Ronde InGround trampoline

Avyna trampolines worden al decennia gemaakt van het beste Taiwanese staal, onze trampolines worden dan ook gemaakt in onze eigen fabriek in Vietnam. De Avyna trampolines zijn super veilig en van een goede kwaliteit.

 

Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Daarom geeft Avyna altijd levenslange garantie op de trampoline frames.

 

Een ronde InGround trampoline kopen heeft veel voordelen. Trampolinespringen op een InGround trampoline is een stuk veiliger omdat deze minder hoog boven de grond staat. De trampoline kan eenvoudig ingegraven worden. Het frame is voorzien van InGround pinnen waardoor onder deze InGround alleen nog een kom uitgegraven hoeft te worden. Extra versteviging aan de randen is dus niet nodig.

 

Bekijk ook de rechthoekige InGround trampolines.

 

Vanaf 01-01-2021 is een veiligheidsnet verplicht op alle opbouw en InGround trampolines. 

Waarom ingraven? 

Dat trampolines onwijs populair zijn, is natuurlijk wel bekend. Maar wat zijn nu eigenlijk de overwegingen die je moet maken en waarom zou je een trampoline ingraven?

 

Aangezien de meeste trampolines erg aanwezig zijn in de tuin, is het mooier/strakker om de trampoline in te graven. Hierdoor wordt de trampoline onderdeel van de tuin en valt hij een stuk minder op. Buiten dat, is het natuurlijk ook veiliger omdat de afstand tussen de trampoline en het gras veel kleiner is dan bij een opbouw trampoline.
 

Als je de trampoline nog veiliger zou willen maken, kan je ook voor een ronde InGround trampoline een veiligheidsnet bestellen.
Klik voor de ronde InGround combinatiepakketten hier.

 

Het spelen van spelletjes op een InGround trampoline is ook een stuk leuker. Dit komt omdat ieder kind er zo op en af kan springen. Neem bijvoorbeeld voetballen met de keeper op de trampoline, deze kan dan duiken zonder zich te bezeren. 

 

Het ingraven

Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die u graag verder helpen met het ingraven van de InGround trampoline.

 

Uiteraard is het ook gemakkelijk om alles zelf te monteren en in te graven. Kijk hieronder bijvoorbeeld eens naar het filmpje waarbij wij zelf laten zien hoe dit werkt. 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer