Gratis verzending

Gratis verzending van jouw pakket 

Alle bestellingen binnen Nederland vanaf een bedrag van €25,00 worden gratis verzonden door ons. Is jouw orderbedrag minder dan €25,00? Dan wordt er een standaard verzendbijdrage van €4,50 (kleine onderdelen) of €10,50 in rekening gebracht. Voor België en andere landen buiten Nederland hanteren wij wel verzendkosten afhankelijk van gewicht en grootte van jouw zending.

Hoe kan ik mijn bestelling volgen?

Wanneer wij jouw order in ons systeem binnenkrijgen, gaan we direct aan de slag deze diezelfde dag te versturen. Je ontvangt automatisch een e-mail met een track&trace code van onze vervoerder. Hiermee kan je de status van jouw pakket volgen. Let op: de tracking werkt meestal pas de volgende ochtend.

Ik heb geen track&trace code ontvangen, wat kan ik nu het beste doen?

Wat vervelend! Het kan zijn dat de e-mail met de track&trace code is beland in je spam of dat er een foutje staat in je e-mailadres. Neem vooral contact op met onze klantenservice, dan helpen we je graag verder!

De vervoerder geeft aan dat mijn pakket verkeerd is gesorteerd, wat nu?

In dit geval moet jouw bestelling eerst opnieuw gesorteerd worden. We raden daarom aan om de track&trace goed in de gaten te houden. Zodra er een nieuwe leverdatum bekend is, zal deze zichtbaar worden. Heb jij na een aantal dagen nog steeds niets ontvangen of werkt de tracking maar niet bij? Dan raden we aan om contact met ons op te nemen.

Wanneer wordt mijn pakketje bezorgd?

Wanneer je op werkdagen voor 15:00 besteld, wordt jouw pakketje normaal gesproken de volgende werkdag geleverd. Het kan natuurlijk altijd gebeuren dat een pakketje er langer over doet dan verwacht. Daarom raden wij aan om de track & trace goed in de gaten te houden.

Ik heb in het weekend een bestelling gedaan, wat nu?

Bestellingen die in het weekend gedaan worden, verwerken wij op maandag. Je kunt je bestelling dan dinsdag verwachten. Ook als je vrijdag na 15:00 uur besteld hebt, wordt deze op maandag door ons verwerkt.