Trampoline 365

Zoek je een lekker grote trampoline? Dan is een trampoline 365 ideaal voor jou! Een trampoline 365 is een ronde trampoline met een diameter van 365 cm. Je vindt je trampoline 365 bij Trampoline.nl. Als je vandaag nog voor 15:00 bestelt, leveren we je trampoline morgen al. En dat helemaal gratis. Dankzij onze levenslange garantie op het frame van je trampoline heb je vele jaren zorgeloos springplezier in het vooruitzicht.

Neem contact met ons op!

Dit is de trampoline 365

Een trampoline 365 is met zijn ronde vorm en diameter van 365 cm perfect voor zowel jonge als oudere kinderen. Het veiligheidsnet en de trampoline beschermrand maken deze trampoline zeer veilig. Zo kunnen je kinderen zich onbezorgd uitleven.

Voordelen van de trampoline 365

Trampoline springen bevordert de ontwikkeling van je kinderen. Een trampoline 365 heeft een groot springoppervlak waardoor meerdere kinderen tegelijkertijd kunnen springen. Ook oudere kinderen beleven veel plezier aan een trampoline van die omvang. Om die redenen is de trampoline 365 een populaire keuze.

Specificaties trampoline 365

Type trampoline Afmeting Beschikbaar in kleuren: Hoogte trampoline Garantie trampoline frame
Opbouw trampoline  Ø365 Groen, grijs, camouflage en HD Plus Verschillend van 41 tot 89 Levenslang
InGround trampoline Ø365 Groen, grijs, camouflage, zwart en HD Plus 20 Levenslang
FlatLevel (flatground) trampoline Ø365 Groen, grijs en zwart  0 Levenslang

Hier lees je wat klanten vinden

Tips voor het kopen van een 365cm trampoline

Als je een trampoline koopt, zijn er een aantal zaken waarop je moet letten bij de aankoop. In de eerste plaats kijk je naar de ruimte die je hebt in je tuin. Die ruimte bepaalt de grootte van je trampoline.

Ook is het best dat je nadenkt over de vorm van je trampoline. Een rechthoekige trampoline neemt minder ruimte in beslag dan een ronde. Bovendien past deze strakke vorm goed in moderne tuinen.

Tot slot is het ook goed om te kijken naar de kwaliteit van de trampoline. Bij Avyna ben je 100 procent verzekerd van super kwaliteit. Een voorbeeld, de kwaliteit van een trampoline kun je aflezen aan de staaldikte van het frame, hoe dikker hoe beter. Nu zijn de trampolines van Avyna gemaakt van Taiwanees staal. Taiwanees staal is in verhouding met Chinees staal, waar de meeste (goedkopere) trampolines van gemaakt worden, veel dikker en steviger. Dit maakt de Avyna trampolines van Trampoline.nl daarom een van de allerbeste en stevige trampolines op de markt.

Trampoline 365 aanschaffen? Bij Trampoline.nl ben je aan het juiste adres!

Benieuwd naar de opties? Neem contact met ons op!