GRATIS opblaasbare sneeuwpop t.w.v. €95,- bij alle trampolines

Rechthoekige trampoline

Rechthoekige trampoline kopen? Ontdek alle varianten

Staan jouw kids ook te springen om een trampoline in huis te halen? Springplezier is gegarandeerd met een veilige rechthoekige trampoline van Avyna. De rechthoekige trampoline is beschikbaar in tal van varianten, zoals InGround (ingraaf), FlatLevel of opbouw. Als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst, kunnen je kinderen morgen al springen.

Producten 1-12 van 113

Van hoog naar laag sorteren

Veilige rechthoekige trampoline met veiligheidsnet

Springplezier is belangrijk, maar ook het belang van veiligheid mag niet onderschat worden. Gelukkig gaan die twee heel goed samen bij Avyna. Alle rechthoekige trampolines van Avyna voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Sinds 1 januari 2021 leveren wij onze rechthoekige trampolines met een veiligheidsnet, met uitzondering van FlatLevel trampolines. Het net rondom de rechthoekige trampoline zorgt ervoor dat zelfs de grootste fanatiekelingen niet van de trampoline af kunnen vallen. Zo kunnen niet alleen de kinderen zo wild zijn als ze willen, maar kan jij ze met een gerust hart laten springen.

Opbouw- en InGround trampolines zijn volgens de regels verplicht met veiligheidsnet sinds 1 januari 2021, de FlatLevel uitgezonderd. Daarnaast verkopen wij onze opbouw- en InGround trampolines ook zonder net, maar dan moet je als klant eerst akkoord gaan met de volgende voorwaarde: Ik verklaar hierbij dat ik in bezit ben van een passend veiligheidsnet welke ik bij opbouw van de door mij bestelde trampoline zal monteren. 

Rechthoekige trampoline kopen

De keuze is reuze bij een rechthoekige trampoline

Een rechthoekige trampoline heb je in tal van maten, soorten en kleuren.

Een bekende variant is de rechthoekige InGround-trampoline (ook wel bekend als ingraaftrampoline). Deze trampoline wordt, zoals de naam zegt, ingegraven. Ze blijven wel ongeveer 20 centimeter boven de grond uitsteken, in tegenstelling tot de FlatLevel-trampoline, die wordt wel volledig ingegraven. Dan is er ook nog de opbouwtrampoline. De naam zegt het al, deze trampoline staat op poten en staat ongeveer een halve meter boven de grond uit.

Ook op het gebied van kleuren stelt de rechthoekige trampoline niet teleur. De rand van de trampoline is verkrijgbaar in vier kleuren:

  • Groen
  • Grijs
  • Camouflage
  • Zwart (InGround en FlatLevel)

Je kunt een rechthoekige trampoline kopen in de volgende formaten: 

  • 520 x 305 cm (352) 
  • 380 x 255 cm (238)
  • 340 x 240 cm (234)
  • 305 x 225 cm (223)
  • 275 x 190 cm (213)
  • 215 x 155 cm (203 InGround)

Rechthoekige trampoline van de hoogste kwaliteit

In tegenstelling tot de meeste andere trampoline-aanbieders, kunnen wij je garanderen dat jouw rechthoekige trampoline van de hoogste kwaliteit is. Door onze eigen fabriek in Vietnam hebben wij toezicht op het gehele productieproces van de trampolines. We stellen dan ook hele hoge eisen aan onszelf.

De zware kwaliteit kokerframes van Avyna zijn gemaakt van drie millimeter dik hoogwaardig staal en garanderen daardoor een absolute stijfheid. De robot-gelaste frames zijn perfect afgewerkt en daarna thermisch verzinkt. Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Deze kwaliteit kunnen we je zelfs garanderen. Daarom bieden we levenslange garantie op het frame van de trampoline. Maar laten we eerlijk zijn, wij zijn misschien een beetje partijdig. Gelukkig zijn wij niet de enige mensen die tevreden zijn met de kwaliteit van Avyna-trampolines.

Klik hier voor reviews van klanten over de kwaliteit van onze trampolines.

Ronde of rechthoekige trampoline: wat is beter?

Bij het kopen van trampoline heb je de keuze uit een ronde of rechthoekige trampoline. Beide hebben hun eigen sterktes.

Allereerst is er het ontwerp. De keuze voor een ronde of rechthoekige trampoline is voor veel mensen simpelweg een kwestie van smaak. Zij maken de keuze voor de trampoline die het beste bij de tuin past. Daarnaast is er de kwestie van ruimte. Een rechthoekige trampoline neemt minder ruimte in beslag dan een ronde trampoline en is daarom vaak geschikt voor kleinere tuinen. Maar het grootste verschil tussen de twee ligt bij de veerspanning. Bij een ronde trampoline spring je eigenlijk altijd in het midden, omdat de veren overal gelijkmatig gespannen zijn. Bij een rechthoekige trampoline daarentegen kun je over het gehele oppervlakte van de trampoline springen. Ook kun je op een rechthoekige trampoline hoger springen dan op de ronde variant. Professionele springers maken daarom altijd gebruik van een rechthoekige trampoline.

Veelgestelde vragen

Waarom bieden jullie nauwelijks rechthoekige trampolines zonder veiligheidsnet aan?

Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om een veiligheidsnet bij trampolines te monteren. Dit geldt voor rechthoekige trampolines, maar ook voor alle andere modellen (met uitzondering van de FlatLevel-variant). Heb je al een trampoline, maar nog geen veiligheidsnet? Vind gemakkelijk en snel een passend veiligheidsnet voor jouw trampoline.

Wanneer kan ik mijn rechthoekige trampoline thuis verwachten?

Heb je de trampoline op een doordeweekse dag voor drie uur ‘s middags besteld? Dan heb je de trampoline de volgende werkdag al in huis. Heb je een ingraaf trampoline besteld? Dan kun je tevens gebruik maken van onze ingraafservice. Eén van onze aangesloten dealers of hoveniers graaft de trampoline dan voor je in.

Hoeveel kinderen kunnen springen op een rechthoekige trampoline van Avyna?

In verband met de veiligheid mag er officieel slechts één kind tegelijk op een trampoline springen. Onze rechthoekige trampolines hebben een maximaal testgewicht van 600 kg. We hebben onze trampolines zelfs getest met een auto erop! Toch raden wij het af om met meerdere kinderen op de trampoline te springen. Hou er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent om zo verantwoord en veilig mogelijk om te gaan met je product.

Hoe lang is de garantie op de rechthoekige trampolines van Avyna?

De garantie op Avyna-trampolines verschilt per onderdeel. Je krijgt altijd levenslang garantie op het frame, tien jaar op de veren en drie jaar op het randkussen/springmat (productie weeffouten).

Waarom koop ik een Avyna-trampoline bij trampoline.nl?

Avyna is ons eigen merk trampolines. Deze worden in onze fabriek in Vietnam gemaakt. Hierdoor kunnen wij de allerhoogste kwaliteitseisen stellen en controleren van onze producten. Lees meer over Avyna.

Contactgegevens

Is je vraag nog niet beantwoord, of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een trampoline? Neem contact met ons via de chat, telefoon of e-mail!