Nieuw in ons assortiment

Nieuwe FlatLevel trampoline!

Ons ruime aanbod in trampolines biedt voor ieder wat wils en dat willen we natuurlijk graag zou houden. Hoe leuk is het dan om te kunnen delen dat wij een nieuwe trampoline in ons assortiment hebben. Aangezien de InGround trampoline 213 al jaren een topper is introduceren wij deze vanaf nu ook in de 213-FlatLevel uitvoering! FlatLevel, of ook wel flat-to-the-ground, wil zeggen dat de trampoline volledig in de grond wordt ingegraven. 

Rechthoekige trampoline

Deze nieuwe rechthoekige trampoline 213-FlatLevel is vanwege het compacte formaat, de beste materialen en de speciale Air X-TREAM springmat perfect voor iedere tuin. De trampoline heeft een strakke uitstraling doordat deze volledig gelijk is met het maaiveld, geen opstapje heeft én perfect is afgewerkt. De trampoline heeft een afmeting van 275 x 190 cm en is verkrijgbaar in het groen, grijs of zwart.

Normaal gesproken is het gebruik van een veiligheidsnet rondom de trampoline verplicht, maar FlatLevel trampolines vormen hier een uitzondering op. Wel raden wij altijd aan minimaal één meter zachte en/of valdempende ondergrond rondom de trampoline te leggen. Voorbeelden hiervan zijn zand, houtsnippers, gras of rubberen tegels. Heb je nog kleine kinderen of wil je extra veiligheid gewoon garanderen? Dan is deze trampoline uiteraard ook verkrijgbaar inclusief veiligheidsnet. Een ding is zeker, met deze trampoline haal je kwaliteit én plezier in huis.

De trampoline is vanaf nu te pre-orderen! Wil je meer informatie over deze trampoline? Klik dan op een van de onderstaande producten.

* De trampoline zal eind april leverbaar zijn.

Waarom een trampoline van Avyna?

✔️ Voor 15:00 uur besteld, morgen in huis (indien op voorraad)

✔️ Klanten beoordelen ons met een 9,3/10 (uit 166 beoordelingen)

✔️ Levenslange garantie op trampolineframes

✔️ Vraag of probleem? Direct een medewerker aan de lijn!