Opbouw trampoline rechthoekig

De rechthoekige trampoline is een stevige trampoline die is ontworpen in een rechthoekige vorm. Deze trampoline staat op poten, waardoor hij gemakkelijk verplaatsbaar is en op verschillende plekken in de tuin kan worden geplaatst. Het frame van de trampoline is gemaakt van sterk en dik staal, wat ervoor zorgt dat de trampoline veilig en stabiel is tijdens het springen. Zowel het frame als de veren zijn gemaakt van dubbel gegalvaniseerd staal, wat zorgt voor een extra coatinglaag en voorkomt dat het gaat roesten.

De opbouw van de trampoline is eenvoudig en het frame is gemakkelijk in elkaar te zetten. Afhankelijk van de beschikbare ruimte in de tuin en de leeftijd van de kinderen, dient er rekening te worden gehouden met het formaat van de trampoline. Een veiligheidsnet kan worden gemonteerd op de trampoline om ervoor te zorgen dat kinderen veilig kunnen springen. Een trapje kan ook worden toegevoegd aan de rand van de trampoline om veilig op en af te stappen.

Een rechthoekige trampoline past meestal gemakkelijker in tuinen vanwege zijn vorm en kan worden voorzien van een trampoline rand of randkussen. Dit kussen zorgt voor extra veiligheid en voorkomt dat kinderen tussen de veren terechtkomen tijdens het springen. De trampoline springmat wordt bevestigd aan de veren aan de zijkanten van het frame en is bestand tegen het gewicht van meerdere personen die tegelijkertijd springen.