Rechthoekige trampoline

Staan jouw kids ook te springen om een trampoline in huis te halen? Springplezier is gegarandeerd met een veilige rechthoekige trampoline van Avyna. De rechthoekige trampoline is beschikbaar in tal van varianten, zoals InGround (ingraaf), FlatLevel of opbouw. Als je voor 15:00 uur een bestelling plaatst, kunnen je kinderen morgen al springen.

Ik wil een rechthoekige trampoline

Ons aanbod rechthoekige trampolines

Producten 1-12 van 108

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

De voordelen van een rechthoekige trampoline

Rechthoekige trampolines bieden een scala aan voordelen:

  • Door de rechthoekige vorm is deze trampoline praktisch te plaatsen in de tuin, waardoor er weinig loze ruimte verloren gaat.

  • Doordat een rechthoekige trampoline minder ruimte inneemt, kun je kiezen voor een grotere trampoline waardoor het springplezier nog groter wordt.

  • Door de strakke rechthoekige vorm van de trampoline staat deze mooi in jouw tuin

  • Springers blijven gemakkelijk op hun plek springen bij een rechthoekige trampoline.

Rechthoekige trampoline met veiligheidsnet: zo spring jij altijd veilig!

Springplezier is belangrijk, maar ook het belang van veiligheid mag niet onderschat worden. Gelukkig gaan die twee heel goed samen bij Avyna. Alle rechthoekige trampolines van Avyna voldoen aan de laatste veiligheidseisen. Sinds 1 januari 2021 leveren wij onze rechthoekige trampolines met een veiligheidsnet, met uitzondering van FlatLevel trampolines. Het net rondom de rechthoekige trampoline zorgt ervoor dat zelfs de grootste fanatiekelingen niet van de trampoline af kunnen vallen. Zo kunnen niet alleen de kinderen zo wild zijn als ze willen, maar kan jij ze met een gerust hart laten springen.

Opbouw- en InGround trampolines zijn volgens de regels verplicht met veiligheidsnet sinds 1 januari 2021, de FlatLevel uitgezonderd. Daarnaast verkopen wij onze opbouw- en InGround trampolines ook zonder net, maar dan moet je als klant eerst akkoord gaan met de volgende voorwaarde: Ik verklaar hierbij dat ik in bezit ben van een passend veiligheidsnet welke ik bij opbouw van de door mij bestelde trampoline zal monteren. 

Rechthoekige trampoline kopen

Ik wil een rechthoekige trampoline

Neem contact met ons op.

Wat vinden anderen van Avyna?

De juiste maat trampoline kiezen

Een rechthoekige trampoline heb je in tal van maten, soorten en kleuren. Een bekende variant is de rechthoekige InGround-trampoline (ook wel bekend als ingraaftrampoline). Deze trampoline wordt, zoals de naam zegt, ingegraven. Ze blijven wel ongeveer 20 centimeter boven de grond uitsteken, in tegenstelling tot de FlatLevel-trampoline, die wordt wel volledig ingegraven. Dan is er ook nog de opbouwtrampoline. Deze trampoline staat op poten en komt ongeveer een halve meter boven de grond uit.

Ook op het gebied van kleuren stelt de rechthoekige trampoline niet teleur. De rand van de trampoline is verkrijgbaar in vier kleuren: groen, grijs, camouflage en zwart.

Je kunt een rechthoekige trampoline kopen in de volgende formaten: 

  • 520 x 305 cm (352) 

  • 380 x 255 cm (238)

  • 340 x 240 cm (234)

  • 305 x 225 cm (223)

  • 275 x 190 cm (213)

  • 215 x 155 cm (203 InGround)

Maar welke maat trampoline heb jij nodig? Dit is voornamelijk afhankelijk van twee dingen: wie gaan er op de trampoline springen en hoe groot is je tuin. Het kleinste formaat (215 x 155 cm) is specifiek gemaakt voor kleine kinderen tot maximaal 12 jaar. Alle andere maten zijn geschikt voor alle leeftijden. Wel is het goed om in gedachten te houden: hoe groter de trampoline, hoe meer springplezier en hoe veiliger het is. Ook de ruimte van je tuin heeft invloed op de maat trampoline die jij het best kan kiezen. Bij een trampoline zonder net wordt een minimale ruimte van 1 meter rondom de trampoline aangeraden. Bij een trampoline met net wordt een minimale ruimte van 0,5 meter rondom de trampoline aangeraden.

