Pro-Line VS Air X-TREAM springmat

Pro-Line VS Air X-TREAM springmat

Het verschil tussen de Pro-Line & Air X-TREAM springmat

Het gebeurt wel eens dat je springmat aan vervanging toe is. Avyna zou Avyna niet zijn als we daarvoor geen gepaste oplossing zouden hebben. Voor iedere maat trampoline hebben wij wel een een geschikte springmat in ons assortiment. Al onze springmatten zijn ontworpen en geproduceerd in onze eigen fabriek in Vietnam. De matten zijn zo ontworpen dat het oppervlak niet ruw maar glad is. Dit voorkomt schaaf- en brandwonden bij de springers. In ons assortiment hebben we twee verschillende springmatten, namelijk: de Pro-Line en Air X-TREAM springmat. Maar wat is nou het verschil tussen deze matten?

 

Speciaal voor onze FlatLevel trampolines zijn de Air X-TREAM springmatten ontworpen. De Air X-TREAM matten sluiten perfect aan op de FlatLevel trampolines. In tegenstellling tot onze Pro-Line springmatten hebben de Air X-TREAM springmatten een tot wel 70% betere luchtdoorlating wat ze dus uiterst geschikt maakt voor de FlatLevel trampolines. Ook kan er met de Air X-TREAM matten hoger gesprongen worden en blijft het randkussen netjes liggen bij iedere sprong. Bovendien heeft de Air X-TREAM springmat een extra flap die de veren afdekt, extra veilig dus. Zowel de Air X-TREAM als de Pro-Line springmatten zijn weersbestendig. Uiteraard doen onze Pro-Line matten er niet onder, want ook bij deze matten waarborgen wij de hoogste kwaliteit. Ondanks dat de Air X-TREAM matten perfect passend zijn op alle FlatLevel trampolines, passen ze ook op onze opbouw- en InGround trampolines. Hetzelfde geldt voor de Pro-Line springmatten, ook die passen gewoon op onze FlatLevel trampolines. Bekijk hier de voordelen van een Air X-TREAM sprigmat.

 

Help! Welke maat springmat is geschikt voor mijn trampoline?

Bij het kiezen van een nieuwe springmat zijn er twee dingen waar je op moet letten:

1) Het formaat van de trampoline; de springmat zelf is kleiner dan de afmeting van de trampoline. Houd altijd de maat van het trampoline frame aan. Bekijk hier onze springmatten voor ronde en rechthoekige trampolines.

2) Het aantal veren; controleer het aantal veeraansluitingen/haken. Tel je meer of minder veren dan aangegeven? Dan heb je niet de juiste maat springmat. 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

 

Zoek je dichtstbijzijnde dealer