Ronde InGround trampoline

Trampoline InGround

Een ronde InGround trampoline kopen heeft veel voordelen. Trampolinespringen op een InGround trampoline is een stuk veiliger omdat deze minder hoog boven de grond staat. De trampoline kan eenvoudig ingegraven worden. Het frame is voorzien van InGround pinnen waardoor onder deze InGround alleen nog een kom uitgegraven hoeft te worden. Extra versteviging aan de randen is dus niet nodig. 

 

Uniek is dat wij voor al onze PRO-LINE trampolines een levenslange garantie op het frame garanderen. 

 

Wil je de nieuwe trampoline laten voorzien van een extra stevige Heavy Duty trampolinerand (randkussen)? Deze kan direct bij de bestelling van een trampoline geleverd worden. Informeer naar de mogelijkheden.

 1. Hoogte: 20 cm

  Breedte: 305 cm

  € 579,00

 2. Hoogte: 20 cm

  Breedte: 305 cm

  € 859,00

 3. Hoogte: 20 cm

  Breedte: 430 cm

  € 779,00

 4. Hoogte: 20 cm

  Breedte: 430 cm

  € 1.159,00

Waarom ingraven? 

Dat trampolines onwijs populair zijn, is natuurlijk wel bekend. Maar wat zijn nu eigenlijk de overwegingen die je moet maken en waarom zou je een trampoline ingraven?

 

Aangezien de meeste trampolines erg aanwezig zijn in de tuin, is het mooier/strakker om de trampoline in te graven. Hierdoor wordt de trampoline onderdeel van de tuin en valt hij een stuk minder op. Buiten dat, is het natuurlijk ook veiliger omdat de afstand tussen de trampoline en het gras veel kleiner is dan bij een opbouw trampoline.
 

Als je de trampoline nog veiliger zou willen maken, kan je ook voor een ronde InGround trampoline een veiligheidsnet bestellen.
Klik voor de ronde InGround combinatiepakketten hier.

 

Het spelen van spelletjes op een InGround trampoline is ook een stuk leuker. Dit komt omdat ieder kind er zo op en af kan springen. Neem bijvoorbeeld voetballen met de keeper op de trampoline, deze kan dan duiken zonder zich te bezeren. 

 

Het ingraven

Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die u graag verder helpen met het ingraven van de InGround trampoline.

 

Uiteraard is het ook gemakkelijk om alles zelf te monteren en in te graven. Kijk hieronder bijvoorbeeld eens naar het filmpje waarbij wij zelf laten zien hoe dit werkt. 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer