accessoires voor je trampoline

Trampolines zijn een perfecte manier om buiten te spelen en tegelijkertijd fit te blijven. Maar wist je dat er allerlei accessoires beschikbaar zijn om je trampoline en je springervaring te verbeteren? In deze blog ontdek je een aantal trampoline accessoires die je niet mag missen.

Trampoline veiligheidsnetten

Een echte must-have accessoire voor je trampoline is een veiligheidsnet. Veiligheidsnetten zijn essentieel voor het bieden van de juiste veiligheid tijdens het springen op een trampoline. Ze voorkomen dat springers van de trampoline vallen en verminderen het risico op ongelukken aanzienlijk. Veiligheidsnetten zijn verkrijgbaar in allerlei soorten en maten.

Trampoline afdekhoes

Met een afdekhoes kun je jouw trampoline beschermen tegen invloeden zoals vorst, sneeuw en bladeren. Een afdekhoes om je trampoline te beschermen is aan te raden. Door het gebruik van een beschermhoes kan je tevens de levensduur van de trampoline verlengen. Een waardevolle aanvulling als je het ons vraagt. Het voordeel van een afdekhoes is dat ze gemakkelijk te gebruiken zijn. 

Trampoline ladder

Een trampoline trapje is een handige accessoire voor kinderen om veilig op de trampoline te komen. Bij een ingegraven trampoline is een trapje niet nodig, maar bij een trampoline die op poten kan een ladder natuurlijk niet ontbreken. Trampoline ladders zijn gemakkelijk in elkaar te zetten en te installeren op de trampoline.

Trampoline verankering

Als je je trampoline wilt beschermen tegen harde wind is een verankeringsset een essentiële accessoire. Een ankerset bestaat meestal uit grondankers en bandjes waarmee je de trampoline kunt vastzetten aan de grond en de kans op schade hierdoor vermindert. De ankersetjes van Avyna zijn universeel en kunnen worden gebruikt voor iedere trampoline.

Accessoires van Avyna

Zoals je hebt gelezen, zijn trampoline-accessoires meer dan alleen extraatjes. Trampoline accessoires spelen daadwerkelijk een rol in het verbeteren van de veiligheid, functionaliteit en duurzaamheid van je trampoline. Wij bieden een breed assortiment aan accessoires voor onze Avyna trampolines. Voor iedere soort en maat trampoline zijn er passende accessoires en onderdelen te vinden. Heb je hulp nodig met je keuze? Neem gerust contact met ons op!