Welke trampoline accessoires zijn er

Wanneer je een trampoline aanschaft, hoop je natuurlijk dat deze een ruimte tijd mee zal gaan en er jarenlang springplezier aan wordt beleefd. Nu zit dat met Avyna trampolines wel goed gezien de hoogwaardige kwaliteit. Ondanks dat onze trampolines een topkwaliteit hebben, is het altijd raadzaam om trampoline accessoires aan te schaffen. In deze blog vertellen we welke trampoline accessoires er allemaal op de markt zijn en waar deze voor bedoeld zijn.

Trampoline afdekhoezen

Wil je je trampoline zo goed mogelijk beschermen? Dan kan een trampoline afdekhoes absoluut niet ontbreken. Ondanks het hoogwaardig materiaal van onze trampolines kan een beschermhoes helpen de levensduur van je trampoline te verlengen. Voor iedere trampoline hebben wij een geschikte afdekhoes in het assortiment. Een afdekhoes beschermt je trampoline tegen verschillende weersinvloeden zoals regen, sneeuw of zonlicht. Daarnaast helpt een trampoline afdekhoes ook als afweer tegen vuil. Onze afdekhoezen zijn gemaakt van een hoogwaardige kwaliteit PVC materiaal (0,3 mm). De hoezen zijn gemakkelijk te monteren door middel van elastieken. Bij de InGround en FlatLevel trampoline worden pinnen geleverd waarmee je de hoes aan de grond kan bevestigen. Daarnaast kan je de afdekhoes ook weer snel van de trampoline verwijderen en opbergen. Zorg wel dat je de hoes goed laat drogen voor je deze opbergt. Zo kan je zo lang mogelijk gebruik maken van de beschermhoes. Onze trampoline afdekhoezen zijn er in de kleur grijs. Afdekhoezen voor je trampoline vind je hier.

Trampoline veiligheidsnet

Veiligheid staat tijdens het trampoline springen op één. Trampoline springen moet natuurlijk wel leuk zijn en een veiligheidsnet kan daar zeker bij helpen. Bij alle opbouw- en InGround trampolines is het plaatsen van een veiligheidsnet zelfs verplicht. Onze trampoline veiligheidsnetten zijn enorm stevig. De veiligheidsnetten zijn gemaakt van dezelfde zware kwaliteit als het frame van onze trampolines. Wij raden in alle gevallen aan een veiligheidsnet aan te schaffen. Met een veiligheidsnet kan er altijd veilig gesprongen worden op de trampoline en dat vinden wij enorm belangrijk. Onze netten zijn verkrijgbaar in het zwart, wat past bij iedere tuin.

Ankersetje 

Inmiddels weten we dat goed onderhoud van je trampoline erg belangrijk is en dit de levensduur van je trampoline kan verlengen. Speciaal voor onze ronde- en rechthoekige opbouw trampolines hebben we ankersetjes. Met een ankerset kan je je opbouw trampoline vastzetten aan de grond. Naast een afdekhoes raden we ook altijd aan een ankerset (indien je een opbouw trampoline hebt) aan te schaffen. Deze zorgt er namelijk voor dat de trampoline netjes op zijn plek blijft tijdens harde windstoren of een storm, maar ook tijdens het trampoline springen. De verankeringsset bestaat uit vier gegalvaniseerde ankers inclusief bevestigingsbandjes die gemakkelijk in de grond te plaatsen zijn. De bandjes bevestig je aan het frame en vervolgens span je deze aan de grondanker. Een ankersetje beperkt de kans op schade tijdens bepaalde weersinvloeden enorm. Klik hier voor een ankeresetje voor de opbouw trampolines.

Trampoline trapje

Een trampoline trapje wordt gebruikt om gemakkelijk op de trampoline te komen. Voor kleine kinderen is dit natuurlijk ideaal. Wanneer je een opbouw trampoline inclusief veiligheidsnet besteld, leveren wij gratis een trapje. Het kan zijn dat je trapje aan vervanging toe is. Voor iedere maat hebben wij een trapje in ons assortiment. 

Het gebruik van bovenstaande accessoires verlengt de levensduur van je trampoline. Aarzel niet om deze accessoires bij je aankoop, of na de aankoop van je trampoline, aan te schaffen. We hopen dat je door bovenstaande informatie een beetje op de hoogte bent van welke trampoline accessoires er allemaal zijn.

Heb je hulp nodig? 

  administratie@avyna.eu of marketing@avyna.eu

  +31 (0)161 294 333

  Via onze website kun je rechtonderin met Sanne chatten 

Welke trampoline accessoires zijn er