welke trampoline aanschaffen

Het kiezen van een trampoline kan een lastige keus zijn. Ga je voor een Avyna trampoline? Dan ben je verzekerd van kwaliteit en jarenlang springplezier. We begrijpen dat de aanschaf van een trampoline een flinke investering kan zijn. Goed om te weten is dat Avyna trampolines tot het hoge segment behoren. De hoogwaardige kwaliteit zorgt ervoor dat een Avyna trampoline wel 15 tot 20 jaar mee gaat. 

Welke type trampolines zijn er?

Avyna heeft drie verschillende soorten trampolines, namelijk: de opbouw trampoline, de InGround trampoline en de FlatLevel (ook wel Flatground, of Flat to the ground trampoline). Je vraagt je nu misschien af wat de verschillen tussen deze trampolines zijn. Het verschil zit hem in de hoogte van de trampoline. De opbouw trampoline staat op poten, komt een flink stuk boven de grond uit en is verplaatsbaar. De InGround trampoline moet worden ingegraven en komt nog zo'n 20 cm boven de grond uit. De FlatLevel daarentegen komt volledig in de grond en heeft dus geen opstapje. Alle drie de trampolines zijn gemaakt van dezelfde materialen en hebben daardoor dezelfde kwaliteit. 

Welke trampoline is het meest geschikt voor mijn tuin?

In principe kun je alle drie de soorten Avyna trampolines in je tuin plaatsen. Jouw eigen voorkeur zal wel belangrijk zijn in de keuze tot een trampoline. Wil je een trampoline in de grond of liever een die je gemakkelijker kan verplaatsen? Dit is iets waar je over na kunt denken voor je de keuze maakt. Alle drie de soorten trampolines hebben hetzelfde springcomfort. Je kunt wel rekening houden met de vorm van de trampoline. Zo is een rechthoekige trampoline gemakkelijker te plaatsen in kleine tuinen, omdat je optimaal gebruik kan maken van de ruimte. Denk voor de aanschaf van een trampoline goed na over wat er daadwerkelijk in je tuin past en of de grond bijvoorbeeld geschikt is om in te graven. Daarnaast heb je ook nog keuze uit verschillende kleuren, namelijk: groen, grijs, camouflage en zwart. Camouflage is natuurlijk super stoer, terwijl grijs bijvoorbeeld rustiger is. 

Hulp nodig?

Heb je advies nodig over onze trampolines? Je kunt ons op werkdagen bereiken tussen 9 en 5. We helpen je graag om de juiste keuze te maken.