Jouw bestelling morgen al in huis

Wanneer je jouw bestelling plaats op werkdagen (maandag t/m vrijdag) voor 15:00 uur besteld, wordt deze de volgende dag geleverd.

Bestellingen die op werkdagen voor 15:00 uur geplaatst worden, versturen wij diezelfde dag nog. Onder normale omstandigheden wordt jouw bestelling dan de volgende werkdag geleverd. Het kan wel eens gebeuren dat jouw bestelling er net wat langer over doet. Houd daarom altijd goed de tracking van jouw pakket in de gaten. Heb je vragen over de status van jouw order? Je kunt altijd contact met ons opnemen!

Voor bestelling van complete trampolines bellen wij altijd voor een leverafspraak, aangezien de pakketten groot en zwaar kunnen zijn. Nadat de bestelling binnen is gekomen in ons systeem, nemen wij telefonisch contact op om de levering vast te stellen. Eventueel kunt u tijdens het bestellen ook een notitie ingeven wanneer u de trampoline geleverd wil hebben. 

Voor alle andere producten, zoals losse onderdelen, kun je wel altijd de volgende werkdag aanhouden als verwachte leverdatum.

Voor overige vragen mag je altijd contact met ons opnemen.

Ik heb mijn bestelling na 15:00 uur geplaatst, wat nu?

Indien je je bestelling na 15:00 hebt geplaatst, zal deze pas de volgende dag door ons verzonden worden. Je ontvangt de zending dan dus niet de volgende dag, maar de dag daarna.

Ik heb mijn bestelling (nog) niet ontvangen, wat moet ik nu doen?

Het kan wel eens gebeuren dat een zending er net iets langer over doet om bij jou bezorgd te worden. Dit kan bijvoorbeeld zo zijn bij een sorteerfout, of een niet geslaagde bezorgdpoging. Geen paniek, dit komt vanzelf goed. Meestal wordt het pakket alsnog gewoon aangeboden door de transporteur. Ontvang je echt niets of werkt de tracking van het pakket niet bij? Neem gerust contact met ons op, we kijken graag met je mee!