Voetbaldoel

Wil jij in je eigen tuin een potje voetbal spelen?  

Met de voetbaldoelen van Avyna maak je van elke tuin een heus voetbalveld. Wat is er leuker dan te voetballen in eigen tuin? Samen met je broer, zus, vader, moeder of vriendjes en/ of vriendinnetjes fanatiek opzoek naar een panna of een doelpunt. Voetballen in eigen tuin wordt nog leuker met een echt doeltje. 

Bij Avyna kan je kiezen uit verschillende materialen

Wij hebben gegalvaniseerde - en aluminium voetbaldoelen. Onze gegalvaniseerde voetbaldoelen zijn aan zowel de binnen-als buitenzijde volledig gegalvaniseerd. Door hun staaldikte van 1.6 – 2.0 mm een oersterk, degelijk product wat aan alle veiligheidseisen voldoet.
Verkrijgbaar in zowel een kleinemiddel- als een grote variant.          


De aluminium doelen zijn vervaardigd van 2.0 mm aluminium wat zorgt voor stevige, robuuste maar lichte voetbaldoelen. 
En koop je meteen twee aluminium doelen, dan krijg je een leuke korting tot wel € 99,-                                 

Pagina
Pagina

Wij hebben verschillende voetbaldoeltjes 

Is de tuin niet zo heel groot? Ga dan voor ons kleinste voetbaldoeltje met een afmeting van 150 x 80 x 70. Heb je meer ruimte?
Dan hebben wij voetbaldoelen tot 500 x 200 x 160 cm.Tevens kunnen onze kleinere aluminum doelen vergroot worden. 


Verbeter je techniek 

Naast voetbaldoelen hebben wij ook leuke accessoires om je skills te verbeteren. Want wat denk je van onze rebouncer? Op deze manier kan je prima in je eentje voetballen, want trap de voetbal tegen de rebouncer en de bal komt met een goede snelheid terug.

 

Voor ons voetbaldoel met de afmeting 300 x 200 x 120 hebben wij een penalty trainingswand. Verzamel de meeste punten door in verschillende hoeken een penalty te scoren.

 

Is jouw voetbalvereniging opzoek naar trainingsvoetbaldoeltjes? Neem contact met ons op en informeer wat we voor jullie kunnen betekenen.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer