Levenslange garantie op trampoline frames

Kwaliteit Avyna trampolines

Wist je dat de trampolines van Avyna echte kwaliteitsproducten zijn? Aangezien Avyna trampolines behoren tot het hoogste segment, bieden wij als enige leverancier van trampolines, zelfs levenslange garantie op het trampoline frame. Of je nu kiest voor een opbouw, InGround, FlatLevel, kleine of grote trampoline, op alle trampoline frames bieden we levenslange garantie. De trampolines worden gemaakt van de allerbeste en hoge kwaliteit materialen in onze eigen fabriek in Vietnam en zijn hierdoor super degelijk voor jarenlang gebruik. Op deze pagina meer over de kwaliteit van onze trampolines.

Koop je een Avyna trampoline, dan kan deze zeker 20 jaar of langer mee. Je kunt je trampoline zelfs met een gerust hart doorverkopen tegen de tijd dat je eigen kinderen het huis uit zijn. Bovendien zijn onderdelen zoals springmatten, trampoline randen en veiligheidsnetten altijd leverbaar. Doordat wij een eigen fabriek hebben kunnen we alle onderdelen nog altijd naleveren.

Met een Avyna trampoline haal je dus ware kwaliteit in huis. Onze trampolines zijn zelfs gekeurd én gecertificeerd (WAS, EN-1176) voor openbaar gebruik. 

Waarom kiezen voor een trampoline van Avyna?

Zoals je misschien wel weet zijn er veel verschillende aanbieders en merken trampolines. Avyna behoort tot een van de beste trampoline merken in de wereld. Twee dingen zijn enorm belangrijk voor ons: veiligheid en kwaliteit. Doordat we een eigen fabriek hebben zijn we in staat om onze trampolines (en andere producten) tegen de hoogst haalbare kwaliteits- en veiligheidseisen te produceren. Een ding is zeker, voor een goed merk trampoline ben je bij Avyna aan het juiste adres.

Andere redenen waarom Avyna tot de beste trampoline merken behoort, is dat onze producten vrijwel niet of nauwelijks aan vervanging toe zijn. De frames en veren roesten niet en alle losse onderdelen zijn perfect afgewerkt. Daarnaast bieden we een goede klantenservice en proberen wel snel te leveren. Heb je een vraag? Je kunt gemakkelijk contact met ons opnemen zonder dat je in een wachtrij staat.

www.trampoline.nl is de enige officiële website van Avyna. Als je op trampoline.nl jouw Avyna trampoline bestelt, bestel je het dichtste bij de bron.