Springkussens

Springkussen

 

Wil je een springkussen kopen? Wij hebben diverse springkussens van Happy Bounce in ons assortiment. Of je nu kiest voor een springkussen met een stormbaan, glijbaan, ballenbak en/of basketball net? Wij hebben het allemaal.

 

Iedere ouder weet, staat er een springkussen op een feestje of festival, dan gaan meteen de schoenen van de kinderen uit en je hebt geen kind meer aan ze. Hoe leuk is het dan om een springkussen in je eigen tuin te plaatsen voor uren speelplezier.

Avyna verkoopt springkussens voor privé gebruik.

 

Pagina
Pagina

Veilig springkussen

De laatste tijd is er veel te lezen over de veiligheid van springkussens.

Happy Bounce springkussens zijn stuk voor stuk veilige hoogwaardige kwaliteit springkussens. Bij dagelijks gebruik gaan onze springkussens jarenlang mee. Hoewel onze springkussens van uitstekende kwaliteit en bij goedgebruik veilig zijn, zijn ze uitsluitend voor particulier gebruik en niet geschikt voor commerciële doeleinden.

Veiligheid en kwaliteit staan bij ons voorop. Onze springkussens zijn uiterst veilig bij goed gebruik* en hebben alle vereiste certificaten.

 

* Voorkom risico's en plaats altijd matten om het springkussen heen, houd toezicht en veranker het springkussen goed via de bevestigingsogen. 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer