Trampoline 245

Combineer het plezier van springen met de perfecte maat trampoline voor je tuin! Met een diameter van 245 centimeter biedt een trampoline 245 een optimale balans tussen ruimte en plezier. Of je nu kleine of grote, rustige of drukke kinderen hebt, deze trampoline belooft hoe dan ook veel spring en speelplezier. Als je opzoek bent naar een trampoline 245 ben je bij Avyna aan het juiste adres:

  • Kwaliteit: Bij Avyna combineren we innovatie met de aller beste kwaliteit materialen, zodat je verzekerd bent van een trampoline die jarenlang meegaat.

  • Veiligheid eerst: Elke trampoline die wij aanbieden voldoet aan de strengste veiligheidsnormen, zodat jij en je gezin zorgeloos kunnen springen.

  • Klantenservice van wereldklasse: Ons team staat altijd klaar om je te ondersteunen met vragen over installatie, onderhoud of garantie.

Trampoline 245 kopen?

Ontdek ons aanbod

Productomschrijving trampoline 245

De trampoline 245 is meer dan alleen een trampoline; het is de perfecte combinatie van veiligheid, duurzaamheid én plezier voor allerlei leeftijden. Met een diameter van 245 centimeter biedt de trampoline een leuk springoppervlak, ondanks dat het een subtiel formaat trampoline is. Deze balans tussen formaat en functionaliteit maakt een trampoline 245 een unieke aanvulling in je tuin. Veiligheid en duurzaamheid staan voorop, met een robuust frame van gegalvaniseerd staal en hoge kwaliteit onderdelen. Gecombineerd met zijn elegante uitstraling, is de trampoline 245 een investering in jarenlang plezier.

Voor wie is een trampoline 245?

De trampoline 245 is de droom van elke tuinbezitter, perfect voor zowel de jonge onervaren springer als de oudere ervaren springer. Deze trampoline is ideaal voor gezinnen die het plezier van het springen willen combineren met de voordelen van lichaamsbeweging. Het biedt een uitlaatklep voor energie en bovendien is het een goede manier om aan de conditie te werken en om tegelijkertijd plezier te hebben. Voor vrijwel elke leeftijd is de trampoline 245 een leuk formaat!

Verschillende soorten trampolines 245

In het diverse assortiment van Avyna vinden we de Avyna Pro-Line trampoline Ø245 (08) - als een uitstekende keuze voor tuinen met beperktere ruimte en voor verschillende leeftijden. De trampoline is 2,45 meter breed en is beschikbaar in verschillende soorten. Je kunt kiezen voor de trampoline op poten, dus bovengronds. Maar ook dit formaat is er natuurlijk in de ingraaf variant. Je kunt dan zelfs kiezen of de trampoline nog boven de grond uit wil laten komen, of dat deze volledig gelijk is met de grond. Kortom, er is dus keuze uit drie soorten: bovengronds, InGround en FlatLevel. Allemaal bevatten ze dezelfde structuur frames, dubbel gegalvaniseerde veren, een goede springmat en een trampoline rand. Bij de opbouw-variant zit zelfs een gratis trapje.

Onze ingraaf trampolines zijn volledig te integreren in elke tuin en bieden een strakke, stijlvolle uitstraling. Echter, elk model weerspiegelt Avyna's toewijding aan kwaliteit, design en onbegrensd springplezier.

Waarom Avyna?

  • Onovertroffen kwaliteit: Onze trampolines, gemaakt vanervaardigd uit de allerbeste materialen, stralen kwaliteit en duurzaamheid uit, waarbij elk detail prioriteit heeft. Daarnaast bieden wij levenslange garantie op het frame.

  • Toegewijd aan veiligheid: Elk model voldoet aan de strengste veiligheidseisen, inclusief CE-markering en EN 1176 certificering. Hierdoor wordt springplezier gegarandeerd!

  • Zelfvoorzienend en authentiek: De trampolines van Avyna worden exclusief ontworpen en geproduceerd in onze Vietnamese fabriek.

Shop trampolines

Shop hier onze Avyna trampolines

Trampoline 245 met veiligheidsnet

Een sprong met optimale zekerheid: dat is wat de Trampoline 245 mét veiligheidsnet belooft. Een veiligheidsnet is niet zomaar een aanvulling, maar een essentiële voorziening voor zorgeloos springplezier. Niet alleen zorgt het voor een bescherming die springers op de trampoline houdt, het bevordert ook het vertrouwen van zowel kinderen als ouders, waardoor men met een gerust hart kan genieten. Voeg daarbij de extra bescherming tegen onbedoelde valpartijen en de mogelijkheid om uitdagendere sprongen en trucs te oefenen, en het is duidelijk: een veiligheidsnet maakt de Trampoline 245 compleet.

De meest verkochte trampolines 245 van 2023

Technische informatie 

Afmetingen en gewicht: De trampoline heeft een diameter van 2,45 en is speciaal ontworpen om genoeg springplezier te bieden zonder te veel ruimte in beslag te nemen waardoor deze perfect is voor elke tuin.

Materialen: De trampoline 245 beschikt over een frame van hoogwaardig gegalvaniseerd staal, gecombineerd met een UV-bestendige en slijtvaste springmat. Het randkussen, zacht en stevig, biedt een extra laag veiligheid en duurzaamheid. Bovendien is er zelfs tot in de puntjes gedacht om alle onderdelen en details netjes af te werken.

Montage en installatie: Met een gebruiksvriendelijk ontwerp staat de trampoline 245 garant voor een soepele installatie. Trampoline 245 wordt geleverd met een gedetailleerde handleiding en duidelijk gelabelde componenten, waardoor het opzetten bijna net zo leuk is als het springen zelf.

Onderhoud en reiniging: Het onderhouden van je trampoline 245 is een fluitje van een cent. Om de levensduur te maximaliseren, raden we aan het oppervlak regelmatig te reinigen met een zachte doek en lauw water. Controleer ook periodiek de veren en het frame op slijtage, zodat je trampoline altijd in topconditie blijft. Mocht er onverhoopt wat beschadiging zijn, raden we aan om het onderdeel te vervangen.

De kosten van een trampoline 245

De prijzen van trampolines 245 variëren, dit is namelijk afhankelijk van de unieke kenmerken en functies die elk model biedt. Bij het kiezen is het essentieel om zowel behoeften, veiligheid, als budget te overwegen voor jarenlang springplezier. De Avyna opbouw trampoline 245 met veiligheidsnet heeft een prijs van €899,00. Het veiligheidsnet biedt hierbij de juiste extra bescherming. De InGround variant met veiligheidsnet komt op €949,00. Iets goedkoper is de FlatLevel trampoline 245, deze kost €799,00, maar heeft geen veiligheidsnet.

Dit zeggen onze klanten over ons

Geïnteresseerd in een trampoline 245?

Een trampoline 245 kopen