Ronde trampoline

Avyna trampolines worden al decennia gemaakt van het beste Taiwanese staal en worden gemaakt in onze eigen fabriek in Vietnam. De Avyna trampolines zijn veilig en van zeer goede kwaliteit.

 

Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Niet voor niets geeft Avyna altijd al levenslange garantie op de trampoline frames.

 

Vanaf 01-01-2021 is een veiligheidsnet verplicht op alle opbouw- en InGround trampolines. Daarom verkopen wij vanaf die datum alleen nog maar in combinatie met een net. Heb je al een trampoline? Wij verkopen ook losse veilgiheidsnetten.

 

Bij Avyna staat veiligheid op nummer één!

Pagina
Pagina

Trampoline springen is leuk en gezond! Ben je op zoek naar een nieuwe trampoline? Hier ben je aan het juiste adres. Avyna heeft een groot assortiment aan trampolines. Rond, rechthoekig, groot, klein, op poten of in de grond en ga zo maar door. 

 

De ronde opbouw trampolines hebben wij vanaf een diameter van Ø200 cm tot Ø430 cm. Voor ieder dus wel een geschikte maat. Over het algemeen neemt een ronde trampoline meer ruimte in beslag dan een rechthoekige trampoline. Qua springcomfort maakt het niet uit of je voor een ronde of rechthoekige trampoline gaat. Ga je wensen na en beslis op die manier welke trampoline het beste bij jouw tuin en wensen past. 

 

Liever een trampoline die ingegraven kan worden? Bekijk dan onze ronde InGround of ronde FlatLevel trampolines. 

 

Wil je meer weten waar je het beste op kunt letten bij het kopen van een ronde trampoline? Klik hier voor onze tips en advies.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer