Afdekhoes trampoline

Afdekhoes voor je trampoline 

Heb je een trampoline en wil je deze zo goed mogelijk beschermen? Dan kan een afdekhoes kan natuurlijk niet ontbreken. Een afdekhoes of ook wel beschermhoes zorgt ervoor dat je je trampoline kan beschermen tegen weersinvloeden en vuil. Eerlijk is eerlijk, wie wil nou niet langer met zijn trampoline doen? Bekiijk snel onze afdekhoezen voor een langere levensduur van je trampoline. Met name als je je trampoline niet kan opbergen of inklappen zijn onze Avyna Pro-Line beschermhoezen perfect.

Wij raden het zeker aan om een afdekhoes te gebruiken wanneer jouw trampoline buiten staat en niet gebruikt wordt, bijvoorbeeld in de winter. Ondanks dat onze trampoline gemaakt zijn van hoogwaardig materiaal, verleng je met een afdekhoes op deze manier de levensduur van je trampoline. Onze afdekhoezen zijn verkrijgbaar voor onze ronde en rechthoekige opbouw, ronde en rechthoekige InGround en ronde en rechthoekige FlatLevel trampolines. Uiteraard hebben wij diverse maten afdekhoezen in ons assortiment. De afdekhoezen zijn van uitstekende kwaliteit.

Onze Avyna Pro-Line afdekhoezen, of ook wel beschermhoezen hebben een rooster in het midden zodat het water hier langs afgevoerd kan worden.

Producten 1-12 van 21

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina