Happy Bounce springkussens

Uren speel plezier met de Avyna Happpy Bounce springkussens

Een eigen springkasteel in de tuin is toch de droom van elk kind? Met de Happy Bounce springkussens van Avyna wordt deze droom werkelijkheid! De springkussens zijn binnen een paar minuten opgeblazen, perfect voor die ongeduldige kleintjes!

Avyna heeft in totaal 10 verschillende springkussens, dus voor ieder wat wils! Spelen in de ballenbak, supersnel van de glijbaan, een wedstrijdje op de stormbaan of gewoon lekker springen. Kinderen hebben de tijd van hun leven en vermaken zich uren op de springkussens. Alle springkussens worden geleverd met certificaat, je maakt dus een veilige keuze wanneer je voor een Avyna Happy Bounce springkussen gaat! Ook heeft Avyna een uitgebreide Happy Bounce lijn, met waterglijbaan en ballenspel eiland! En geen extra gedoe want de waterglijbaan is super makkelijk aan te sluiten op de  tuinslang!

Ook Devran en Ilay, van de bekende Familie Lakap zijn gek op de Avyna Happy Bounce springkussens. Zij hebben hier gekozen voor de Avyna Inflatable Double Mega Slide 4-1 en de Avyna Inflatable NewCastle 5-1

 

Wil jij ook zo'n leuk springkussen? Klik hier voor al onze springkussens.

*Onze springkussens zijn enkel voor particulier gebruik