Springkussens

Springkussen kopen? Ontdek alle luchtkussens

Kinderen kunnen uren zoet zijn met een springkussen. Met een springkussen of luchtkasteel van Avyna haal je het plezier van een feestje naar je eigen huis toe. Plaats je voor 15:00 uur een bestelling? Dan kunnen je kinderen morgen al springen. De blower wordt standaard meegeleverd bij bestelling van een springkussen.

11 producten

Van hoog naar laag sorteren
per pagina

Veilig springkussen kopen voor privégebruik

Veiligheid is bij springkussens een belangrijk onderwerp. Het is dan ook van belang om de veiligheid in het achterhoofd te houden als je erover nadenkt een luchtkasteel te kopen. Wij bieden springkussens van het merk Happy Bounce aan. Happy Bounce-springkussens zijn stuk voor stuk veilige luchtkussens van hoogwaardige kwaliteit. Onze springkussens beschikken over alle vereiste certificaten en gaan bij dagelijks gebruik jarenlang mee. Hou er bij het kopen van een luchtkussen wel rekening mee dat je de veiligheid deels in eigen hand hebt. Onze springkussens zijn uiterst veilig bij goed gebruik, maar een ongelukje zit in een kleine hoek. Plaats altijd matten rondom het opblaas-springkussen zodat de kids bij een val geen schrammetje hebben. Hou ook altijd een oogje in het zeil en veranker het springkussen goed via de bevestigingsogen. Onze springkussens zijn enkel geschikt voor privégebruik.

Springkussen kopen

Keuze uit tal van luchtkussens en luchtkastelen om te kopen

Er is een hoop keuze wat betreft springkussens. Laat de kids op een mini-avontuur gaan aan de hand van een luchtkussen met stormbaan, zwemmen in een luchtkasteel met ballenbak of glijden van de glijbaan in een toepasselijk opblaas-springkussen. Misschien komt de innerlijke basketbalster in je kind wel naar buiten als je ervoor kiest om een luchtkasteel met basketbalnet te kopen. Alle springkussens staan garant voor uren springplezier. Benieuwd naar het uiterlijk van onze springkussens? Bekijk dan zeker de deze video.

Waarom een springkussen van Avyna kopen?

✓ Voor 15:00 besteld, morgen in huis

✓ Gratis verzending vanaf €25

✓ Klanten beoordelen ons met een 9,5/10 

✓ Europese garantie op alle springkussens

✓ Opblaas-springkussens van hoge kwaliteit

✓ Enige producent van het merk Avyna

✓ Vraag of probleem? Direct een medewerker aan de lijn!

Na de aanschaf snel springen op het luchtkussen

Je kinderen staan natuurlijk te springen om zo snel mogelijk met hun nieuwe opblaas-springkussen aan de slag te gaan. Gelukkig kunnen de schoentjes na het kopen van een springkussen bij Avyna al binnen een mum van tijd uit om te gaan springen. Als je voor 15:00 uur een luchtkussen bij Avyna koopt, wordt deze, indien op voorraad, de volgende werkdag al geleverd. Alle springkussens worden geleverd met de noodzakelijke blower. Met dit apparaat blaas je binnen enkele minuten heel makkelijk het springkussen op. Zo hoeven je kinderen nooit lang te wachten om te springen. Na gebruik laat je het springkussen leeglopen en berg je deze weer netjes op in de bijgeleverde opbergtas. Klanten zijn zeer tevreden over de snelheid van de levering. Klik hier voor reviews van klanten over de snelheid van levering. 

Veelgestelde vragen

Hoe ga ik verantwoord met een springkussen om?

Veiligheid is van groot belang. Wij doen er van alles aan om onze luchtkussens zo veilig mogelijk te maken. Maar je kunt ook zelf je steentje bijdragen. Voorkom risico's en plaats altijd matten om het springkussen heen, houd toezicht en veranker het springkussen goed via de bevestigingsogen.

Heb ik nog extra accessoires nodig na het kopen van een luchtkasteel?

De luchtkussens van Avyna worden geleverd met een blower (om het springkussen op te blazen), een reparatieset, opbergtas en haringen. Na aankoop beschik je dus over het gehele pakket en heb je geen additionele accessoires nodig.

Wat is het verschil tussen jullie springkussens?

Onze springkussens zijn er in verschillende soorten en maten. Zo heeft het ene springkussen meer mogelijkheden dan de ander. In de omschrijving van de luchtkussens staat precies aangegeven wat de eigenschappen van het springkussen zijn. 

Wat moet ik doen als ik de blower kwijtraak?

Alle opblaasbare springkussens worden geleverd met een blower om het springkussen op te blazen. Wanneer je deze kwijtraakt, wordt het lastig om het luchtkussen van lucht te voorzien. Daarom bieden wij ook losse blowers voor springkussens aan in onze webshop. Een kwijtgeraakte blower hoeft de springpret dus niet te drukken.

Ik heb na 15:00 uur besteld. Wanneer leveren jullie het springkussen?

Springkussens die voor 15:00 uur zijn besteld, staan de volgende werkdag dag bij je voor de deur. Wanneer je pas na drie uur ‘s middags bestelt, moet je helaas een extra dagje wachten op je opblaas-springkussen.

Verkopen jullie ook springkussens voor commercieel gebruik?

Hoewel onze springkussens van uitstekende kwaliteit en bij goed gebruik veilig zijn, zijn ze uitsluitend voor particulier gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden. Als u op zoek bent naar een springkussen voor commercieel gebruik, dan verzoeken wij u contact op te nemen met onze sales sales@avyna.eu, zij kunnen u hier verder mee helpen.

Contact

Heb jij een vraag die hier niet is beantwoord, of twijfel je nog over welk springkussen perfect is voor jouw kinderen? Neem dan contact met ons op via de chat, telefoon of e-mail!