Jouw bestelling morgen al in huis

Wanneer je jouw bestelling op werkdagen voor 15:00 uur plaatst, wordt deze de volgende dag geleverd.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, versturen wij diezelfde dag nog. Onder normale omstandigheden wordt jouw bestelling dan de volgende werkdag geleverd. Het kan wel eens gebeuren dat jouw bestelling er net wat langer over doet. Houd daarom altijd goed de tracking van jouw pakket in de gaten. Heb je vragen over de status van jouw order? Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Bij bestelling van een trampoline bellen wij voor een leverafspraak, aangezien de pakketten groot en zwaar kunnen zijn. Eventueel kun je tijdens het bestellen ook een notitie ingeven wanneer je de trampoline geleverd wil hebben, dan houden wij daar rekening mee voor de bezorging. 

Voor alle andere producten dan trampolines kun je als indicatie van levering de volgende werkdag aanhouden.

Voor overige vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

Ik heb mijn bestelling na 15:00 uur geplaatst, wat nu?

Indien je je bestelling na 15:00 hebt geplaatst, zal deze pas de volgende dag door ons verzonden worden. Je ontvangt de zending dan dus niet de volgende dag, maar de dag daarna.

Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen, wat moet ik nu doen?

Het kan wel eens gebeuren dat een zending er net iets langer over doet om bij jou bezorgd te worden. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn bij een sorteerfout, of een niet geslaagde bezorgpoging. Geen paniek, meestal wordt het pakket alsnog aangeboden door de transporteur op een ander moment Ontvang je echt niets of werkt de tracking van het pakket niet bij? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee!

Kan ik een specifieke leverdatum kiezen?

Nee je kunt geen specifieke leverdatum kiezen, maar je kunt bij de opmerkingen wel aangeven wanneer je je bestelling geleverd wil hebben. Zodra de order in ons systeem binnenkomt kunnen wij daar rekening mee houden en zullen we proberen de zending op de gewenste dag te leveren, maar hou er wel rekening mee dat dit niet verzekerd kan worden.