Trampoline 305

Zoek je een trampoline die groot genoeg is voor twee personen en waar zowel jonge als oudere kinderen veel plezier aan beleven? Dan is een trampoline 305 de beste keuze. Deze trampolines hebben een hoog maximaal gebruikersgewicht en het springoppervlak is groot genoeg voor twee personen. Bij Trampoline.nl koop je eenvoudig een trampoline 305. Onze trampolines zijn gekeurd en gecertificeerd volgens de Wet Attracties- en Speeltoestellen (WAS), waardoor ze ook openbaar gebruikt mogen worden. Met een trampoline van Trampoline.nl ben je gegarandeerd van veilig springplezier.

Neem contact met ons op!

Waarom is de trampoline 305 een goede keuze?

De trampoline 305 is een goede maat voor zowel kleine als grote kinderen. Kleine kinderen vinden de trampoline niet te groot en grote kinderen vinden dit niet te klein en kunnen er nog genoeg kunstjes op uitvoeren. Zo hoef je maar één trampoline te kopen als je kinderen van verschillende leeftijden hebt.

Vorm trampoline 305

Een trampoline 305 is een ronde trampoline met een diameter van 305 cm. Deze diameter wordt gemeten van de buitenkant van de buis (frame) aan de ene kant tot de buitenkant van de buis aan de andere kant.

Springcomfort

De trampoline 305 kan een hoog gebruikersgewicht dragen en heeft een springoppervlak dat groot genoeg is om leuk te springen. Springen op een trampoline 305 is leuk voor zowel jonge als oudere kinderen. Door de ronde vorm is er overal gelijke verenspanning, wat er voor zorgt dat de gebruiker makkelijker naar het midden van het springoppervlak raakt. Bovendien heb je met deze vorm overal evenveel ruimte om te springen.

Veiligheid

Om de veiligheid van je trampoline 305 te waarborgen, moet je verplicht een veiligheidsnet rond de trampoline spannen. Dit veiligheidsnet zorgt ervoor dat niemand van de trampoline kan vallen. Alle trampolines van Trampoline.nl die niet gelijk zijn met de grond hebben een veiligheidsnet. 

Formaat 305cm trampoline

Trampolines zijn verkrijgbaar in allerhande formaten, gaande van ronde trampolines met een diameter van 2 meter tot rechthoekige trampolines van 520 x 305 cm. Een trampoline 305 is een goede middenmaat onder de trampolines. Met dit formaat maak je zowel kleine als grote kinderen blij. Zodoende kunnen je kinderen meerdere jaren springen op deze trampoline. Bovendien is de trampoline 305 groot genoeg om met twee tegelijk te springen, voor dubbel zoveel plezier.

Inbouw of opbouw trampoline 305 cm

Als je voor een trampoline 305 kiest, heb je de keuze tussen een opbouw trampoline, een InGround-trampoline en een FlatLevel-trampoline.

Een opbouw trampoline bevindt zich een halve tot een meter boven de grond en staat op poten. Dit is handig als je de trampoline regelmatig wilt verplaatsen of demonteren. Het nadeel is dat een dergelijke trampoline moeilijk te betreden is, waardoor je best een trapje voorziet.

Een InGround-trampoline graaf je in en steekt ongeveer 20 cm boven de grond uit. Zo wordt de trampoline 305 een vast deel van je tuin. Omdat opstappen een stuk makkelijker is dan bij een opbouwtrampoline is dit zeer geschikt voor kleine kinderen.

Een FlatLevel-trampoline is volledig ingegraven, zodat de trampolinerand en het mat op gelijke hoogte van de grond staan. Dit ziet er zeer strak uit en maakt de trampoline gemakkelijk te betreden voor kleine kinderen.

De keuze voor een opbouw trampoline of inbouw trampoline maak je dus op basis van je persoonlijke wensen en voorkeuren.

Trampoline 305 aanschaffen? Bij Trampoline.nl ben je aan het juiste adres!

Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op!