Avyna trampoline

Afgelopen week hebben we al mogen genieten van het lekkere weer. Langzaamaan gaan we richting de zomer. Een trampoline mag dan natuurlijk niet ontbreken in je tuin. Bij Avyna ben je zeker aan het juiste adres.

Al ruim 23 jaar maken wij een hoop mensen blij met onze trampolines, springkussens en voetbaldoelen. Kwaliteit staat bij ons hoog in het vaandel en dit is ook iets wat wij onze producten willen laten uitstralen. Wist je dat wij een eigen fabriek hebben? Hierdoor hebben we veel controle over alle processen en zijn we continu bezig met verbeteren. Ook geeft het ons de mogelijkheid om hoge kwaliteitseisen te stellen aan onze producten. We voeren ook strenge controles uit op al onze producten, zodat we de kwaliteit en veiligheid, van bijvoorbeeld jouw trampoline, kunnen garanderen. Kwaliteit is bij Avyna dus gegarandeerd!

Hieronder vind je nog vijf redenen waarom je het beste kan kiezen voor een Avyna trampoline:

1. Avyna trampolines geeft levenslang garantie op trampoline frames.

Avyna trampolines zijn gemaakt van het beste Taiwanese staal en zijn hierdoor oersterk. Het staal is dubbel gegalvaniseerd en hierdoor zal de trampoline niet gaan roesten. 

2. Avyna heeft een eigen fabriek in Vietnam

Het voordeel van onze eigen fabriek in Vietnam is dat we altijd controle hebben over het ontwerp- en productieproces. Hierdoor zijn we innoverend en kunnen we snel schakelen. Ook nalevering van bepaalde onderdelen of accessoires is hierdoor gemakkelijker. Tevens is Avyna ook de enige producent van het merk Avyna Pro-Line.

3. Avyna wordt gemiddeld beoordeeld met een 9,6

Klanten beoordelen ons gemiddeld met een score van 9,6. Hier zijn we erg trots op!

4. Snelle klantenservice

Indien je een vraag of probleem hebt, zijn wij altijd bereid om te helpen. We hebben een snelle klantenservice waardoor je nooit lang hoeft te wachten op antwoord. 

5. Vandaag besteld, is de volgende dag in huis

Indien je je trampoline voor 15:00 uur besteld, heb je deze (in de meeste gevallen en indien op voorraad) de volgende werkdag in huis. 

Avyna trampoline kopen

Wie weet springen je kinderen, of misschien wel jijzelf, binnenkort op een Avyna trampoline!