Beste trampoline

Het aanbod trampolines is enorm. We begrijpen dan ook best dat het kiezen van de allerbeste trampoline een lastige keuze kan zijn en wij helpen je hier graag een handje bij. In de volgende alinea's vergelijken we de beste trampolines met elkaar, zodat jij de keuze voor de beste trampoline gemakkelijker kan maken. De vraag ‘Welke trampoline is het beste?’ kun je straks zeker beantwoorden en op basis daarvan kan je misschien gemakkelijker een keuze maken.

Een Avyna trampoline kopen?

Avyna trampoline kopen

Ons aanbod trampolines

Waarom voor een Avyna trampoline kiezen? 

Er zijn vele verschillende merken en aanbieders van trampolines. Avyna behoort, al zeggen we het zelf, tot een van de beste trampoline merken of misschien wel het beste merk trampoline. Wist je dat wij zelfs levenslang garantie bieden op de frames van onze trampolines? En dat als enige aanbieder van trampolines in de gehele markt.

Bij Avyna | trampoline.nl staan veiligheid en kwaliteit stipt op één. We produceren onze trampolines tegen de hoogst haalbare veiligheids- en kwaliteitseisen in onze eigen fabriek in Vietnam. Dankzij de hoge kwaliteitseisen en aandacht voor veiligheid ben je met Avyna 100 procent verzekerd van een goed merk trampoline. In Amerika zijn onze trampolines zelfs als allerbeste getest.

Andere redenen waarom Avyna tot de goede trampoline merken behoort, is bijvoorbeeld dat onze producten vrijwel niet of nauwelijks aan vervanging toe zijn, de frames en trampoline veren niet roesten, onze producten nog jarenlang leverbaar zijn en de perfecte afwerking hebben. Daarnaast bieden we snelle levering en goede klantenservice.

www.trampoline.nl is de enige officiële website van Avyna. Als je op trampoline.nl jouw Avyna trampoline bestelt, bestel je het dichtste bij de bron. Uiteraard zijn onze trampolines ook verkrijgbaar via verschillende dealers.

Inground trampolines en flatground trampolines 

Zoals je misschien al hebt gezien, hebben we bij Avyna verschillende soorten trampolines in het assortiment. We verkopen opbouw (op poten) trampolines, InGround en FlatLevel (Flatground) trampolines. De laatste jaren zijn InGround en Flatground (FlatLevel) trampolines super populair. Het grootste verschil tussen deze twee trampolines is dat de InGround nog ongeveer 20 cm boven de grond uit komt, terwijl de FlatLevel volledig in de grond ligt. Het grote voordeel van deze twee trampolines is dat ze een lage of geen opstap hebben. Dat is voor kleine kinderen ideaal, omdat ze zo makkelijk de trampoline op kunnen. Bovendien zijn ingraaf trampolines super chique, omdat ze echt een onderdeel van je tuin worden. Maar wat is nou de beste InGround en FlatLevel trampoline? Het is goed om te weten dat alle Avyna trampolines van dezelfde materialen worden gemaakt. Ze bieden dus allemaal dezelfde kwaliteit en veiligheid. Hieronder volgen enkele voorbeelden voor de voor jouw beste trampolines.

Beste inground trampoline

InGround: een ronde trampoline met een diameter van 365cm; dit is een vrij groot formaat, maar met deze trampoline kun je jaren vooruit!

Beste flatground trampoline 

FlatLevel: een rechthoekige trampoline met de afmeting 340x240; dit is een super populair formaat, past in vrijwel iedere tuin!

Voor welke trampoline je uiteindelijk kiest, is natuurlijk jouw eigen keuze welke afhankelijk zal zijn van de beschikbare ruimte, de leeftijd van de kinderen en het budget. Al onze trampolines zijn van super kwaliteit dus voor een beste trampoline ben je bij Avyna - trampoline zeker aan het juiste adres.

Een Avyna trampoline kopen? 

Avyna trampoline kopen

Wat vinden anderen van Avyna

Ronde trampolines en rechthoekige trampolines 

Voor een goede kwaliteit trampoline ben je bij Avyna aan het juiste adres. Inmiddels weten we dat er verschillende vormen trampolines bestaan. Avyna heeft verschillende afmetingen ronde en rechthoekige trampolines. Een ronde trampoline neemt over het algemeen meer ruimte in beslag dan een rechthoekige trampoline. Als je een kleine(re) tuin hebt, kan je wellicht beter kiezen voor een goede rechthoekige trampoline, omdat je deze waarschijnlijk makkelijker kan plaatsen in de ruimte.

Het spring effect van een ronde en rechthoekige trampoline is anders, vanwege de spanning van de veren. Op een ronde trampoline zijn alle veren gelijk gespannen, waardoor je automatisch naar het midden gebracht wordt en dus in het midden springt. Dat kan vooral voor kleine(re) kinderen een voordeel zijn en veiligheid bieden. Bij een rechthoekige trampoline is de spanning van de veren verschillend, waardoor je beter over het gehele springoppervlak kan springen. Voor ervaren of oudere springers is een beste trampoline rechthoek een goede keus. Voor kinderen jonger ouder dan 6 jaar kan je bij een ronde trampoline het beste gaan voor een diameter vanaf 365cm. Bij een rechthoekige trampoline heb je vanaf afmeting 305x225 al een leuk springoppervlak.

Beide vormen brengen een goede kwaliteit trampoline met zich mee. Kies je voor een Avyna Pro-Line trampoline dan ben je verzekerd dat je de beste rechthoekige trampoline, maar ook ronde trampoline, in huis haalt. Hieronder volgen enkele voorbeelden voor de voor jouw beste trampolines.

Beste ronde trampoline 

Rond: trampolines met een diameter van 305 cm. Deze afmeting is niet te groot en niet te klein, zowel te gebruiken voor kleine- als grote kinderen.

Beste rechthoekige trampoline

Rechthoekig: de grootste trampoline, deze heeft een afmeting van 520x305. Hiermee kan je optimaal gebruik maken van het springoppervlak en blijft voor alle leeftijden leuk.

Wat zijn de beste trampolines 

Zoals je vast gelezen of gemerkt hebt, bestaan er veel verschillende trampolines. De keuze voor de beste trampoline kan daardoor misschien moeilijk worden. We hopen dat we door bovenstaande informatie kunnen helpen met de vraag: ‘Wat is de beste trampoline?’ of ‘Wat zijn de beste trampolines?’. Avyna trampolines behoren tot de beste trampolines op de markt. Qua kwaliteit en veiligheid is bijna niet aan Avyna trampolines te tippen. Vind jij juist die veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid van een trampoline ook zo belangrijk? Dan is een Avyna trampoline beste een goede keus.

Ben je echt op zoek naar de beste kleine trampoline? Onze FlatLevel 213 (275x190 cm) is ons allernieuwste (en kleine) model! Deze trampoline is volledig gelijk met de grond en is beschikbaar in de volgende kleuren: groen, grijs en zwart.

Wil je de beste goedkope trampoline? Wij weten dat er goedkopere trampolines zijn dan die van Avyna. Echter zal de kwaliteit van dit soort trampolines niet zo zijn als bijvoorbeeld die van een Avyna trampoline. Avyna verkoopt enkel kwaliteitsproducten in het hoge segment.

Wat is de beste goedkope trampoline? We weten dat er goedkopere trampolines zijn dan Avyna trampolines. Echter verkopen wij enkel kwaliteitsproducten in het hoge segment. Veiligheid, kwaliteit en duurzaamheid dat is wat onze trampolines beloven. Goedkoop is natuurlijk voor ieder ook een ander begrip. Wil je de goedkoopste trampoline van Avyna? Dan raden we aan om te kijken naar klein formaat.

Een Avyna trampoline kopen?

Neem contact met ons op

Veelgestelde vragen

Wat is de beste trampoline voor mijn tuin?

De beste trampoline voor in je tuin is afhankelijk meerdere factoren zoals de beschikbare ruimte, leeftijd van de gebruikers en het doel van de trampoline. Door het afwegen van deze factoren kun je uiteindelijk kiezen voor de beste trampoline. Zijn de kinderen al wat ouder? Dan is een grotere rechthoekige (ingraaf) trampoline een goede keus. Zijn de springers nog jong en ervaren en heb je misschien niet super veel ruimte beschikbaar? Dan zou een ronde (ingraaf) trampoline van bijvoorbeeld 245cm beter zijn.

Welk trampolinemerk is het beste?

Tegenwoordig zijn er veel trampoline merken op de markt. Wanneer je een trampoline wil aanschaffen is het belangrijk dat je goed afweegt of je voor een kwalitatief goede trampoline gaat, zoals een Avyna, of dat je kiest voor een trampoline die je bijvoorbeeld bij de bouwmarkt kunt kopen. Er zijn veel trampolines te koop, maar lang niet allemaal kwalitatief in goede staat. Wij raden aan om voor de aanschaf van een trampoline goed onderzoek te doen. Ga je voor een duurzaam en veilig product? Kies dan voor bijvoorbeeld een trampoline van Avyna. Indien je minder waarde hecht aan de veiligheid en duurzaamheid kan je kiezen voor alternatieven.

Wat is de veiligste trampoline?

Er is niet één trampoline het veiligst. Een veilig trampoline hangt af van twee factoren, namelijk de constructie van de trampoline zelf en daarbij ook het gedrag van de springers zelf. Indien je kies voor een trampoline van Avyna én daarbij alle veiligheidsregels netjes in acht neemt, kun je er van uitgaan dat deze trampoline veilig is. Spring je op een trampoline waar de beschermrand niet aanwezig is, of een die niet stevig staat? Dan is veiligheid helaas niet te waarborgen.

Waar moet je op letten als je een trampoline koopt?

Als je een trampoline koopt, zorg dan dat je vooronderzoek hebt gedaan en weet wat de verschillen tussen merken en trampolines zijn. Op basis daarvan kan je een keuze maken. Mensen kijken ook vaak naar de ervaringen van anderen gebruikers om te beoordelen of de trampoline aan de verwachtingen voldoet.