Rechthoekige trampoline

 

Avyna trampolines worden al decennia gemaakt van het beste Taiwanese staal, onze trampolines worden gemaakt in onze eigen fariek in Vietnam. De Avyna trampolines zijn super veilig en van een goede kwalitiet.

 

Hier door kunnen Avyna trampolines gemakkelijk belast worden tot wel meer dan duizend kilo.

 

De zware kwalitiet kokerframes van Avyna zijn gemaakt van 3 mm dik hoogwaardig staal en garanderen daardoor een absolute stijfheid. De robot-gelaste frames zijn perfrect afgewerkt en daarna thermisch verzinkt. 

 

Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Avyna geeft altijd al levenslange garantie op de trampoline frames.

 

Veiligheid staat bij ons op één en daarom volgen wij de veilgeheidsregels die per 01-01-2021 gelden; bij alle opbouw en InGround trampolines is een veiligheidsnet verplicht.

Pagina
Pagina

Trampoline springen is leuk en gezond! Ben je op zoek naar een nieuwe trampoline? Hier ben je aan het juiste adres. Avyna heeft een groot assortiment aan trampolines. Rond, rechthoekig, groot, klein, op poten of in de grond en ga zo maar door. 

 

De rechthoekige opbouw trampolines hebben wij vanaf een afmeting van 215 x 155 cm tot 520 x 305 cm. Voor ieder dus wel een geschikte maat. Over het algemeen neemt een rechthoekige trampoline minder ruimte in beslag dan een ronde trampoline. Qua springcomfort maakt het niet uit of je voor een rechthoekige of ronde trampoline gaat. Ga je wensen na en beslis op die manier welke trampoline het beste bij jouw tuin en wensen past. 

 

Liever een trampoline die ingegraven kan worden? Bekijk dan onze rechthoekige InGround of rechthoekige FlatLevel trampolines. 

 

Wil je meer weten waar je het beste op kunt letten bij het kopen van een trampoline? Klik hier voor onze tips en advies.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer