Werken bij Avyna

Werken bij trampoline.nl?

Trampoline.nl is sinds 1999 gespecialiseerd in het zelf ontwerpen en produceren van trampolines. Ons merk trampolines is 'Avyna'. Avyna trampolines hebben een super kwaliteit en behoren hierdoor tot het allerhoogste segment trampolines. Bij Avyna - trampoline.nl zetten wij ons dagelijks in om klanten te voorzien en blij te maken met kwalitatief goede trampolines, trampoline onderdelen en accessoires. We verkopen niet alleen trampolines, maar ook springkussens en voetbal- en hockeydoelen. Dit alles regelen we vanuit onze eigen fabriek in Vietnam en ons hoofdkantoor in Rijen, Noord-Brabant.

Wil jij bijdragen aan de groei van Avyna? We hebben momenteel een openstaande vacature.

In Rijen zijn wij op zoek naar een zelfstandig magazijn medewerker die ons team wil komen versterken. Als magazijn medewerker ben je dagelijks verantwoordelijk voor alles wat binnenkomt er naar buiten gaat. Je voert diverse logistieke werkzaamheden en hiermee zul je directe invloed hebben binnen het team en draag je actief mee aan de groei van trampoline.nl.

Ben jij bijvoorbeeld net klaar met school, houd je van aanpakken en wil je graag ons team versterken? Bekijk de vacature en solliciteer snel!