Onze eigen fabriek in Vietnam

Eigen productie in Vietnam

Wist je dat trampoline.nl een eigen fabriek in Vietnam (Hồ Chí Minh) heeft? De fabriek is zo'n 3000 m2 groot en er werken ruim 75 medewerkers die er dag in dag uit alles aan doen om de beste trampolines en onderdelen te ontwikkelen en produceren. Het voordeel van een eigen fabriek is dat we volledige controle hebben over het gehele ontwerp- en productieproces. Tijdens de productie wordt alle aandacht besteed aan het gebruik van de beste materialen en een zo hoog mogelijke kwaliteit. Kwaliteit en veiligheid, zoals je wellicht al wel weet, staat bij Avyna voorop. Wij vinden het uiterst belangrijk dat we kwalitatief goede trampolines ontwerpen, maar daarnaast leggen we ook niet toe aan veiligheid. We controleren en testen onze producten tot het uiterste.

In onze fabriek maken we gebruik van het beste Taiwanese staal en besteden we enorm veel aandacht al alle afwerkingen en details van onze producten. Het staal dat wij gebruiken is maar liefst 2 of zelfs 3 mm dik, is volledig gegalvaniseerd en is perfect afgewerkt. Roesten komt niet voor in ons woordenboek. Niet voor niets dat wij, als enige leverancier op de markt, levenslange garantie bieden op alle trampoline frames. 

Wij werken al jaren met dezelfde werknemers in Vietnam, het verloop is verwaarloosbaar. We zorgen er natuurlijk ook voor om een zo prettige situatie voor de werknemers te creëren. Zo heeft de fabriek goede verlichting, is het koel binnen en speelt er muziek op de achtergrond. 

Continue verbetering en innovatie

Het produceren van veilige producten tegen de hoogst haalbare kwaliteit is waar wij voor staan. Bovendien zou Avyna, Avyna niet zijn als we niet blijven verbeteren en innoveren. Dagelijks zijn wij bezig om onze producten kwalitatief een beetje beter te maken. Feedback van onze klanten is dan ook iets waar we altijd iets aan hebben en waarderen. We reizen dan ook regelmatig af naar de fabriek in Vietnam om wijzigingen en verbeterpunten te ondervinden, aan te pakken en te testen. Gelukkig hebben we een super team dat dag in dag uit voor ons klaar staat, om innovatie samen aan te pakken. Dit is dan ook een groot voordeel van onze fabriek, wijzigingen in producten kunnen wij namelijk gemakkelijk(er) doorvoeren omdat we de volledige controle hebben over het gehele proces.

Impressie van de fabriek 

Avyna team Vietnam