Trampoline ingraven kosten

Een InGround of FlatLevel trampoline laten ingraven? Wij begrijpen heel goed dat je misschien geen zin hebt om de trampoline zelf in te graven gezien het werk dat erbij komt kijken. In deze blog lees je over de kosten van het in laten graven van een trampoline.

Kosten trampoline ingraven

De kosten voor het ingraven van een trampoline zijn afhankelijk van een aantal factoren. De grootte (maat) van de trampoline, het type trampoline, wel of geen zandafvoer en het wel of niet monteren van de trampoline zijn allemaal factoren die ervoor kunnen zorgen dat de prijs hoger of lager uitkomt. Over het algemeen kan je ongeveer uitgaan van onderstaande prijzen. 

Voor het ingraven van kleinere trampolines kan je ongeveer uitgaan van €500 tot €600 euro. 

Voor het ingraven van grotere trampolines kom je ongeveer uit tussen de €600 en €800 euro.

Deze prijzen zijn exclusief zandafvoer.

* Let op deze prijzen zijn indicatief en kunnen afwijken.

Laten ingraven of zelf ingraven?

Ga na of je de trampoline laat ingraven of dat je deze toch liever zelf ingraaft. Vaak hebben hoveniers of professionals bepaalde handigheidjes om een trampoline in te graven en ben je er zeker van dat het ingraven vakkundig gebeurt. Wij werken samen met verschillende hoveniers die je graag helpen bij het ingraven van jouw gloednieuwe trampoline. Doe je het toch zelf? Ga dan niet zo maar aan de slag, maar lees je eerst in door bijvoorbeeld de handleiding van jouw trampoline te lezen of filmpjes op ons YouTube kanaal te bekijken, waarin duidelijk wordt uitgelegd hoe je een InGround of FlatLevel trampoline moet ingraven.

Tips voor het zelf ingraven

  • Zorg altijd dat de trampoline/het gat waterpas staat. Dit bevordert de levensduur en springkwaliteit van de trampoline.
  • Graaf altijd schuin naar beneden, niet recht naar beneden. Als je recht naar beneden graaft heb je namelijk kans dat de kuil instort.
  • Controleer wat voor soort grond het is en of er leidingen kunnen lopen in de kuil
  • Graaf de kuil vanaf minimaal 1 meter rondom de gehele trampoline