InGround trampoline rechthoekig

Een InGround trampoline is een rechthoekige trampoline die ingegraven kan worden in de grond. De trampoline wordt ongeveer 20 cm boven de grond geplaatst en ingegraven om stevig en stabiel te staan. Bij het ingraven van de trampoline wordt het frame van de trampoline met pinnen vastgezet en rust het springgedeelte boven de grond.

Het frame van de trampoline is gemaakt van sterk en dik staal en is dubbel gegalvaniseerd, waardoor het frame beschermd is tegen roestvorming en verschillende weersomstandigheden. Om de veiligheid te waarborgen, kan er een veiligheidsnet om het frame geplaatst worden. De trampoline is voorzien van een trampoline rand met een rooster waardoor de lucht onder de trampoline weg kan.

Het randkussen is gemaakt van een lichtgewicht, waterbestendig materiaal dat bestand is tegen UV-stralen en vuil- en vochtbestendig is. Het randkussen kan aan het frame worden bevestigd met elastieken en pinnen, zodat het goed op zijn plaats blijft zitten. Bij het plaatsen van een InGround trampoline is het belangrijk om rekening te houden met het formaat en de beschikbare ruimte in de tuin.