InGround trampoline rond

Ronde ingegraven trampolines zijn al jaren onwijs populair. Het is een van de meest geliefde modellen om aan te schaffen voor jong en oud. Een ronde trampoline inground is voor veel verschillende huishoudens geschikt en ook nog eens ontzettend duurzaam. Waarom Avyna?

  • Kwaliteit gegarandeerd, levenslange garantie
  • Snelle klantenservice
  • Trampolines zijn veelal gekeurd en gecertificeerd

Een Avyna trampoline kopen?

Avyna trampoline kopen

Ons aanbod ronde trampolines inground

Producten 1-12 van 34

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Waarom voor een Avyna trampoline kiezen?

Er zijn vele verschillende merken en aanbieders van trampolines. Avyna behoort, al zeggen we het zelf, tot een van de beste trampoline merken of misschien wel het beste merk trampoline. Wist je dat wij zelfs levenslang garantie bieden op de frames van onze trampolines? En dat als enige aanbieder van trampolines in de gehele markt.

Bij Avyna | trampoline.nl staan veiligheid en kwaliteit stipt op één. We produceren onze trampolines tegen de hoogst haalbare veiligheids- en kwaliteitseisen in onze eigen fabriek in Vietnam. Dankzij de hoge kwaliteitseisen en aandacht voor veiligheid ben je met Avyna 100 procent verzekerd van een goed merk trampoline. In Amerika zijn onze trampolines zelfs als allerbeste getest.

Andere redenen waarom Avyna tot de goede trampoline merken behoort, is bijvoorbeeld dat onze producten vrijwel niet of nauwelijks aan vervanging toe zijn, de frames en trampoline veren niet roesten, onze onderdelen van trampolines nog jarenlang leverbaar zijn en bovendien de perfecte afwerking van details van al onze producten. Daarnaast bieden we snelle levering en goede klantenservice.

www.trampoline.nl is de enige officiële website van Avyna. Als je op trampoline.nl jouw Avyna trampoline bestelt, bestel je het dichtst bij de bron. Uiteraard zijn onze trampolines ook verkrijgbaar via verschillende dealers.

De voordelen van een trampoline inground rond

Een trampoline inground rond biedt ontzettend veel voordelen. De ronde vorm zorgt voor geweldige springkwaliteit door de soepelheid van gelijke veerspanning. Deze gelijke spanning zorgt ervoor dat kinderen altijd naar het midden worden gedreven, wat het springen op een ronde trampoline inground erg veilig en leuk maakt. Over het algemeen is een rond inground trampoline sowieso een stuk veiliger dan een trampoline die boven de grond staat. Zo kun je bijna niet van de trampoline vallen en is het op-en afstappen makkelijker en veiliger omdat de opstap zo laag is. Tot slot staat een ronde inground trampoline mooi in je tuin!

Welke maat ronde trampoline inground

Over het algemeen geldt natuurlijk: hoe groter de trampoline, hoe meer springplezier! Wel raden we voor kinderen tot 6 jaar een rond inground trampoline van maximaal 330 cm aan. Andere trampolines kunnen te zwaar springen waardoor de kinderen geen grote hoogtes kunnen bereiken. Daarnaast speelt de grootte van de tuin een rol bij het kiezen van een geschikte trampoline inground rond. Je moet er namelijk voor zorgen dat rondom de trampoline ongeveer 1 meter vrij is. Avyna heeft ronde trampolines inground in alle soorten en maten, dus voor elke tuin zit er wel iets bij!

Een Avyna trampoline kopen?

Avyna trampoline kopen

Wat vinden anderen van Avyna?

Accessoires voor rond inground trampolines

Wil jij je ronde trampoline inground nog veiliger maken? Dat kan! Kies dan voor een veiligheidsnet rondom de trampoline. De kans op vallen wordt dan echt heel klein. Alle veiligheidsnetten van Avyna zijn eenvoudig te bevestigen aan de trampoline. Ook een afdekhoes kan fijn zijn voor je trampoline. Een afdekhoes beschermt je trampoline tegen vuil en regen waardoor de trampoline langer meegaat.

Een Avyna ronde inground trampoline kopen?

Avyna trampoline kopen

Veelgestelde vragen

Hoe onderhoud ik een inground trampoline?

Zorg ervoor dat je de trampoline regelmatig controleert op slijtage, zoals roest of beschadigde veren en springdoek. Houd het oppervlak vrij van bladeren en ander vuil en zorg voor een goede drainage rondom de trampoline om waterophoping te voorkomen.

Is een inground trampoline veiliger dan een bovengrondse trampoline?

Ja, over het algemeen is een inground trampoline veiliger omdat de valhoogte lager is, wat het risico op ernstige verwondingen vermindert. Zorg wel voor voldoende veiligheidsmaatregelen zoals een veiligheidsnet en een zachte ondergrond rondom.

Hoe installeer ik een inground trampoline?

Voor de installatie moet je een kuil graven die iets breed en diep genoeg is. Zorg voor een stabiele ondergrond en installeer eventueel een drainagesysteem om waterophoping te voorkomen. Volg altijd de specifieke instructies van de fabrikant voor de beste resultaten. In onze handleidingen staan altijd de juiste gegevens zodat jij een inground trampoline gemakkelijk kan installeren.

Kan een inground trampoline worden verplaatst?

Hoewel het mogelijk is, is het verplaatsen van een inground trampoline een grote klus. Het vereist het uitgraven van de trampoline en het herstellen van de installatie op een nieuwe locatie, wat zowel tijdrovend als potentieel kostbaar is. Denk goed na over de locatie voordat je de trampoline installeert.