Retourneren en ruilen

Toch niet tevreden met je aankoop of voldoet het product niet aan de verwachtingen? Wij lossen dit graag op. Je kunt de bestelling binnen 14 dagen op eigen kosten én in de originele verpakking retourneren, mits het aan de retourvoorwaarden voldoet. Laat het ons weten via administratie@avyna.eu en download hier het retourformulier en stop deze ingevuld bij je retourzending in de doos. Wanneer wij jouw retourzending in goede orde hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met de terugbetaling. Je kunt de terugbetaling verwachten op dezelfde manier zoals deze eerder is gedaan.

Ons retouradres is:

Avyna - trampoline.nl

Afdeling retouren

Beneluxbaan 7

5121 DC Rijen

Nederland

Retourvoorwaarden

Mochten wij een item retour ontvangen die niet aan onderstaande retourvoorwaarden voldoet, dan kunnen we deze helaas niet retour accepteren:

  • Producten dienen binnen 14 dagen na ontvangst geretourneerd te worden.

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant.

  • De bestelling dient in originele verpakking geretourneerd te worden. 

  • Het item mag niet gebruikt of beschadigd zijn.  

  • Springkussens mogen alleen geretourneerd worden indien de verpakking niet geopend is geweest en de sealbandjes dus nog om de verpakking zitten.

Herroepingsrecht

Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Na annulering heb je nogmaals 14 dagen de tijd om jouw product retour te sturen. Je krijgt dan het volledige orderbedrag inclusief verzendkosten gecrediteerd. Enkel de kosten voor retour van thuis naar de webwinkel zijn voor eigen rekening. Indien je gebruik maakt van het herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden.

Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden, klik hier om deze te lezen.

Klachten

Leidt het contact niet tot een oplossing, dan is het mogelijk om het geschil aan te melden voor bemiddeling via Stichting WebwinkelKeur.

Vanaf 15 februari 2016 is het voor consumenten in de EU ook mogelijk om klachten aan te melden via het ODR platform van de Europese Commissie. Dit ODR platform is te vinden op http://ec.europa.eu/odr. Wanneer je klacht nog niet elders in behandeling is, staat het je vrij om je klacht te deponeren via het platform van de Europese Unie.