InGround trampoline rond

Ronde ingegraven trampolines zijn al jaren onwijs populair. Het is een van de meest geliefde modellen om aan te schaffen voor jong en oud. Een ronde trampoline inground is voor veel verschillende huishoudens geschikt en ook nog eens ontzettend duurzaam.

De ronde ingraaf trampolines komen nog zo'n 20 cm boven de grond uit. Liever een trampoline die gelijk is aan de grond? Bekijk dan onze ronde Flatground trampolines. Met de trampolines van Avyna haal je kwaliteit en plezier in huis. We bieden zelfs levenslange garantie op trampolines frames!

Producten 1-12 van 36

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Trampoline inground rond

Ben jij op zoek naar een ronde inground trampoline die veilig is en lang meegaat? Bij Avyna hebben we een groot assortiment aan ronde trampolines voor in de grond. Met ronde ingegraven trampolines heb je het voordeel dat deze verwerkt is in de grond en dat het er een stuk mooier uitziet in de tuin. Hiernaast is het voordeel dat een trampoline rond inground minder hoog is dan een normale trampoline op poten waardoor er minder kans is op blessures. Kijk vooral verder op onze Inground Trampoline Rond pagina voor alle modellen en maten. Zit er geen geschikte Trampoline inground rond bij? Vraag het bij ons na voor de mogelijkheden!