Retourneren en ruilen

Toch niet tevreden met je aankoop of voldoet het product niet aan de verwachtingen? Wij lossen dit graag samen met je op. Je hebt het recht om de bestelling tot 14 dagen na ontvangst zonder opgave van reden te annuleren. Vervolgens heb je hierna nogmaals 14 dagen om het product op eigen kosten te retourneren, mits het natuurlijk aan de retourvoorwaarden voldoet. Nadat wij de retourzending in goede orde hebben ontvangen, gaan wij direct aan de slag met de terugbetaling. 

Je kunt je retourzending aanmelden door een mail te sturen naar administratie@avyna.eu, of door het retourformulier in te vullen en deze bij jouw zending in de doos te stoppen.

Ons retouradres is:

Avyna | trampoline.nl

Afdeling retouren

Beneluxbaan 7

5121 DC Rijen

Nederland

Retourvoorwaarden

Indien jij jouw bestelling aan ons retour stuurt, is het belangrijk dat deze voldoet aan de volgende retourvoorwaarden:

  • De kosten van de retourzending zijn voor de klant zelf
  • Het product mag niet gebruikt zijn
  • Springkussens mogen alleen geretourneerd worden indien de verpakking niet geopend is geweest en de sealbandjes dus nog om de verpakking zitten.

Herroepingsrecht

Indien u gebruik maakt van uw herroepingsrecht, zal het product met alle geleverde toebehoren en – indien redelijkerwijze mogelijk – in de originele staat en verpakking aan de ondernemer geretourneerd worden. Mocht het product beschadigd of de verpakking meer beschadigd zijn dan nodig is om het product te proberen, dan kunnen we deze waardevermindering van het product aan u doorberekenen. Behandel het product dus met zorg en zorg ervoor dat deze bij een retour goed verpakt is.

Meer informatie vind je in onze algemene voorwaarden, klik hier om deze te lezen.