Ronde FlatLevel trampoline

De Avyna Pro-Line FlatLevel trampoline wordt nog lager ingegraven dan een InGround trampoline. Deze nieuwe constructie, met een harde PVC beschermingsplaat, zorgt ervoor dat ronde FlatLevel trampoline totaal vlak is met de grond.

 

Avyna trampolines worden al decennia gemaakt van het beste Taiwanese staal, onze trampolines worden dan ook gemaakt in onze eigen fabriek in Vietnam

De Avyna trampolines zijn super veilig en van een goede kwaliteit.

 

Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Daarom geeft Avyna als enige levenslange garantie op de trampoline frames.

 

Veiligheid staat bij ons op één en daarom is vanaf 01-01-2021 een veiligheidsnet verpicht op al onze trampolines. De FlatLevels hebben hier een uitzondering op, bij een Flatlevel is een veiligheidsnet niet verplicht. Wel raden wij aan om minimaal 1,0 meter zachte ondergrond rondom de FlatLevel trampoline te leggen. Voor extra veiligheid kies je voor een FlatLevel mét veiligheidsnet.

 

 De AirStream mat van de trampoline is een extra luchtdoorlatende springmat dat zorgt voor de perfecte springkwaliteit!

 

Kijk naar dit filmpje voor een indruk.

 

Avyna Pro-Line ronde Flatlevel trampoline

De constructie van onze FlatLevel trampolines zorgt ervoor dat er geen zand instort en zowel het topframe als het onderframe 22cm diep de grond in gaan en gelijk is met het maaiveld.  

 

De rand van de FlatLevel trampolines wordt op een speciale, maar simpele manier bevestigd. Hierdoor blijft de rand stevig op de trampoline liggen tijdens het springen en kunnen er geen handen of voeten tussen de veren terecht komen. 

 

Ook deze ronde Avyna Pro-Line trampoline onderscheidt zich van andere merken door de levenslange garantie op het frame en maar liefst 10 jaar op de dubbel gegalvaniseerde veren.  

Voordelen van een ronde trampoline 

Bij een ronde trampoline zijn de trampoline veren overal even strak gespannen, hierdoor komt de springer bij iedere sprong automatisch in het midden terecht. Maar je kan wel gebruik maken van het gehele springoppervlak omdat er geen hoeken zijn.

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer