Ronde InGround trampoline

Avyna trampolines zijn zeer veilig en van goede kwaliteit. In onze eigen fabriek in Vietnam worden ze gemaakt van het beste Taiwanese staal. Het zware staal wordt dubbel gegalvaniseerd waardoor roest nagenoeg onmogelijk is. Vandaar dat Avyna altijd levenslange garantie geeft op alle tuintrampoline frames.

 

Kiezen voor een ronde InGround trampoline heeft veel voordelen. Doordat de veerspanning bij een ronde trampoline overal gelijk is, kom je altijd netjes in het midden terecht. Daarbij is de op- en afstap bij een InGround trampoline een stuk veiliger doordat deze maar 20 cm hoog is.

 

Onze InGround trampoline is eenvoudig in te graven. Het frame is voorzien van InGround pinnen waardoor er alleen nog een kom uitgegraven hoeft te worden onder de trampoline . Extra versteviging aan de randen is dus niet nodig. Bekijk ook de rechthoekige InGround trampolines.

 

Vanaf 01-01-2021 is een veiligheidsnet verplicht op alle opbouw en InGround trampolines. 

Waarom ingraven? 

Dat trampolines onwijs populair zijn, is natuurlijk wel bekend. Maar wat zijn nu eigenlijk de overwegingen die je moet maken en waarom zou je een trampoline ingraven?

 

Aangezien de meeste trampolines erg aanwezig zijn in de tuin, is het mooier/strakker om de trampoline in te graven. Hierdoor wordt de trampoline onderdeel van de tuin en valt hij een stuk minder op. Buiten dat, is het natuurlijk ook veiliger omdat de afstand tussen de trampoline en het gras veel kleiner is dan bij een opbouw trampoline.
 

Als je de trampoline nog veiliger zou willen maken, kan je ook voor een ronde InGround trampoline een veiligheidsnet bestellen.
Klik voor de ronde InGround combinatiepakketten hier.

 

Het spelen van spelletjes op een InGround trampoline is ook een stuk leuker. Dit komt omdat ieder kind er zo op en af kan springen. Neem bijvoorbeeld voetballen met de keeper op de trampoline, deze kan dan duiken zonder zich te bezeren. 

 

Het ingraven van de trampoline 

Wij werken samen met verschillende dealers en hoveniers die u graag verder helpen met het ingraven van de InGround trampoline.

 

Liever zelf de trampoline ingraven?

Uiteraard is het ook gemakkelijk om alles zelf te monteren en in te graven. In onderstaand filmpje laten wij zien hoe het ingraven van een trampoline stap voor stap werkt. 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer