Spring nóg beter met de nieuwe Avyna MAX springmat

Avyna zou Avyna niet zijn als we niet blijven innoveren met onze producten. In dit artikel lees je van alles over onze vernieuwde en verbeterde Avyna MAX trampoline springmat! Een ding is zeker, met onze allernieuwste trampolinemat kan er nog beter, fijner én hoger gesprongen worden dan ooit te voren! Benieuwd? Lees dan snel verder zodat je helemaal bij bent met de laatste ontwikkelingen op het gebied van trampoline springen en de producten van Avyna | trampoline.nl

Een innovatie in springplezier

Of je nu een ervaren trampolinespringer bent of pas net begint, onze allernieuwste en innoverende trampoline springmat gaat je springervaring (of die van de kinderen) gegarandeerd naar een ander niveau brengen! Met oog voor detail en kijk op het plezier van de springer, biedt deze nieuwe Avyna MAX springmat een echte beleving tijdens het springen op de trampoline. Deze nieuwe Avyna MAX trampoline springmat is ontworpen in Amerika, is gemaakt met de allerbeste materialen en is ontwikkeld volgens een innovatieve manier van weven. De mat heeft een hele open structuur en biedt hierdoor tot maar liefst 200% meer luchtdoorlating dan andere trampolinematten. Dit zorgt voor een zeer soepele en fijne sprong en perfecte landing.

De voordelen van de Avyna MAX trampoline springmat

Dat de Avyna Max springmat een echte innovatie is, is wel duidelijk. Maar wat zijn dan de voordelen van zo'n mat? Dat leggen we je graag uit.

Nog beter en hoger springen door de open structuur

De Avyna MAX trampoline mat is met name geschikt voor de FlatLevel trampolines. Deze trampolines liggen namelijk helemaal in de grond ingegraven waardoor lucht soms niet goed kan ontsnappen. Dit kan ervoor zorgen dat je niet zo lekker springt. Met de MAX mat is dit probleem opgelost. Vanwege de open structuur van de mat kan lucht gemakkelijk ontsnappen. Dit zorgt voor een heerlijke sprong! 

Verbeterde luchtcirculatie

De open structuur zorgt ervoor dat de luchtstroom beter door de mat heen kan, waardoor er minder weerstand zal zijn tijdens het springen. Ook dit zorgt voor een vloeiende sprong. De verbeterde luchtcirculatie helpt ook om warmte en vochtigheid te verminderen, waardoor de mat koeler blijft en comfortabeler aanvoelt op warme dagen.

Geen last van regenwater op de mat

Dankzij de structuur van de mat wordt regenwater vrijwel direct afgevoerd. Hierdoor zullen er geen plassen blijven liggen op de trampoline en is jouw trampoline ieder moment klaar om gebruik van te maken. Geen ongeduldige kinderen meer!

Onderhoud en duurzaamheid

De MAX springmat wordt gemaakt van duurzame materialen die gemakkelijk te onderhouden zijn. Dit zorgt ervoor dat de mat langer meegaat en vrijwel niet vervangen hoeft te worden. Dat draagt natuurlijk weer bij aan een duurzame(re) keuze.

Past de MAX springmat op mijn trampoline?

Heb je een Avyna trampoline? Zo ja, dan past de MAX springmat gegarandeerd. Heb je een trampoline van een ander merk dan Avyna? Dan past de springmat hoogstwaarschijnlijk niet. Ga dit altijd eerst na. Vervolgens is het belangrijk dat de nieuwe springmat evenveel haken heeft als de oude mat. Bij het kiezen van een nieuwe mat, ga je altijd uit van de volledige frame-maat.

Een nieuwe trampoline springmat kopen?

Een nieuwe springmat voor jouw trampoline kopen? Dat kan bij trampoline.nl. We raden aan om eerst altijd de trampoline op te meten, of bijvoorbeeld het modelnummer op te zoeken op een factuur. Daarnaast kan je ook altijd het aantal veren tellen en een veer in ongespannen toestand opmeten. Met die gegevens kom je vaak al ver. Handig om te weten: een nieuwe springmat moet altijd evenveel veren hebben als de huidige springmat.  

Shop de nieuwe Avyna MAX trampoline springmat hier

Koop jouw trampoline onderdelen en accessoires bij Avyna

In deze blog heb je kunnen lezen wat onze nieuwe trampoline springmat is en wat de voordelen van deze trampolinemat zijn. Ook voor andere trampoline onderdelen en accessoires kun je bij ons terecht. Heb je specieke vragen over de Avyna trampoline onderdelen en/of accessoires? Neem dan gerust contact met ons op, we helpen je graag met het beste advies.