×

Registratie

Profiel gegevens

Login gegevens

Of inloggen

First name is required!
Last name is required!
First name is not valid!
Last name is not valid!
This is not an email address!
Email address is required!
This email is already registered!
Password is required!
Enter a valid password!
Please enter 6 or more characters!
Please enter 16 or less characters!
Passwords are not same!
Terms and Conditions are required!
Email or Password is wrong!

Over Avyna

Avyna is al 18 jaar gespecialiseerd in het ontwikkelen en zelf produceren van trampolines, trampoline onderdelen en -accessoires. Avyna levert ook voetbal- en hockeydoelen en zelf ontworpen springkussens. De hoofdvestiging van Avyna bevindt zich in Nederland, gevestigd in het Brabantse Rijen.

In Vietnam hebben wij onze eigen fabriek voor de productie van onze trampolines. Hierdoor kunnen we zelf de controle houden over het productieproces. Zo kunnen losse onderdelen ook over tien jaar nog nabesteld worden. Ook kunnen wij, als eigen fabrikant, specificaties van onze producten veranderen zodat wij aan verzoeken van onze klanten kunnen voldoen.

Wij onderscheiden ons ook doordat we uitsluitend gebruik maken van hoogwaardig kwaliteitsmateriaal; we hechten namelijk bijzonder veel waarde aan veilige producten. Avyna produceert en levert al haar producten dan ook volgens de huidige regels en wetgeving. Al onze trampolines zijn AIB* gecertificeerd, (NEN EN 1176-1 / NEN EN 1177 / NEN EN 13219). Dit betekent dat onze trampolines mogen worden geplaatst op openbare terreinen als campings, scholen etc. Tevens voldoen ze aan de NEN-71-14 en A.S.T.M. norm (wereldwijd goedgekeurd).

Daar waar de meeste trampolines een levensduur van zo’n vijf jaar hebben, geeft Avyna je standaard levenslange garantie op het frame, tien jaar garantie op de veren en drie tot vijf jaar op het randkussen. Onze trampolines worden overal als beste getest, wereldwijd verkocht en naar volle tevredenheid gebruikt. Niet voor niets traint Rea Lenders, ambassadrice van Avyna (10-voudig NL kampioene en olympisch deelneemster) in haar vrije tijd al jaren op een PRO-LINE trampoline van Avyna.

Ook onze uitgebreide lijn Happy Bounce springkussens, worden geleverd met het NEN EN 14960.2013 certificaat. Tevens voldoen ze aan de EN 71-1:2011, EN 71-2:2011 en de EN 71-3:1995 norm. Dit wil zeggen dat ze geschikt zijn voor consumenten gebruik. Onze Avyna voetbal- en hockeydoelen zijn leverbaar in zowel gegalvaniseerd staal als in aluminium en verkrijgbaar in diverse afmetingen. Kies je voor een product van Avyna dan kies je voor voor kwaliteit en jarenlang veilig speelplezier. 

Veiligheid en kwaliteit; daar draait het om

In 1999 startte Joost van Tol het bedrijf Tol Outdoor Leisure dat hoofdzakelijk trampolines verkocht in de Benelux. Enkele jaren later, in 2002, besefte hij dat de door hem gewenste kwaliteit niet in China te koop was. Reden om een eigen productielijn in Vietnam te beginnen. Hij nam het ontwerp van de producten op zich en legde zich specifiek toe op uiterst veilige en kwalitatief hoogwaardige trampolines.

Veiligheid en kwaliteit, dat zijn de belangrijkste prioriteiten. Daarom wil Joost met Avyna mensen bewust maken van de vaak grote kwaliteitsverschillen tussen de verschillende merken trampolines en de bijbehorende producten. Kijk maar eens op www.veiligspringen.be en www.veiligspringen.nl. Ook opYouTube zijn interessante filmpjes te vinden waarin de kwaliteit van verschillende trampolines door de Avyna ambassadrice Rea Lenders (10-voudig NL kampioene en olympisch deelneemster) met elkaar vergeleken wordt.Avyna onderscheidt zich door haar opvallende kleurendesign, herkenbaar aan het oranjezwarte label Avyna Quality Safety & Innovation. Kwaliteit en design gaan zeker samen. 

trampoline.nl

(een website van Tol Outdoor Leisure B.V. / Avyna)
Beneluxbaan 7
5121 DC Rijen
Tel: +31 (0)161 294 333
Email : administratie@trampoline.nl

Avyna trampolines

registratie bij de KvK: 20091719

BTW nummer: NL.8101.78.424.B.01