Trampolines

Avyna trampoline


Op zoek naar de beste trampoline voor jarenlang springplezier? Ga voor kwaliteit en veiligheid. Kies dan voor een Avyna trampoline.

 

Veiligheid staat bij ons op nummer één, daarom houden wij ons aan de veiligheidseisen en verkopen onze trampolines vanaf 1 januari uitsluitend mét veiligheidsnet.

De FlatLevel trampolines zijn een uitzondering, deze verkopen wij met én zonder veiligheidsnet. Wel raden wij aan om minimaal 1 meter zachte ondergrond rondom de FlatLevel trampoline te leggen. 

 

Wij leveren uitsluitend producten van de beste kwaliteit uit Vietnam. Niet voor niets geeft alleen Avyna levenslange garantie op het frame, maar ook voldoen onze trampolines aan de meest recente veiligheidseisen.


 

Trampoline kiezen


De juiste (tuin) trampoline kiezen, is een kwestie van een aantal vragen beantwoorden.
Wat voor formaat en vorm past het beste bij jullie in de tuin? Ga je voor rechthoekig of rond?
Wil je een trampoline die je kan ingraven, inground of die op poten, opbouw staat?
Een inground wordt een vast onderdeel van je tuin, een opbouw kan je gemakkelijk verplaatsen.
Ga sowieso voor veiligheid, dus neem er ook een veiligheidsnet bij en bij een opbouw een trapje.

 

Of je nu gaat voor een kleine trampoline (kindertrampoline), grote trampoline of wat voor tuin trampoline dan ook, Avyna heeft het allemaal.
 

Kijk hier voor onze tips en advies om zo de beste keus te maken.
Naast tuin trampolines hebben wij ook fitness trampolines, maar ook andere kleine trampolines die zowel binnen als buiten gebruikt kunnen worden.

 

Eind 2018 is Avyna een samenwerking aangegaan met de Dutch Gymnastics (KNGU) om de krachten te bundelen om zo het trampoline springen leuker en veiliger te maken. Ook oud Olympisch deelneemster en 10-voudig Nederlands kampioene Rea Lenders adviseert een Avyna trampoline. En daar zijn wij van Avyna erg trots op.

Zoek je dichtstbijzijnde dealer