Over Avyna

Trampoline.nl is een online website in de verkoop van Avyna trampolines. Avyna is ons merknaam en dit is dan ook waar je onze veelverkochte trampolines aan herkent, de naam Avyna. We hebben een eigen fabriek waardoor we ontwerper en producent zijn van zowel ons merk Avyna trampolines, maar ook in springkussens en doelen. Vanuit onze website trampoline.nl verkopen we hoogwaardige kwaliteit Avyna trampolines, trampoline onderdelen en accessoires, maar dus ook hoge kwaliteit springkussen en voetbal- en hockeydoelen.

Sinds 1999 bestaat Avyna en dag in dag uit zijn wij bezig met het produceren van veilig en hoogwaardig buitenspeelgoed. Met bijna 25 jaar aan ervaring hebben we veel geleerd op het gebied van consumentenvoorkeuren en kwaliteit. Iedere dag brengt ons nieuwe inzichten en zo ontwikkelen en verbeteren wij ons, en onze producten, continu.

Ons team van deskundigen staat op werkdagen tussen 09:00 en 17:00 uur voor je klaar. We begeleiden je graag stap voor stap bij het kopen van een trampoline of als je vragen hebt. Bel, chat of stuur ons een e-mail met je vragen en we gaan direct samen aan de slag.

Onze contact gegevens

Avyna - trampoline.nl Handelsnaam: Tol Outdoor Leisure B.V.
Beneluxbaan 7 Bedrijfsnaam: Avyna - trampoline.nl
5121 DC Rijen BTW-nummer: NL810178424B01
Nederland KVK-nummer: 20091719

Dit zeggen onze klanten over Avyna

Al ruim twintig jaar maken gezinnen over de hele wereld gebruik van de producten van Avyna. Dit is wat enkele van onze klanten over Avyna zeggen:

Veiligheid 

Er zijn twee zaken die bij Avyna voorop staan: veiligheid en kwaliteit. Als ouders van kinderen weten wij dat tijdens het buitenspelen een ongeluk in een klein hoekje zit. Een schrammetje bij het spelen is normaal en hoort bij het ontdekken van het leven van kinderen.

Bij Avyna stellen wij de veiligheid van onze producten voorop. We kunnen je zelfs garanderen dat onze trampolines van hoge kwaliteit zijn. Alle trampolines worden geproduceerd volgens de huidige wet - en regelgeving voor speelgoed én attractietoestellen (WAS). Dit is ook te zien in de afwerking van alle onderdelen. We denken overal aan, bijvoorbeeld geen scherpe randjes aan frames of dopjes over de veren. Zo verkleinen we de kans op ongelukjes en mogelijke verwondingen Dankzij de lange levensduur van onze producten, is vervanging niet of nauwelijks noodzakelijk. Levenslange garantie op de frames is bij Avyna een gegeven en uitzonderlijk in onze branche. Geen enkele andere leverancier biedt deze garantie. Een mooi voorbeeld van onze veilige trampolines zijn de trampolines van de Avyna Pro-Line-lijn.

Kwaliteit

Kwaliteit staat bij ons op een. In Vietnam produceren we onze producten tegen de hoogst haalbare kwaliteit. De materialen die gebruikt worden hebben een lange levensduur waardoor vervanging niet of nauwelijks noodzakelijk is. Onze materialen worden dusdanig in afmeting afgekocht om het restafval te minimaliseren. Wat maakt onze trampolines kwalitatief goed en onderscheidend?

Trampoline frames (HQ Steel)

Avyna trampolines worden al decennia lang gemaakt van het beste Taiwanese staal. Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest vrijwel onmogelijk is. Avyna geeft dan ook als enige leverancier levenslang garantie op de trampoline frames.

Trampoline veren (Power Springs)

Avyna heeft niet zomaar veren, nee deze zijn net zoals het frame dubbel gegalvaniseerd (dit kan je herkennen door de doffe kleur die de veren hebben) waardoor deze niet roesten. De Power Springs bevatten allemaal een uniek rubberen afdekdopje op de uiteinden van de veren zodat je je er niet aan kunt bezeren. Wij geven maar liefst 10 jaar garantie op trampoline veren.

Trampoline randen (Top Safe)

Onze extra brede en dikke trampoline randen zijn gemaakt van hoogwaardig weerbestendig PVC/vinyl materiaal. De foam-vulling in de rand is extra dik (wel 2,5 of 3,5 cm) en neemt geen vocht op. Onze randen blijven vanwege het veiligheidssysteem perfect liggen bij iedere sprong. De rand verschuift niet. Onze randkussens zijn er in verschillende kleuren die perfect bij je tuin passen.

Trampoline springmatten (Air X-TREAM)

Onze springmatten hebben een open weving en hierdoor genereert de springmat tot een wel 70% betere luchtdoorlating in vergelijking met normale springmatten. Door minder luchtweerstand beweegt de mat gemakkelijker mee met je sprong en kan je dus hoger springen. Onze springmatten zijn 100% Uv-bestendig en hebben een extra flap van 10 cm, waardoor de veren zijn afgeschermt, want veiligheid staat voorop. 

Trampoline veiligheidsnetten (Royal Class)

De buizenframes van onze veiligheidsnetten worden gemaakt van dezelfde zware kwaliteit staal als de trampoline frames. Onze netten zijn gemaakt van weerbestendig materiaal. De gehele netconstructie zal bij opzettelijk zijwaarts springen zelfs niet kantelen. Dit bewijst wel hoe sterk onze veiligheidsnetten zijn. Onze veiligheidsnetten hebben een afsluitbare ingang. 

Hoe garanderen we deze kwaliteit?

Onze fabriek in Vietnam geeft ons de mogelijkheid om de allerhoogste kwaliteitseisen te stellen aan onze producten. We voeren strenge controles uit op al onze producten, zodat we jou de veiligheid van onder andere onze trampolines kunnen garanderen. Daarnaast hebben we altijd (extra) onderdelen in onze voorraad, zoals veren, springmatten en randkussens. Zelfs voor trampolines van Avyna die al 10 jaar oud zijn, hebben we de juiste onderdelen in onze voorraad. Toch handig zo’n eigen fabriek!

Al onze trampolines beschikken over de certificeringen voor openbaar gebruik, mits er controle plaatsvindt en de ruimte af te sluiten is, zoals op het schoolplein of bij de buitenschoolse opvang. Daarentegen zijn onze springkussen alleen geschikt voor huisgebruik. We willen dat iedere springer veilig en met veel plezier springt. Fijn voor papa en mama en fijn voor de kids!

Maak kennis met ons team in Nederland

Het team van bekwame medewerkers in Nederland helpt je graag bij het kiezen van de juiste trampoline of trampoline-onderdelen.

Joost van Tol

Oprichter en Eigenaar 

Omdat ik zelf vier kinderen heb, vind ik het uiterst belangrijk ervoor te zorgen dat alle producten leuk, maar vooral veilig zijn. Ik probeer alle producten op een duurzame manier te maken zodat deze een zeer lange levensduur hebben waar veel jaren van genoten kan worden.

David

Senior Sales Manager

Mijn naam is David en ik ben de trotse vader van twee kinderen. Avyna zit in mijn bloed en ik ben inmiddels ruim 20 jaar werkzaam bij Avyna. Ik ben verantwoordelijk voor alles wat met verkoop te maken heeft en denk mee om de producten continue te verbeteren.

Boris

Export Manager

Mijn naam is Boris en ik ben 29 jaar en heb bedrijfseconomie gestudeerd aan de Avans Hogeschool in Breda. Vervolgens heb ik enkele jaren in Spanje gewoond waar ik in de Finance werkzaam ben geweest. Sinds maart 2019 ben ik Export Manager bij het bedrijf dat mijn vader met trots heeft opgericht.

Ristin

Office Manager

Mijn naam is Ristin en als moeder van drie kinderen weet ik als geen ander wat een trampoline voor aantrekkingskracht heeft op kinderen. Sinds 2011 ben ik als office manager werkzaam bij Avyna en verantwoordelijk voor alle administratieve en facilitaire werkzaamheden. Bel je naar Avyna, dan is de kans groot dat je mij aan de telefoon krijgt. Wij doen er alles aan om iedereen zo goed mogelijk te helpen. Of het nou voor een trampoline, voetbalgoal of springkussen is, wij helpen je graag verder.

Anouk

Marketing & Communicatie

Ik ben Anouk en sinds begin 2021 ben ik werkzaam bij Avyna. Ik ben verantwoordelijk voor alle werkzaamheden rondom Marketing & Communicatie. Voorbeelden hiervan zijn het bijhouden van de social media kanalen, beheren van de website, het schrijven van nieuwsbrieven, content maken en daarnaast ook het bijstaan van de klantenservice.

Ons team in Vietnam

Aan de andere kant van de wereld (Vietnam) staat onze 3000m2 grote fabriek. Hier werken ruim 75 medewerkers die er alles aan doen om in jouw trampolinewensen te voorzien. Zo ook heeft onze fabriek in Vietnam het ISO 9001-2015 certificaat. Deze certificering toont aan dat wij in staat zijn processen en producten continu te evalueren en te verbeteren. 

team Avyna in vietnam

Ben je benieuwd hoe jouw trampoline gemaakt wordt? Bekijk deze uitgebreide video vanuit onze fabriek in Vietnam.

Bekijk de producten van Avyna

Benieuwd naar ons productassortiment? Kijk dan gerust verder op onze webshop. Wellicht komen wij binnenkort wel jouw tuin verrijken met een trampoline of één van onze andere producten.

Heb je nog vragen?

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen? Schroom niet om even te bellen, chatten of mailen, we helpen je graag!