Onze eigen fabriek in Vietnam

Wist je dat Avyna - trampoline.nl een eigen fabriek in Vietnam (Hồ Chí Minh) heeft? De fabriek is zo'n 3000 m2 groot en er werken ruim 75 medewerkers die er alles aan doen om in jouw trampoline wensen te voorzien. Het voordeel van een eigen fabriek is dat we volledige controle hebben over het gehele ontwerp- en productieproces. Tijdens de productie wordt alle aandacht besteed aan het gebruik van de beste materialen en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Kwaliteit en veiligheid, zoals je wellicht al hebt gelezen, staat bij Avyna voorop. Wij vinden het uiterst belangrijk dat we kwalitatief goede trampolines ontwerpen, maar daarnaast leggen we ook niet toe aan veiligheid. 

In Vietnam maken we gebruik van het beste staal en bovendien besteden we veel aandacht aan alle afwerkingen en details van onze producten. Het staal dat wij gebruiken voor al onze trampolines is 2 of zelfs 3 mm dik, is volledig gegalvaniseerd waardoor roest vrijwel onmogelijk is en zijn perfect afgewerkt. Niet voor niets dat wij levenslange garantie bieden op het trampoline frame. Avyna trampolines behoren tot het hoge segment. 

Wij werken al jaren met dezelfde werknemers in Vietnam, het verloop is verwaarloosbaar. We zorgen er natuurlijk ook voor om een zo prettige situatie voor de werknemers te creëren. Zo heeft de fabriek goede verlichting, is het koel binnen en speelt er muziek op de achtergrond. 

Avyna team Vietnam   

Neem een kijkje in de fabriek

In onderstaand filmpje kan je zien hoe onze trampolines geproduceerd worden: