Ronde FlatLevel trampoline

Veilig, strak en de beste kwaliteit!

De Avyna Pro-Line FlatLevel trampoline wordt nog lager ingegraven dan een InGround trampoline. Deze nieuwe constructie, met een harde PVC beschermingsplaat, zorgt ervoor dat ronde FlatLevel trampoline totaal vlak is met de grond.

 

De springmat van de trampoline is een speciale AirStream mat dat ervoor zorgt dat de lucht onder de trampoline via de springmat de trampoline verlaat. Zo blijft de springkwaliteit van de trampoline optimaal, zoals je van Avyna Pro-Line gewend bent! 

 

De trampoline is verkrijgbaar in de kleuren groen en grijs en kan uitgebreid worden met het allernieuwste veiligheidsnet met gebogen palen! 

Uiteraard hebben we ook rechthoekige FlatLevel trampolines in verschillende maten.

 

Kijk naar dit filmpje voor een indruk.

Avyna Pro-Line ronde Flatlevel trampoline

De constructie van onze FlatLevel trampolines zorgt ervoor dat er geen zand instort en zowel het topframe als het onderframe 22cm diep de grond in gaan en gelijk is met het maaiveld.  

 

De rand van de FlatLevel trampolines wordt op een speciale, maar simpele manier bevestigd. Hierdoor blijft de rand stevig op de trampoline liggen tijdens het springen en kunnen er geen handen of voeten tussen de veren terecht komen. 

 

Ook deze ronde Avyna Pro-Line trampoline onderscheidt zich van andere merken door de levenslange garantie op het frame en maar liefst 10 jaar op de dubbel gegalvaniseerde veren.  

Voordelen van een ronde trampoline 

Bij een ronde trampoline zijn de trampoline veren overal even strak gespannen, hierdoor komt de springer bij iedere sprong automatisch in het midden terecht. Maar je kan wel gebruik maken van het gehele springoppervlak omdat er geen hoeken zijn.

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer