Ronde FlatLevel trampoline

De Avyna Pro-Line FlatLevel trampoline wordt nog lager ingegraven dan een InGround trampoline. De constructie, met een harde PVC beschermingsplaat, zorgt ervoor dat ronde FlatLevel trampoline totaal vlak is met de grond.

 

Avyna trampolines gemaakt van het beste Taiwanese staal in onze eigen fabriek in Vietnam. De Avyna trampolines zijn super veilig en van een goede kwaliteitHet zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. 

 

Avyna geeft een levenslange garantie op de trampoline frames.

 

Veiligheid staat bij ons op één. Vanaf 01-01-2021 is een veiligheidsnet verplicht op al onze opbow en InGround trampolines. De FlatLevels zijn hier een uitzondering op, bij een Flatlevel is een veiligheidsnet niet verplicht. Wel raden wij aan om minimaal 1,0 meter zachte ondergrond rondom de FlatLevel trampoline te leggen. Voor extra veiligheid kies je voor een FlatLevel mét veiligheidsnet.
 

De AirStream mat van de trampoline is een extra luchtdoorlatende springmat dat zorgt voor de perfecte springkwaliteit! 

We hebben FlatLevels trampolines met een doorsnede van 245 tot 430cmKijk naar dit filmpje voor een indruk.

Pagina
Pagina

Ingraven FlatLevel trampoline

De constructie van onze FlatLevel trampolines zorgt ervoor dat er geen zand instort en zowel het topframe als het onderframe 22cm diep de grond in gaan en gelijk is met het maaiveld.  

 

Of je nu op zoek bent naar een kleine ronde trampoline of een grote trampoline voor in je tuin. Avyna Pro-Line trampolines voldoen aan alle veiligheidseisen en zijn er in verschillende formaten. Maar ook als opbouw of InGround.

Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die u graag verder helpen met het ingraven van de InGround trampoline.

 

Liever zelf de trampoline ingraven?

Uiteraard is het ook gemakkelijk om alles zelf te monteren en in te graven. In onderstaand filmpje laten wij zien hoe het ingraven van een trampoline stap voor stap werkt. 

 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer