Avyna Pro-Line 234 - 340x240 HD plus rand + Royal Class Net

SKU
AVBG-234-I-COMBI-BD
Hoogte
20 cm
Breedte
240 cm
Lengte
340 cm
Op voorraad
€ 1.599,00

Rechthoekige combi trampoline, met HD randkussen

 

De ronde grijze trampoline Avyna PRO-LINE heeft een diameter van 340 x 240 cm en is voorzien van een soepele springmat en een zeer stevig en sterk trampoline randkussen met een extra dikke PVC laag. 

 

Het verschil tussen de HD-Plus randen en onze Pro-Line randen is dat de HD-Plus randen dikker zijn (3,5 cm) en extra dik Vinyl bevatten (0,8 mm). De hoogwaardige kwaliteit zorgt voor een langere garantie op de HD-Plus randen, namelijk 5 jaar. Ook zijn de randen zo gemaakt dat er geen water op blijft zitten.

 

De trampoline is inclusief veiligheidsnet, hierdoor wordt het trampoline springen nóg veiliger. 

 

Avyna PRO-LINE trampolines behoren tot het hoge segment trampolines en zijn uitstekend afgewerkt met veel aandacht voor de kleine details o.a. door de zware stiksels en de stevige bevestiging.

 

De trampoline veren zijn zeer soepel en worden volledig bedekt door de dikke grijze trampoline randkussen. Dit resulteert in een uitstekende vering en dat merk je bij het trampoline springen!

 

Het grijze randkussen is geproduceerd van een zware kwaliteit PVC met een extra dikke vulling. De trampoline veiligheid is gewaarborgd door de dikke vulling in het randkussen en de complete afdekking van de veren en het trampoline frame. 

Extra informatie

Avyna Veiligheidsinstructies

Avyna Veiligheidsinstructies

Avyna Trampoline Specificaties & Garantie

Handleiding trampoline 

Avyna Pro-Line trampoline model 234-I

Zoek de dichtstbijzijnde dealer