Rechthoekige trampoline

We hebben even geduld moeten hebben maar... vanaf vandaag is onze nieuwste FlatLevel trampoline leverbaar! Geen trampoline op poten of InGround trampoline, maar een FlatLevel trampoline! Aarzel niet en bestel snel de nieuwste FlatLevel 213 trampoline!

De trampoline heeft een afmeting van 275 x 190 cm en is vanwege dit compacte formaat perfect voor iedere tuin. De trampoline wordt volledig ingegraven in de grond, wat zorgt voor een strakke uitstraling. Het ultrastevige frame van de trampoline gaat met een PVC bekisting de grond in waardoor je trampoline erg stabiel en stevig staat. De 213 FlatLevel trampoline is verkrijgbaar in het groen, grijs en zwart. 

De trampoline is gemaakt van de allerbeste materialen én bevat een speciale Air X-TREAM springmat. Deze springmat heeft een open structuur en daardoor een betere luchtdoorlating dan normale springmatten. Voor een FlatLevel trampoline is zo'n springmat dus ideaal. De springmat beweegt gemakkelijk mee met de sprong en zorgt er ook nog eens voor dat er hoger gesprongen kan worden. Je kan zelf kiezen welke kleur rand je wil op de trampoline. De rand bedekt de veren in ieder geval en blijft netjes liggen tijdens het springen. Vanwege het hoogwaardig en duurzaam materiaal van de trampoline ben je jarenlang verzekerd van veel springplezier!

Je kan ervoor kiezen de trampoline aan te schaffen inclusief veiligheidsnet, maar een FlatLevel trampoline mag ook geplaatst worden zonder veiligheidsnet. In dit geval raden we aan één meter zachter ondergrond rondom de trampoline te leggen. Dit kan bijvoorbeeld gras of valdempende tegels zijn.

flatground trampoline

Willen je kinderen snel springen tijdens dit lekkere weer? Wees dan snel met bestellen!