trampoline rond 365

Inmiddels weten we hoe vermakelijk trampolines kunnen zijn en wat voor enorme aantrekkingskracht ze hebben op kinderen. In deze blog zoomen we specifiek in op de ronde trampoline van 365 cm. Een trampoline rond met een diameter van 3,65 is een populaire maat en biedt enorm veel springplezier. In deze blog zoomen we specifiek in op de ronde trampoline van 365 cm en waarom dit een goede keuze is.

Een ronde trampoline

Een ronde trampoline is een trampoline in de vorm van een cirkel welke geplaatst kan worden in een tuin. Een trampoline met ronde vorm biedt vele mogelijkheden en is dan ook een goede keus als je voldoende ruimte heb in de tuin. Ronde trampolines zijn super populair voor recreatief gebruik en bieden de perfecte ruimte om vrijuit te springen, voor zowel jong als oud. Bovendien biedt een trampoline rond een prettig springcomfort, vanwege de gelijkmatige verdeling van de veren rondom de trampoline. Een ronde trampoline kan door iedereen worden gebruikt en is een weloverwogen keus.

Waarom een ronde trampoline van 365 cm?

Ronde trampolines zijn erg populair, met name met een afmeting van 365 cm, of ook wel 3,65 meter. Een ronde trampoline van 365 cm is niet te groot en niet te klein en is (en blijft) voor vrijwel iedere leeftijd leuk om op te springen. Kleine kinderen kunnen op een ronde trampoline met een doorsnee van 3,65 meter jarenlang vooruit. Bovendien blijft deze maat trampoline voor grotere kinderen ook uitdagend genoeg, omdat er op latere leeftijd zelfs trucjes kunnen worden uitgevoerd. Een trampoline rond 365 is dus de perfecte maat trampoline als je wil dat deze geruimte tijd mee zal gaan. Een ding is zeker, kinderen raken met deze maat trampoline zeker niet uitgekeken.

Het springcomfort op een ronde trampoline van 365

Springen op een grote ronde trampoline kan als prettig worden ervaren. Het springcomfort op een ronde trampoline net anders dan op een rechthoekige trampoline. Door de verdeling van de veren op een ronde trampoline wordt de springer als het ware in het midden van de springmat gehouden en dit zorgt voor een gelijkmatige en voorspelbare sprong. Je kunt hierdoor super hoog en veilig springen op een ronde trampoline 365. Als ouder zijnde hoef je je bijna geen zorgen te maken dat er iemand naast de trampoline springt. 

Veiligheid op een trampoline 365

Veiligheid bij trampoline spingen staat natuurlijk bovenaan, zo ook bij een ronde trampoline 365. Het stevige frame van deze trampoline 365 en de hoogwaardige materialen en niet te vergeten, het plaatsen van een veiligheidsnet, zorgen voor voldoende veiligheid tijdens het springen. De trampolines van Avyna zijn zelfs gekeurd en gecertificeerd volgende de WAS, dus qua veiligheid zit je, mits juist gebruik, met een trampoline 365 helemaal goed.

Verschil trampolines 365 

Bij Avyna verkopen we verschillende type trampolines met een afmeting van 365. Trampoline rond 365 is verkrijgbaar in een opbouw-, InGround of FlatLevel variant. Trampoline rond 356 opbouw staat op poten, de InGround graaf je zo'n 20 cm boven de grond in en de FlatLevel is volledig gelijk met de grond.

Een trampoline rond 365 van Avyna

Een trampoline rond 365 is dus zeker een goede keus en zal jarenlang veel spring- en speeplezier opleveren. Wil je meer weten over de trampolines 365? Bekijk onze website of neem contact met ons op.