Rechthoekige trampoline van de hoogste kwaliteit

In tegenstelling tot de meeste andere trampoline-aanbieders, kunnen wij je garanderen dat jouw rechthoekige trampoline van de hoogste kwaliteit is. Door onze eigen fabriek in Vietnam hebben wij toezicht op het gehele productieproces van de trampolines. We stellen dan ook hele hoge eisen aan onszelf.

De zware kwaliteit kokerframes van Avyna zijn gemaakt van drie millimeter dik hoogwaardig staal en garanderen daardoor een absolute stijfheid. De robot-gelaste frames zijn perfect afgewerkt en daarna thermisch verzinkt. Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Deze kwaliteit kunnen we je zelfs garanderen. Daarom bieden we levenslange garantie op het frame van de trampoline. Maar laten we eerlijk zijn, wij zijn misschien een beetje partijdig. Gelukkig zijn wij niet de enige mensen die tevreden zijn met de kwaliteit van Avyna-trampolines.

Ronde of rechthoekige trampoline: wat is het verschil?

Bij het kopen van trampoline heb je de keuze uit een ronde of rechthoekige trampoline. Beide hebben hun eigen sterktes.

Allereerst is er het ontwerp. De keuze voor een ronde of rechthoekige trampoline is voor veel mensen simpelweg een kwestie van smaak. Zij maken de keuze voor de trampoline die het beste bij de tuin past. Daarnaast is er de kwestie van ruimte. Een rechthoekige trampoline neemt minder ruimte in beslag dan een ronde trampoline en is daarom vaak geschikt voor kleinere tuinen. Maar het grootste verschil tussen de twee ligt bij de veerspanning. Bij een ronde trampoline spring je eigenlijk altijd in het midden, omdat de veren overal gelijkmatig gespannn rechthoekige trampoline daarentegen kun je over het gehele oppervlakte van de trampoline springen. Ook kun je op een rechthoekige trampoline hoger springen dan op de ronde variant. Professionele springers maken daarom altijd gebruik van een rechthoekige trampoline.

Geïnteresseerd in een rechthoekige trampoline?

Neem vrijblijvend contact met ons op

Veelgestelde vragen

Waarom bieden jullie nauwelijks rechthoekige trampolines zonder veiligheidsnet aan?

Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om een veiligheidsnet bij trampolines te monteren. Dit geldt voor rechthoekige trampolines, maar ook voor alle andere modellen (met uitzondering van de FlatLevel-variant). Heb je al een trampoline, maar nog geen veiligheidsnet? Vind gemakkelijk en snel een passend veiligheidsnet voor jouw trampoline.

Wanneer kan ik mijn rechthoekige trampoline thuis verwachten?

Heb je de trampoline op een doordeweekse dag voor drie uur ‘s middags besteld? Dan heb je de trampoline de volgende werkdag al in huis. Heb je een ingraaf trampoline besteld? Dan kun je tevens gebruik maken van onze ingraafservice. Eén van onze aangesloten dealers of hoveniers graaft de trampoline dan voor je in.

Hoeveel kinderen kunnen springen op een rechthoekige trampoline van Avyna?

In verband met de veiligheid mag er officieel slechts één kind tegelijk op een trampoline springen. Onze rechthoekige trampolines hebben een maximaal testgewicht van 600 kg. We hebben onze trampolines zelfs getest met een auto erop! Toch raden wij het af om met meerdere kinderen op de trampoline te springen. Hou er rekening mee dat je zelf verantwoordelijk bent om zo verantwoord en veilig mogelijk om te gaan met je product.

Hoe lang is de garantie op de rechthoekige trampolines van Avyna?

De garantie op Avyna-trampolines verschilt per onderdeel. Je krijgt altijd levenslang garantie op het frame, tien jaar op de veren en drie jaar op het randkussen/springmat (productie weeffouten).

Waarom koop ik een Avyna-trampoline bij trampoline.nl?

Avyna is ons eigen merk trampolines. Deze worden in onze fabriek in Vietnam gemaakt. Hierdoor kunnen wij de allerhoogste kwaliteitseisen stellen en controleren van onze producten. Lees meer over Avyna.

Contactgegevens

Is je vraag nog niet beantwoord, of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een trampoline? Neem contact met ons via de chat, telefoon of e-mail!