Trampoline InGround

De kids kunnen vast niet wachten om te mogen te springen, want met deze InGround trampoline is springplezier gegarandeerd. InGround trampolines vind je in verschillende vormen en maten. Morgen al genieten van jouw nieuwe ingraaf trampoline? Bestel voor 15:00 uur en wij zorgen ervoor dat jouw nieuwe trampoline morgen al wordt bezorgd.

Ons aanbod trampolines inground

Producten 1-12 van 76

Van hoog naar laag sorteren
Pagina
per pagina

Voordelen van een inground trampoline

Er zitten erg veel voordelen aan een Inground Trampoline ten opzichte van een normale trampoline, namelijk:

Veiligheid

Een van de grootste voordelen van een inground trampoline is de verhoogde veiligheid. Omdat de springmat zich op gelijke hoogte met de grond bevindt, is de kans op ernstige verwondingen door vallen kleiner. Dit maakt het een uitstekende keuze voor jongere kinderen.

Uitstraling

Inground trampolines integreren beter in de tuin en verstoren het uitzicht niet zoals een bovengrondse trampoline dat kan doen. Ze hebben een meer discrete en gestroomlijnde uitstraling die goed past bij moderne tuinontwerpen.

Verminderde geluidsoverlast

Inground trampolines produceren vaak minder geluid tijdens het gebruik omdat ze stabieler zijn en minder beweging hebben in vergelijking met bovengrondse trampolines. Dit kan een voordeel zijn in woonwijken waar geluidsoverlast een probleem kan zijn.

Minder onderhoud

Inground trampolines vereisen over het algemeen minder onderhoud omdat ze stabieler zijn en minder worden blootgesteld aan elementen zoals wind en regen. De onderdelen zijn beter beschermd, wat bijdraagt aan een langere levensduur van de trampoline.

Waarom een InGround trampoline van Ayvna?

Jouw inbouw trampoline vind je bij Avyna! Er is keuze uit een reusachtig assortiment met stuk voor stuk hoogwaardige kwaliteit producten. Doordat wij onze eigen trampolines maken kunnen wij ook levenslange garantie geven op de frames van onze inbouw trampolines. 

✓ Voor 15:00 besteld, morgen in huis

✓ Klanten beoordelen ons met een 9,6/10 

✓ Levenslange garantie op trampoline frames 

✓ Enige producent van het merk Avyna

✓ Vraag of probleem? Direct een medewerker aan de lijn!

Beste trampolines InGround 

Bij ons vind je met zekerheid de beste inground trampoline. Dit komt doordat wij vanuit onze Avyna fabriek in Vietnam de allerhoogste kwaliteitseisen stellen aan onze producten. Van inground trampoline tot voetbaldoeltje. Daarnaast houden we zo ook de controle over het gehele proces: van produceren tot verkoop. Zo kunnen wij altijd de beste inground trampoline voor jou garanderen.

De zware kwaliteit frames zijn gemaakt van 3 mm dik hoogwaardig staal en garanderen daardoor een absolute stijfheid. De robot-gelaste frames zijn perfect afgewerkt en daarna verzinkt. Hierdoor kunnen Avyna ingraaf trampolines gemakkelijk belast worden tot wel meer dan duizend kilo.

Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Dit maakt de onze trampolines de beste InGround trampolines, maar wij zijn uiteraard een beetje partijdig op dit gebied. Gelukkig zijn veel mensen het met ons eens: klik hier voor reviews over de kwaliteit van onze trampolines

Volop veiligheid met een InGround trampoline

De naam zegt het eigenlijk al: een trampoline InGround is een trampoline in de grond. Deze trampoline wordt ingegraven in plaats van op de grond gezet. Het grootste voordeel van een trampoline in de grond, is dat deze dichtbij de grond staat. De trampoline komt maar 20 cm boven de grond. Dat maakt op- en afstappen heel eenvoudig. Daarnaast is de trampoline zo ook extra veilig. Hou er wel rekening mee dat een veiligheidsnet verplicht is, ook voor trampolines in de grond. Alleen maar goed, want zo ben je niet alleen verzekerd van speelplezier, maar ook van veiligheid. En daar zijn wij als ouders en springliefhebbers alleen maar blij mee. 

InGround trampoline kopen

Benieuwd naar ervaringen van onze trampoline InGround? Bekijk onze reviews!

Trampoline inground kopen bij Avyna

Trampoline inground kopen

Hoe graaf je een InGround trampoline in?

De inbouw trampoline is onwijs populair, omdat deze mooi opgaat in je tuin. Aangezien de meeste trampolines erg aanwezig zijn in de tuin, is het mooier/strakker om de trampoline in te graven. Hierdoor wordt de trampoline onderdeel van de tuin en valt hij een stuk minder op. Buiten dat, is het natuurlijk ook veiliger omdat de afstand tussen de ingraaf trampoline en de grond veel kleiner is dan bij een opbouw trampoline. De trampoline kan worden ingegraven in de grond door één van onze dealers, hoveniers of zelfs door ons.

Je kunt uiteraard ook zelf de InGround trampoline ingraven. Het frame is voorzien van InGround pinnen waardoor er alleen nog een kom uitgegraven hoeft te worden onder de trampoline. Extra versteviging aan de randen is dus niet nodig. We schatten in dat je ongeveer twee uur bezig bent met z’n tweeën om de trampoline in te graven. Aan de hand van dit filmpje en dit stappenplan monteer je heel gemakkelijk zelf je nieuwe ingraaf trampoline. 

Veelgestelde vragen over trampoline inground

Is een trampoline InGround hetzelfde als een ingraaf trampoline?

Dat klopt inderdaad. Een trampoline InGround is hetzelfde als een ingraaf trampoline. In onze webshop vind je verschillende vormen, maten en kleuren InGround trampolines.

Waarom is een veiligheidsnet verplicht bij InGround trampolines?

Veiligheid staat voorop. Sinds 1 januari 2021 is het verplicht om een veiligheidsnet bij de InGround trampoline te monteren. Heb je al een trampoline, maar nog geen veiligheidsnet? Vind gemakkelijk en snel een passend veiligheidsnet voor jouw trampoline.

Wanneer wordt mijn trampoline geleverd?

Als je op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld, heb je de volgende dag je nieuwe trampoline al in huis. Bestel je later dan 15:00 uur? Dan moet je nog een extra dagje wachten. We streven ernaar om onze trampolines zo snel mogelijk te leveren.

Wat is het verschil tussen een ingraaf trampoline en een opbouw trampoline?

Het verschil is eigenlijk heel simpel. Een opbouw trampoline zet je op de grond en een ingraaf trampoline komt in de grond. Beide soorten trampolines zijn even veilig én bij beide soorten is een veiligheidsnet verplicht. Welke trampoline je kiest is dus geheel aan jou.

Is een inbouw trampoline hetzelfde?

Een inbouw trampoline is qua term hetzelfde als een InGround trampoline. Met de benaming inbouw trampoline worden alle ingraaf trampolines bedoeld. 

Waarom koop ik een Avyna trampoline bij trampoline.nl?

Avyna Pro-Line is ons eigen merk trampolines. Deze worden in onze fabriek in Vietnam gemaakt. Hierdoor kunnen wij de allerhoogste kwaliteitseisen stellen en controleren van onze producten. Lees meer over Avyna.

Contact

Staat je vraag niet tussen de veelgestelde vragen of heb je hulp nodig bij het uitzoeken van een InGround Trampoline? Neem contact met ons via de chat, telefoon of e-mail!