Trampoline.nl | Al ruim 25 jaar de beste trampoline leverancier

Een trampoline kopen? Dan ben je bij trampoline.nl aan het juiste adres. Trampoline.nl ontwikkelt al 25 jaar de allerbeste trampolines onder het merk 'Avyna'. Avyna trampolines worden wereldwijd verkocht en staan garant voor 100% kwaliteit en veiligheid. Onze hoogwaardige kwaliteit trampolines zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

  • Klanten beoordelen ons met een 9,6/10 

  • Levenslange garantie op trampoline frames

  • Gekeurd en gecertificeerd volgens WAS

  • Snelle klantenservice, direct een medewerker aan de lijn

Onze best verkochte Avyna trampolines

Wat anderen van ons vinden

Bekijk ons assortiment 

Welke trampoline kopen?

Er is enorm veel keuze als het gaat om trampolines. Het is dan ook niet gek om je af te vragen welke trampoline je moet kopen. Er zijn diverse trampolines op de markt, zoals:

Opbouw trampolines: Een opbouwtrampoline staat op poten en bevindt zich daardoor ongeveer een halve tot een hele meter boven de grond. Je kiest dit model bijvoorbeeld als de trampoline geen vaste bestemming heeft. Deze trampoline is namelijk gemakkelijker op te tillen, te verplaatsen en te demonteren.

InGround trampolines: Dit is een trampoline die je deels ingraaft, maar komt nog zo’n 20 cm boven de grond uit. Daardoor valt de trampoline minder op in de tuin en het maakt deze direct ook een vast onderdeel van je tuin. Doordat de trampoline deels ingegraven is, is de opstap makkelijker. Dat maakt het een geschikte keuze voor kleine kinderen. Trampolines in de grond zijn al jarenlang razend populair onder trampolinefans. 

FlatLevel trampolines: Deze trampolinesoort graaf je volledig in. De springmat en trampolinerand staan dus gelijk met de grond. Daardoor wordt de trampoline echt een onderdeel van je tuin. Dit ziet er bovenal erg strak uit aangezien de trampoline volledig wordt ingegraven. Ook kunnen kleine kinderen de trampoline gemakkelijk betreden. Onze FlatLevels zijn de laatste jaren erg populair! Goed om te weten, deze trampoline staat ook wel bekend als de FlatGround trampoline.

Welke trampoline je het beste kunt kopen, hangt dus af van je persoonlijke voorkeur en wensen.

Waarom Avyna?

✓ Avyna trampolines worden wereldwijd verkocht

✓ Ruim 25 jaar ervaring

✓ Beoordeling 9.6/10

Veelgestelde vragen

Wanneer wordt mijn trampoline geleverd?

Heb je op maandag t/m vrijdag voor 15:00 uur besteld? Dan staat je nieuwe trampoline de volgende dag voor de deur. Heb je na drie uur ‘s middags besteld? Dan moet je helaas nog een extra dagje wachten. We streven ernaar om onze trampolines zo snel mogelijk te leveren.

Waarom koop ik een Avyna-trampoline bij trampoline.nl?

Avyna is ons eigen merk trampolines. Deze worden al meer dan 25 jaar in onze eigen fabriek in Vietnam gemaakt. Hierdoor kunnen wij de allerhoogste kwaliteitseisen stellen aan onszelf stellen. Avyna trampolines zijn de allerbeste! Lees meer over Avyna.

In welke kleuren zijn de trampolines van trampoline.nl beschikbaar?

De randen van onze trampolines zijn in vier verschillende kleuren te verkrijgen: zwart, grijs, groen en camouflage. Alleen Avyna levert trampolines met zwarte randen.

Hoe lang is de garantie op de trampolines van Avyna?

De garantie op Avyna-trampolines verschilt per onderdeel. Je krijgt altijd levenslang garantie op het frame, tien jaar op de veren en drie jaar op het randkussen/springmat (productie weeffouten).

Waarom is een veiligheidsnet verplicht bij trampolines?

Het verplicht om een veiligheidsnet bij een trampoline te monteren. Een veiligheidsnet maakt trampolinespringen een stuk veiliger. Heb je al een trampoline, maar nog geen veiligheidsnet? Vind gemakkelijk en snel een passend veiligheidsnet voor jouw trampoline.

Wat is het verschil tussen een inground en flatground trampoline?

Beide trampolines zijn bedoeld om in te graven in de grond. De inground komt nog een stukje erboven uit, terwijl de flatlevel helemaal gelijk is met het maaiveld. Om die reden kiezen mensen steeds vaker voor een FlatLevel trampoline.