Trampoline 305 rechthoek

Springen op een trampoline is niet alleen plezierig maar biedt ook tal van gezondheidsvoordelen. Wanneer je op zoek bent naar echte kwaliteit en duurzaamheid, maar ook rekening moet houden met de ruimte, dan is de trampoline rechthoek 305 van Avyna jouw perfecte match. Met een lengte van 305 cm is deze trampoline geschikt voor zowel jong als oud. En wanneer we het hebben over kwaliteitstrampolines, is Avyna niet te missen. Avyna is trots op het aanbieden van de beste trampolines op de markt, en de rechthoekige trampoline 305 is daar zeker geen uitzondering op:

  • Kwaliteitsgarantie: Met jarenlange ervaring in de branche staat Avyna bekend om haar duurzaamheid en kwaliteit.

  • Veiligheid voorop: Onze trampolines worden onderworpen aan strikte veiligheidseisen en worden uitgebreid getest om ervoor te zorgen dat jij altijd veilig kunt springen.

  • Uitstekende klantenservice: Bij Avyna sta jij als klant centraal. Ons team staat altijd klaar om jou te helpen bij vragen of zorgen.

Trampoline rechthoek 305 kopen?

Ontdek ons aanbod

Productomschrijving trampoline rechthoek 305

De trampoline rechthoek 305 is een meesterwerk van design en functionaliteit. Met een lengte van 305 cm biedt deze trampoline een ruim springoppervlak, perfect voor iedereen van jong tot oud die zijn of haar springvaardigheden wil verbeteren. Dankzij de rechthoekige vorm past hij naadloos in diverse tuinen. Het robuuste dubbel gegalvaniseerde staal en onderdelen staan garant voor duurzaamheid en 100% weerbestendigheid. Met de trampoline rechthoek 305 investeer je in eindeloos plezier en kwaliteit.

Voor wie is een trampoline rechthoek 305?

De trampoline rechthoek 305 is niet zomaar een stuk buitenspeelgoed. Deze trampoline is door het materiaal en duurzaamheid zeer degelijk en vrijwel geschikt voor iedereen van jong tot oud. Bovendien is de trampoline rechthoek 305 gemakkelijk te integreren in vrijwel iedere tuin, vanwege het formaat. De trampoline rechthoek 305 is daarbij een tussenmaat, wat het springen op deze trampoline voor zowel de rustige springer als de avontuurlijke springer veel voldoening en plezier zal geven.

Hoe verschilt de trampoline rechthoek 305 van andere modellen trampolines?

Wanneer je de perfecte trampoline voor jouw tuin kiest, kunnen de verschillen in grootte en kwaliteit de uiteindelijke beslissing beïnvloeden. De trampoline rechthoek 305 onderscheidt zich met name door het unieke formaat. Met een lengte van 305 en een breedte van 225 cm biedt het een ruim springoppervlak dat perfect balanceert tussen de compactheid van een trampoline 245 en de uitgestrektheid van een trampoline 365. Dit maakt het ideaal voor middelgrote tuinen en voor gezinnen die op zoek zijn naar een tussenmaat trampoline. 

Buiten de grootte om, is er nog een aspect dat de trampolines van Avyna onderscheidt van de rest: de kwaliteit. Terwijl veel trampoline merken concessies doen op het gebied van materialen of ontwerp, streeft Avyna naar perfectie in ieder detail. Onze trampolines zijn gemaakt van hoogwaardige materialen, onderworpen aan strikte veiligheidseisen en hebben een ontwerp dat zowel aantrekkelijk als functioneel is. De keuze voor Avyna is niet alleen een keuze voor een trampoline, maar voor een merk dat gelooft in duurzaamheid, veiligheid en onovertroffen plezier.

Waarom Avyna?

  • Kwaliteit: Elke Avyna trampoline wordt zorgvuldig ontworpen en vervaardigd in onze eigen fabriek, hierdoor garanderen wij kwaliteit, veiligheid en duurzaamheid.

  • Levenslange garantie: Waar andere merken achterblijven, schittert Avyna met een levenslange garantie op het frame. Dit weerspiegelt ons vertrouwen in de uitzonderlijke levensduur van onze trampolines, mede dankzij het gebruik van hoge kwaliteit materialen en aandacht voor alerlei details.

  • Certificering en veiligheid: Met zowel een CE-markering als EN 71-14 en EN 1176 certificeringen, voldoen onze trampolines aan de strengste veiligheidseisen, waarbij de nadruk ligt op elk detail om jouw veiligheid te waarborgen.

Trampoline rechthoek 305 met veiligheidsnet

Wanneer plezier en veiligheid hand in hand gaan, weet je dat je de juiste keuze hebt gemaakt. Bij een trampoline rechthoek 305 met veiligheidsnet hoef je je zeker geen zorgen te maken om de veiligheid. Met een veiligheidsnet rondom de trampoline wordt niet alleen de kans op vallen verkleind, maar ook het vertrouwen van zowel de springers als de ouders neemt toe. Het biedt ouders de geruststelling dat hun kinderen in een beschermde omgeving spelen, en de springers kunnen springen en trucjes doen wetende dat er een vangnet omheen zit. Een trampoline met een veiligheidsnet is echt een investering in veiligheid en plezier.

Best verkocht trampolines rechthoek 305 van 2023

Technische informatie

De robuuste trampolines van Avyna, met name de trampoline rechthoek 305, hebben een extreem stevige constructie en voorziet zich van verschillende functionaliteiten. Het frame is vervaardigd uit gegalvaniseerd staal en staat voor stabiliteit en kwaliteit. De onderdelen van de trampoline, zoals de springmat, trampoline rand en trampoline veren zijn super duurzaam en gaan jarenlang mee. Indien er netjes met de producten om wordt gegaan, vind er vrijwel geen slijtage plaats.

Om de montage van de trampoline zo makkelijk mogelijk te maken, wordt er een uitgebreide handleiding bijgevoegd. Eenmaal geïnstalleerd, vraagt de trampoline een minimum aan onderhoud. Periodieke inspecties van het frame en de veren zijn noodzakelijk voor optimale prestaties en veiligheid. Wat betreft de reiniging: het wordt aanbevolen om de springmat en trampoline rand periodiek te reinigen met lauw water en een zachte doek. Verwijder altijd takken en bladeren van de trampoline. Door deze procedures te volgen, verleng je de levensduur van de trampoline.

De kosten van een trampoline rechthoek 305

De trampoline rechthoek 305 is beschikbaar in diverse uitvoeringen (opbouw, Inground en Flatground), elk met een eigen prijs. Deze variaties in kosten worden niet alleen bepaald door het merk, maar vooral door de unieke eigenschappen van elk model. Uiteindelijk is de keuze afhankelijk van wat jij zoekt in een trampoline, en welke investering je bereid bent te doen voor een perfecte spring ervaring.

Dit zeggen onze klanten over ons

Geïnteresseerd in een trampoline rechthoek 305?

Een trampoline rechthoek 305 kopen