m2 met 75 medewerkers

✓ Vraag of probleem? Direct een medewerker aan de lijn!

Goede trampoline kopen bij Avyna

Wie een trampoline van Avyna koopt, mag rekenen op de hoogste kwaliteit. Het grootste voordeel van het hebben van een eigen fabriek in Vietnam, is dat wij de allerhoogste kwaliteitseisen kunnen stellen aan onze producten. Dat geldt niet alleen voor onze trampolines, maar ook voor onze springkussens en voetbaldoeltjes.

De zware kwaliteit frames zijn gemaakt van 3 mm dik hoogwaardig staal en garanderen daardoor een absolute stijfheid. De robot-gelaste frames zijn perfect afgewerkt en daarna verzinkt. Hierdoor kunnen de trampolines van Avyna gemakkelijk belast worden tot wel meer dan duizend kilo. Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd, waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Vanwege de hoogwaardige kwaliteit leveren wij zelfs levenslang garantie op het trampoline frame! Een goede trampoline kopen doe je dus bij Avyna. Ook onze klanten zijn het daarmee eens. Klik hier voor reviews van klanten over de kwaliteit van trampolines. 

Veelgestelde vragen

Waarom is een veiligheidsnet verplicht bij trampolines?

Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om een veiligheidsnet bij een trampoline te monteren. Een veiligheidsnet maakt trampolinespringen een stuk veiliger. Heb je al een trampoline, maar nog geen veiligheidsnet? Vind gemakkelijk en snel een passend veiligheidsnet voor jouw trampoline.

Wanneer wordt mijn trampoline geleverd?

Heb je op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld? Dan staat je nieuwe trampoline de volgende dag voor de deur. Heb je na drie uur ‘s middags besteld? Dan moet je helaas nog een extra dagje wachten. We streven ernaar om onze trampolines zo snel mogelijk te leveren.

Waarom koop ik een Avyna-trampoline bij trampoline.nl?

Avyna is ons eigen merk trampolines. Deze worden in onze fabriek in Vietnam gemaakt. Hierdoor kunnen wij de allerhoogste kwaliteitseisen stellen aan onszelf stellen. Lees meer over Avyna.

In welke kleuren zijn de trampolines van trampoline.nl beschikbaar?

De randen van onze trampolines zijn in vier verschillende kleuren te verkrijgen: zwart, grijs, groen en camouflage. Alleen Avyna levert trampolines met zwarte randen.

Hoe lang is de garantie op de trampolines van Avyna?

De garantie op Avyna-trampolines verschilt per onderdeel. Je krijgt altijd levenslang garantie op het frame, tien jaar op de veren en drie jaar op het randkussen/springmat (productie weeffouten).

Contact

Heb je een vraag over onze producten, of wil je simpelweg hulp bij het kopen van een goede trampoline? Neem dan contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail!