Welke trampoline pas bij jullie?

Tips voor het kopen van een trampoline 

Een trampoline kopen is echt iets om samen met je kind(eren) naar uit te kijken! 
De aanschaf van een trampoline kan best weleens een lastige klus zijn. Kies je voor een ronde of rechthoekige? Wil je de trampoline ingraven, een opbouw trampoline of hoeft de trampoline niet altijd in de tuin te staan, dus een inklapbare trampoline?

Om een goede keuze te maken, hebben we verschillende vragen beantwoord.

 

Wat voor vorm trampoline willen jullie? Kiezen jullie voor een ronde trampoline of een rechthoekige trampoline? Klik op je voorkeur: 

  • Ik wil een ronde trampoline kopen

  • Ik kies een rechthoekige trampoline

Hoe bepaal je de maat van de trampoline? 

  • Bepaal de maat voor een ronde trampoline

  • Bepaal de maat voor een rechthoekige trampoline

 

Kies je voor een opbouw trampoline of voor een inground trampoline? Of een inklapbare trampoline?

  • Een opbouw trampoline past het beste in onze tuin

  • WIj willen de trampoline ingraven

  • Onze trampoline hoeft niet pertinent in de tuin te staan

Nu de vorm, maat en het tyupe gekozen zijn, adviseren we om eens langs te gaan bij Avyna dealer om een goed beeld van onze trampolines te krijgen. Zo kan je ook meteen de verschillen zien tussen een Avyna trampoline en die van een ander merk. 
Zoek een dealer bij jou in de buurt.


Maar kijk ook eens goed om je heen. Welke trampoline hebben vrienden, buren, kennissen, vriendjes van je kind(eren), familie etc.? Let vooral op de veiligheid, welke randkussens liggen er minder strak bij en waar liggen de trampolineveren bloot. Welke trampolines en randen zijn al aardig van kleur verschoten en hoe ziet het springoppervlak eruit? Welk merk hebben zij gekocht en hoe oud is de trampoline? Was het wel een 'merk' trampoline of is deze bij een bouwmarkt of als 'superdeal' gekocht? En hoe ziet die trampoline er na een paar jaar eruit? Wij hopen natuurlijk dat je veel 'Avyna ambassadeurs' tegenkomt.

 

Rea Lenders, 10-voudig Nederlands kampioen trampoline springen, laat je de verschillen tussen verschillende trampolines zien. 

 

 

Kwaliteit en veiligheid vinden wij belangrijk. Zo geven wij bijvoorbeeld levenslange garantie op onze trampoline frames, maar ook lange garanties op onderdelen.

 

Kijk wat onze best verkochte trampolines zijn, klik hier.